Дали е свършил в мен??

• 48 282
  • 219
  •   1
Отговори
# 120
"За какъв дявол да лъже? "

Мъжка гордост, малко е срамно да се "изпуснеш".

# 121
  • Бургас
Аз съм сигурна в следното: Ако след секса се е почесал някъде, не е свършил в шепата. Или ако е запалил цигара без да се измие.

# 122
Лява или дясна ръка?

По принцип десняк ли е?

# 123
правихме секс на 28.12 след това на 04.01.14. и на 08.01.

Днес е седмият ден след последния ви секс. Подходящо време, точно за посочения тест.

# 124
Дори и да си мисли, че е свършил в шепата си, пак има голяма вероятност да я е забременил. След като не е имало презерватив, каква е гаранцията, че навреме се е усетил да го...извади.

# 125
Лява или дясна ръка?

По принцип десняк ли е?

Шеомра бе.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 126

Днес е седмият ден след последния ви секс. Подходящо време, точно за посочения тест.

За „Престо“ или за кръвен тест имаш предвид?

# 127

За „Престо“ или за кръвен тест имаш предвид?

'Престо'.

# 128
Аз съм сигурна в следното: Ако след секса се е почесал някъде, не е свършил в шепата. Или ако е запалил цигара без да се измие.

А до пердето приближавал ли се е?

# 129
Лява или дясна ръка?

По принцип десняк ли е?

Шеомра бе.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

И аз, ама нали искаха съвет:)

Да го пита в коя ръка е било.

Те на тъмно ли са се уважавали?

# 130
Момиче,само се залъгваш!Според мен не си бременна.....и зададох въпрос,получавала ли си оргазъм?

# 131
Със сигурност кръвният тест е по-точен от Престо.

# 132

А до пердето приближавал ли се е?
Не можах да се сдържа  Joy Joy Joy Joy Joy

# 133
  • Бургас
Дайте да сметнем първи ден от последната менструация 20.12. Сексуването се е случило на 04.01. При стандартен 28 дневен цикъл, овулация би следвало да има на 02.01. Т.е. съмнителното шепоизпразване се е случило два дни след предполагаема овулация. Освен ако авторката не е с 30 дневен цикъл и пича не е успял да усети....Малко на фантастика иде.

# 134
Те на тъмно ли са се уважавали?
Да не би да е отишъл да светне лампата след това и да е пипал ключа за осветлението ли?  Ама пак е важно с коя ръка, всъщност  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт