Дали е свършил в мен??

• 48 312
  • 219
  •   1
Отговори
# 30
Девойката иска бебе, ама трябва малко и да поговори явно с партньора си. Недоумявам, как не си разбрала дали си "влажна" или е било сперма  newsm78 Различна консистенция, цвят, мирис... Не ми се иска да ставам брутална, но орална любов не си ли правила, та да си придобила престава за спермата?
Кога чакаш следващата си менструация? 

Следващата ми менструация би трабвало да се появи от 3 до 5 дни.

# 31
Момичето е на 22-23 г. и явно няма много опит. Не я съдете строго.
onesecond, разбирам че се надяваш да си бременна, но се замисли дали си готова за нещо толкова отговорно. Бебето се прави лесно, оттам нататък идва трудното.  Peace

Много ти благодаря за подкрепата. Искам бебе от много дълго време и сега знам, че това е точния партньор и ако съм бременна нямам никакви съмнения, че ще се справя и физически и психически и по всякакъв начин, чувствам се напълно стабилна и уверена, както в себе си така и в партньора си.

Да направим разбор. Значи, той не иска деца в момента. Може би те лъже за
контрацепцията. И двамата сте млади-зелени и не много умни. На 22 си и искаш
бебе...айде моля ти се! романтика!

Мда, няма как да сбъркате, той е е*аси стабилягата, партньор.

Я кажи, ще турите ли пръстен, ако сте се заплодили?

# 32
Авторке,сперма сигурно си виждала и помирисвала,нали така?Поне предполагам,че е така... Simple Smile Значи,с едно пръстче леко си бръкваш в онУй мястУ и ще разбереш  Grinning
Не знам за вас,обаче на мен сълзи ми избиха от смях,докато четях темата и отговорите по нея Joy

# 33
чувствам се напълно стабилна и уверена, както в себе си така и в партньора си.

Как може да си уверена в човек, който
По принцип иска да имаме деца, но не на този етап, според него още не сме напълно финансово стабилни и т.н.

# 34
Музикална пауза:

http://www.youtube.com/watch?v=fUspLVStPbk

И малко полова просвета:

http://www.youtube.com/watch?v=7lRGIkLEYoA

# 35
чувствам се напълно стабилна и уверена, както в себе си така и в партньора си.

Как може да си уверена в човек, който
По принцип иска да имаме деца, но не на този етап, според него още не сме напълно финансово стабилни и т.н.

Защото сме говорили на тази тема и сме взели решение, че ако нещо стане той ще е до мен и ще гледаме бебчето заедно.

# 36
Девойката иска бебе, ама трябва малко и да поговори явно с партньора си. Недоумявам, как не си разбрала дали си "влажна" или е било сперма  newsm78 Различна консистенция, цвят, мирис... Не ми се иска да ставам брутална, но орална любов не си ли правила, та да си придобила престава за спермата?

Значи е рано да се каже свършил ли е, не е ли.

# 37
Съжалявам, че те разочаровам, но нормалните двойки не си
обещават, че "ще гледат бебчето заедно". Дори не го изричаме
на глас- то се подразбира. И не си правим децата полвинчато,
"ако стане".

# 38

Значи е рано да се каже свършил ли е, не е ли.
Не е рано-с кръвен тест може да се установи.15-20 лв. е.

# 39
Свършил в себе си?...  newsm78

Може да е свършил в теб, без да е разбрал, да.  
Абсолютно! Peace

На колко години си-към авторката? Опс явно е отговорила...
Към авторката не го мисли толкова, ако трябава да стане ще стане. Но не прави грешката да манипулираш мъжа с дете... Peace

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 14:05 от Съншайн

# 40
Момичето е на 22-23 г. и явно няма много опит. Не я съдете строго.
onesecond, разбирам че се надяваш да си бременна, но се замисли дали си готова за нещо толкова отговорно. Бебето се прави лесно, оттам нататък идва трудното.  Peace

Много ти благодаря за подкрепата. Искам бебе от много дълго време и сега знам, че това е точния партньор и ако съм бременна нямам никакви съмнения, че ще се справя и физически и психически и по всякакъв начин, чувствам се напълно стабилна и уверена, както в себе си така и в партньора си.

Да направим разбор. Значи, той не иска деца в момента. Може би те лъже за
контрацепцията. И двамата сте млади-зелени и не много умни. На 22 си и искаш
бебе...айде моля ти се! романтика!

Мда, няма как да сбъркате, той е е*аси стабилягата, партньор.

Я кажи, ще турите ли пръстен, ако сте се заплодили?

Никъде не съм казвала, че ме лъже за контрацепцията, питах само дали е възможно да е свършил без да е разбрал! И не мога да разбера защо подхождаш с такава агресия към мен? Какъв е проблема, може би ти пречи че не съм някоя кифла и не съм почнала да водя полов живот на 12 години. Да нямам достатъчно опит и не разбирам кое му е лошото на това да споделя с някой и да се информирам по някакъв начин. Или може би е по-добре да се правя на много отворена, всезнаеща и всеразбираща?

# 41
Свършил в себе си?...  newsm78

Може да е свършил в теб, без да е разбрал, да.  
Абсолютно! Peace

На колко години си-към авторката?

На 23.

# 42
Никой няма против,че не си се про_бала на 12,по-точно на никой не му пука.Но след като вече водиш полов живот,би било добре да поназнайваш някои основни неща...

# 43
Авторката, ще ме прощаваш, ама що за тъп въпрос си задала? Според теб ние от къде да знаем , къде е свършил възлюбения ти?

# 44
На 12 не следва да отваряш крака, а да отвориш книга
и да се просветлиш малко.

" дали е възможно да е свършил без да е разбрал"

Ако беше чела, щеше да знаеш. Ако беше чела, щеше и да си малко
по-добре финансово обезпечена, може би. Може би щеше да си
хванеш партньор с малко повече класа, който няма да те лъже
и който ще иска от тебе дете с любов, хъс и дух, а не просто-
ако ми дойде и ако стане.

Ей затова се дразня, че млади момичета живеят безсъзнателно като
животинки, че си провалят живота и си стесняват хоризонтите.

Общи условия

Активация на акаунт