БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 33 018
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
  • Мнения: 10 825

Как стана при теб, защото при мен белия шоколад се изгуби някъде си... newsm78 Останаха само бели петна..
Добре се получи. До средата на кекса потъна белия шоколад, на полуразтопени блокчета е.

# 706
  • Мнения: 11 797
Мерси! Със сигурност ще стане уникално с ядки!   bouquet

# 707
  • Sofia
  • Мнения: 22 542
Със сигурност ще стане уникално с ядки!   bouquet
Мдааа, според мен ще е дори по-добре от кососа. Въорос на вкус разбира се. Simple Smile

# 708
  • Мнения: 11 607
Но кокосът е все пак по-евтин вариант и по-достъпен...Обаче има хора, които не го обичат...Иначе нямам нищо против да имам възможност да ги правя с лешници и бадеми Embarassed......

# 709
  • Мнения: 11 797
Аз не харесвам много кокос, но си мисля, че вместо лешници и бадеми, може и с орехи.

# 710
  • Sofia
  • Мнения: 22 542
Е, да, ядките са по избор разбира се.  Той пък разбира се зависи от много неща - вкус, възможности, алергии...

# 711
  • Русе
  • Мнения: 217
Мога ли да пека сладкиш на водна баня в откопчаваща се форма за торта? Thinking Thinking

# 712
  • Мнения: 16 084
Можеш, увий я с фолио, за да не влезе вода.

# 713
  • Luxemburg
  • Мнения: 1 763
Моля ви споделете под какво наименование да търся буше а ла рен? Как ли не си го преведох на български и така и не го намерих. Искам да публикувам рецепта в един сайт, но не знам как се нарича у нас. Предварително ви благодаря за помощта.

# 714
  • София
  • Мнения: 10 825
Кошнички от бутер тесто с пилешко и сметанов сос newsm78 - ако правилно се ориентирам по картинките https://www.google.bg/search?q=bouch%C3%A9e+%C3%A0+la+reine.& … ;bih=559#imgdii=_
всъщност виждам че може да бъде и с други плънки.

# 715
  • Русе
  • Мнения: 217
Можеш, увий я с фолио, за да не влезе вода.
Благодаря за бързия отговор  bouquet А в силиконова?

# 716
  • София
  • Мнения: 12 213
Можеш, увий я с фолио, за да не влезе вода.
Благодаря за бързия отговор  bouquet А в силиконова?
Натопи си празната форма във вода и виж дали ще влезе и ще прецениш.

# 717
  • Мнения: 16 084
За силиконава не знам. Но горната идея е добра.

# 718
  • Мнения: 5 959
Обръщам се с лична молба към Лабрекс  Embarassed. Много моля за рецептата на тортата и от Нова година /показала си я в темата "Ти какво сготви ....."/. Само като я видях колко е шоколадова, ммммммм.... направо не се сдържам  Praynig

# 719
  • София
  • Мнения: 12 645
Моля ви споделете под какво наименование да търся буше а ла рен? Как ли не си го преведох на български и така и не го намерих. Искам да публикувам рецепта в един сайт, но не знам как се нарича у нас. Предварително ви благодаря за помощта.

Това са воловани.  Peace Ако искаш да е по-точно, пишеш името на френски и след това обясняваш какво е.

Общи условия

Активация на акаунт