БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 34 477
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
 И аз тук  Laughing

# 16
# 17
приемам идея какво да правя с 2-3 белтъка. не ми се иска да са забравени ссладки или целувки , че имам още 2-3 от предната доза. А и единствените ядки, които имам изчистени вкъщи са бадеми и около 80-100гр лешници newsm78

# 18
# 19
приемам идея какво да правя с 2-3 белтъка. не ми се иска да са забравени ссладки или целувки , че имам още 2-3 от предната доза. А и единствените ядки, които имам изчистени вкъщи са бадеми и около 80-100гр лешници newsm78

Коричката на козунака я имаш - мажеш с белтък и ръсиш ядки......Остава под коричката да направиш Mr. Green.....
Вложи ги в тесто напр.

В крайна сметка направих картофи по селски, благодаря за предложенията Hug

# 20

Френски макарони  Peace
Мама Цоцоланка честито за Ленчо, със здраве да си го ползваш Simple Smile)

# 21
  • София

Бадемови сладки

# 22
yulmana, Polaana, marchеva14, мерси за отговорите. Ще пробвам нещата, които сте ми препоръчали в скоро време и ще пиша как са се получили сладкишите.

п.п. yulmana мерих с нивелир печката - права си е (е освен ако и нивелира не се окаже някое китайско менте).  Laughing

# 23
  • София
yulmana, Polaana, marchеva14, мерси за отговорите. Ще пробвам нещата, които сте ми препоръчали в скоро време и ще пиша как са се получили сладкишите.

п.п. yulmana мерих с нивелир печката - права си е (е освен ако и нивелира не се окаже някое китайско менте).  Laughing
Убедена съм че е нивелирана добре. Виж реотаните за всеки случай, ако ли пък не ще въртиш сладкиша / баницата и т.н. Аз ги връткам понякога, защото не ми пече равномерно от всички страни.  Peace

# 24
  • София
Мерси за новата тема! Честит Ленчо!
И въпрос:
правих един сладкиш, уж нещо като парфе, обаче не ми се желира хич пущината. Добре че беше за домашна употреба и си го гребем с лъжичка от тавата  Crazy Какво обърках с желатина? То ясно, че няма сега да се занимавате и да вадите кристалните топки за да гадаете, но все пак някакви предположения ако имате  Blush

П.П. Не работя за пръв път с желатин и като цяло ми се получават нещата с него

# 25
  • София
Може желатина да не е бил хубав, друг път ползвала ли такъв?

# 26
Честито и от мен на Мама Цоцоланка, да си го имаш дълго време и вярно да ти служи!   bouquet

# 27
  • София
Може желатина да не е бил хубав, друг път ползвала ли такъв?
Да, доктор Йоткер беше. Обаче сега се сещам че не му погледнах срокът на годност ooooh!

# 28
Благодаря за новата и толкова полезна тема Simple Smile

# 29
  • Варна
Имам ролца от раци, кашкавал, сирене. Никога не съм правила солени мъфини. Мога ли да ги хакна вътре, но ми дайте сполучлива рецепта за тесто?

Общи условия

Активация на акаунт