Дали е свършил в мен??

• 48 297
  • 219
  •   1
Отговори
# 15
Не съм хлапе и темата ми не е „пързалка“, просто събирам мнения и опит от вече минали по този път жени.  Heart Eyes В интерес на истината от 3-4 дни съм изпаднала в депресия, вчера ме боляха гърдите, днес също ме наболват леко и ги чувствам като че ли по-твърди, дали това може да са признаци на бременност?  newsm78

# 16
Да очакваме ли в скоро време тема със заглавие: "Кой ми сра в гащите?"

# 17
Тук почти всяка жена, желаеща да е бременна е имала тези симптоми, както и гадене, засилен апетит, главоболие, болки в корема и кръста и какво ли още не. В повечето случаи тези симптоми се оказват плод на внушение.

# 18
"вече минали по този път жени"

Ако е жена, няма да е минала по този път, защото ще има
опит и акъл и ще знае на какво мирише...мъжът й.

Симптомите на ранна бременност са същите като от наближаваща
менструация.

Още 2-3 дни и или ще е ясно, или ще е време за тест.

# 19
Да свърши в шепата си няма нищо тайнствено  и китайско, направо има на лице очевадно нещо. Т.е. на ръка. 

# 20
Да свърши в шепата си няма нищо тайнствено  и китайско, направо има на лице очевадно нещо. Т.е. на ръка. 

Но е много интересен и нестандартен метод за правене на бебе...

Нещо като непорочно зачатие по булгаристански.

# 21
А не си ли чувала за едни хапченца, които се вземат след полов акт, ако има съмнение за недостатъчно добро пазене?

# 22
Момичето е на 22-23 г. и явно няма много опит. Не я съдете строго.
onesecond, разбирам че се надяваш да си бременна, но се замисли дали си готова за нещо толкова отговорно. Бебето се прави лесно, оттам нататък идва трудното.  Peace

# 23
Ако е свършил в себе си, той да си направи тест за бременност.  Peace

# 24
малко преди да си го извади почуствах нещо като пулсации и после бях доста по-мокра от обикновеното.

Възможно е той въобще да не е свършил. Ти не пулсираш ли понякога?  Thinking

# 25

Но е много интересен и нестандартен метод за правене на бебе...

Нещо като непорочно зачатие по булгаристански.
[/quote]

Никъде не съм казвала, че правим опит за бебе. Даже на против той в момета не иска да имаме деца.
И да правим секс без предпазни средства, а с метода на прекъснатия полов акт.
И как по-точно да разбера по миризмата и консистенцията, дали той е свършил в мен, при положение, че до сега никога никой не е свършвал в мен и с досегашните си партньори винаги съм го правила с презерватив?

# 26
Девойката иска бебе, ама трябва малко и да поговори явно с партньора си. Недоумявам, как не си разбрала дали си "влажна" или е било сперма  newsm78 Различна консистенция, цвят, мирис... Не ми се иска да ставам брутална, но орална любов не си ли правила, та да си придобила престава за спермата?
Кога чакаш следващата си менструация? 

# 27
Ако е свършил в себе си, той да си направи тест за бременност.  Peace
hahaha

# 28
Момичето е на 22-23 г. и явно няма много опит. Не я съдете строго.
onesecond, разбирам че се надяваш да си бременна, но се замисли дали си готова за нещо толкова отговорно. Бебето се прави лесно, оттам нататък идва трудното.  Peace

Много ти благодаря за подкрепата. Искам бебе от много дълго време и сега знам, че това е точния партньор и ако съм бременна нямам никакви съмнения, че ще се справя и физически и психически и по всякакъв начин, чувствам се напълно стабилна и уверена, както в себе си така и в партньора си.

# 29
Опит нямаш на 16-19.

Жена след 22 просто няма как да забременее непреднамерено.

С прекъснат полов акт много бебета се правят...

Абе как няма да разбереш? Ми отваряй си очите!

Какви са тия жени в 21 век бе? Сигурно има три пъти
повече партньори от мен, ама не се е ограмотила...

Общи условия

Активация на акаунт