Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 49

• 43 843
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Алена, честити придобивки!

# 721
Аленка, Trick е цвета. Днес пак не изкарах хубав цвят от него. Направих грим иначе сега с втория и последния най- тъмен цвят, получи се страхотно.

Аз много си харесвам палитрите на Лоран и са ми страшно пигментирани. Имала съм много гафове с тях, защото ако не внимавам много прекалявам.
А за коментарите, всички сме различни и харесваме страшно различни неща!

# 722
  • гр. София
Сутринта пробвах мострата на ФДТ, която беше в кутийката на Метеоритите. Възхитена съм.  Heart Eyes
Така ми лепна, че изобщо не разбрах, че имам ФДТ, а аромата на розички направо ме вдъхновява.  Crazy  Май май скоро време ще купувам нов ФДТ.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 10:47 от Shokoladche

# 723
  • София
ФТ?  newsm78

# 724
  • Бургас
ФДТ?  Thinking
NAKED 3 остана на многоо заден план за мен. След като си погледнах наличните сенки такива и се оказа, че имам доста сходни цветове .

# 725
Алена, нещо в твоите цветове  Two Hearts

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 11:06 от Жаки°

# 726
# 727
  • гр. София
Жаки, страхотно е.  Heart Eyes

# 728
  • София
Поствам едно клипче, в което мацката се гримира с 4-ка палитра в нюд цветове от пролетната колекция на Боби Браун и на скулите слага от новите герберски ружчета на Клиник. Показва и една интересна миглоизвивачка.

http://www.youtube.com/watch?v=KKK866iooDc

Хареса ми миглоизвивачката, някой дали я има случайно да сподели или от къде може да се поръча?

# 729
Tя под клипчето е дала линк за извивачката: http://shop.panasonic.com/shop/model/EH-SE60VP
Виждала съм подобни, евтини модели....не се сещам точно къде, но може би в Jumbo  Thinking
Aз също имах преди една, която се нагряваше (по-различен модел) но самата извивка не я правеше особено хубава.
Тогава си ги извивах с обикновена миглоизвивачка, която нагрявах със сешоар. Ставаше наистина велико, но е и малко опасно и трябва да се внимава.

# 730
  • София
Жаки, благодаря!   bouquet

Не съм видяла линка, а си търся някаква хубава извивачка, много хвалят тази на Шу Уемура, но още съм в размисли дали си заслужава. Гледах тези дни и тази на МАС, но е 79 лв и засега се спрях. Чудя се дали скъпа миглоизвивака може да е толкова по-добра и по-ефикасна от една евтина.

# 731
  • София
Жаки, благодаря!   bouquet

Не съм видяла линка, а си търся някаква хубава извивачка, много хвалят тази на Шу Уемура, но още съм в размисли дали си заслужава. Гледах тези дни и тази на МАС, но е 79 лв и засега се спрях. Чудя се дали скъпа миглоизвивака може да е толкова по-добра и по-ефикасна от една евтина.

79 лв.  Shocked Шу е 20 лири  newsm78

# 732
Заслужава си. Винаги съм че чудила какво ѝ е толкова специалното, но Еlle Memme ми даде да я пробвам и просто веднага си личи разлика с всички останали. Начинът по който хваща миглите без да ги дърпа, пречупва или да ви заболи. Уникална извивка прави. Неслучайно е номер 1  Simple Smile

20 eвро е на МАС, не е 79 лв.  Peace

# 733
Дами, време ни е за нова тема. Който пуска да знае, че има възможност да се сложи снимка към темата. Размерът й трябва да бъде 680х260 - още не го пише никъде официално, но това е добрият размер, за да се вижда адекватно. Слага я веднъж, но за сега няма възможност за редакция на самата снимка /дори от модератор/. Би било интересно, но не е задължително да има такава снимка.  Wink

# 734
  • София
Само това ми трябваше да чуя. Сигурно няма да мисля много.  Laughing
А тази на МАС и на мен ми се видя адски скъпа, но мислех, че трябва да е нещо уникално.
Аз я гледах в магазина на МАС.
От къде препоръчвате на поръчам извивачката на Шу Уемура.

Общи условия

Активация на акаунт