БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 33 018
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София

Как стана при теб, защото при мен белия шоколад се изгуби някъде си... newsm78 Останаха само бели петна..
Добре се получи. До средата на кекса потъна белия шоколад, на полуразтопени блокчета е.

# 706
Мерси! Със сигурност ще стане уникално с ядки!   bouquet

# 707
  • Sofia
Със сигурност ще стане уникално с ядки!   bouquet
Мдааа, според мен ще е дори по-добре от кососа. Въорос на вкус разбира се. Simple Smile

# 708
Но кокосът е все пак по-евтин вариант и по-достъпен...Обаче има хора, които не го обичат...Иначе нямам нищо против да имам възможност да ги правя с лешници и бадеми Embarassed......

# 709
Аз не харесвам много кокос, но си мисля, че вместо лешници и бадеми, може и с орехи.

# 710
  • Sofia
Е, да, ядките са по избор разбира се.  Той пък разбира се зависи от много неща - вкус, възможности, алергии...

# 711
  • Русе
Мога ли да пека сладкиш на водна баня в откопчаваща се форма за торта? Thinking Thinking

# 712
Можеш, увий я с фолио, за да не влезе вода.

# 713
  • Luxemburg
Моля ви споделете под какво наименование да търся буше а ла рен? Как ли не си го преведох на български и така и не го намерих. Искам да публикувам рецепта в един сайт, но не знам как се нарича у нас. Предварително ви благодаря за помощта.

# 714
  • София
Кошнички от бутер тесто с пилешко и сметанов сос newsm78 - ако правилно се ориентирам по картинките https://www.google.bg/search?q=bouch%C3%A9e+%C3%A0+la+reine.& … ;bih=559#imgdii=_
всъщност виждам че може да бъде и с други плънки.

# 715
  • Русе
Благодаря за бързия отговор  bouquet А в силиконова?

# 716
  • София
Благодаря за бързия отговор  bouquet А в силиконова?
Натопи си празната форма във вода и виж дали ще влезе и ще прецениш.

# 717
За силиконава не знам. Но горната идея е добра.

# 718
Обръщам се с лична молба към Лабрекс  Embarassed. Много моля за рецептата на тортата и от Нова година /показала си я в темата "Ти какво сготви ....."/. Само като я видях колко е шоколадова, ммммммм.... направо не се сдържам  Praynig

# 719
  • София
Моля ви споделете под какво наименование да търся буше а ла рен? Как ли не си го преведох на български и така и не го намерих. Искам да публикувам рецепта в един сайт, но не знам как се нарича у нас. Предварително ви благодаря за помощта.

Това са воловани.  Peace Ако искаш да е по-точно, пишеш името на френски и след това обясняваш какво е.

Общи условия

Активация на акаунт