БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 33 128
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
За моето телешко някакви идеи? Става ли на барбекю?  Embarassed

ще стане, ако го мариноваш предварително (без сол) и най-вече ако ти е със сигурност телешко месото, не на телето прародителите  Grinning

# 466
# 467
Здравейте. Имам обезкостено патешко месо (така пише на опаковката), не е филе. Моля за изпитани рецепти за него. Имам време да напазарувам, така че останалите продукти не са проблем. Благодаря предварително

# 468
Пеп-4о, благодаря  Hug Телешко е, да, домашно. Може ли идея за марината?  Embarassed

# 469
прясно мляко и подправки  Peace черен пипер и малко мащерка или риган. Ако нямаш - пропусни ги.

aventita, готвих такова на яхния, на задушено с грах и картофи мисля беше - както си готвиш пуешко или пилешко. Хубаво е, червено месо е.

# 470
  • в полите на Балкана
Вчера сложих закваска за хляб, но в рецептата ми пише да да остане 48ч на топло и светло и тогава да захраня, да ама моята закваска е удвоила обема си и има мехурчета, а не са минали и 24ч дори/минали са само 22ч/. Да я подхраня ли сега или да изчакам до утре по това време?

# 471
Мисля да правя ето тези кюфтета http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B5%D1%82%D0%B0, но не ми се ще да ги овалвам в брашно и да ги пържа ами да ги изпека на тиган или в тава. Идеи?

# 472
  • Sofia
Вчера сложих закваска за хляб, но в рецептата ми пише да да остане 48ч на топло и светло и тогава да захраня, да ама моята закваска е удвоила обема си и има мехурчета, а не са минали и 24ч дори/минали са само 22ч/. Да я подхраня ли сега или да изчакам до утре по това време?
как я направи?

# 473
  • в полите на Балкана
В стъклен буркан сложих 100мл вода и толкова ръжено брашно, завих с наелонов плик и завързах с ластик, сложих на радиатора в детската.

# 474
Благодаря, Пеп-4о   bouquet много сте мили всички тук, с удоволствие стоя в темата и се уча  Hug

# 475
  • Sofia
В стъклен буркан сложих 100мл вода и толкова ръжено брашно, завих с наелонов плик и завързах с ластик, сложих на радиатора в детската.

е ,затова ти е станала толкова бързо...не съм правила,/още разучавам как става/но доколкото си спомням никъде не е упоменато да се слага на парното

махни част от нея и захрани

# 476
  • Sofia
Мисля да правя ето тези кюфтета http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B5%D1%82%D0%B0, но не ми се ще да ги овалвам в брашно и да ги пържа ами да ги изпека на тиган или в тава. Идеи?
  винаги ги правя кюфтетата печени във фурна,в/у хартия за печене или силиконова постелка

# 477
  • в полите на Балкана
Благодаря  bouquet

# 478
Дами, имам 4 яйчени жълтъка. Какво мога да приготвя с тях? Благодаря!

# 479
За моето телешко някакви идеи? Става ли на барбекю?  Embarassed
Става ,ние си правим но не ги мариноваме в нищо.Само преди печене слагам малко сол и черен пипер.Първо на силен огън за няколко минути и после намаляваш.

Общи условия

Активация на акаунт