Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -12 :)

• 54 459
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Гражданин на света
eleonor4eto нищо притеснително - с шведските така показва , тепърва пътува за българия - до две седмици ще е при теб   bouquet  bouquet маскимално разбира се  Whistling

Притесних се, понеже досега като се покаже в бг сайта и до две седмици наистина е при мен. А сега се показа още на 19.05 и досега нищо, а просто в програмата за проследяване се смени надписа все едно вече е пристигнала при мен. И то не само една пратка а цели три, пуснати по едно и също време но на различни хора. Ще чакам нямам друг избор   bouquet

# 646
С шведските пощи се губят нещата.  Confused Аз така и не получих пратка от 28 март. Пуснах диспут на 43-я ден от плащането, до 24 часа беше затворен и получих рефънд. Без размяна на съобщения и без излишности. Дори плащането беше частично с коинси и тях върнаха.

# 647
Отказали за ми плащането  ooooh! и казват че парите са върнати в картата . Обаче днес трети ден са си блокирани по сметката / дали защото е събота и неделя :/  newsm78 Моля да ми кажете трябва ли да правя нещо или да чакам да се отблокират и дали ще има такси за това от банката ??? Трябва ли да ходя до нея и какво да кажа ако е така ?? Embarassed Платихме без пейпал - дали за това е отказана поръчката - нищо не разбрах от съобщенията , само че било за наша сигурност  newsm78 Sick Sick

# 648
  • Казанлък
Отказали за ми плащането  ooooh! и казват че парите са върнати в картата . Обаче днес трети ден са си блокирани по сметката / дали защото е събота и неделя :/  newsm78 Моля да ми кажете трябва ли да правя нещо или да чакам да се отблокират и дали ще има такси за това от банката ??? Трябва ли да ходя до нея и какво да кажа ако е така ?? Embarassed Платихме без пейпал - дали за това е отказана поръчката - нищо не разбрах от съобщенията , само че било за наша сигурност  newsm78 Sick Sick

Защо си плащала без Пейпал и то телефона  newsm78
Предполагам,че са направили за твоя сигурност,особено ако си плащала директно с тази карта от друг акаунт преди...
За колко време се освобождават парите,които са блокирани при плащането,зависи вече от банката. Обади им се и питай как да стане по-бързо.

Пратките могат да се губят със всякакви пощи. Аз лично забелязах,че шведските са по-бавни.

Всички действащи акции,кодове за отстъпки,разпродажби, новини и предложения от сайта са в новата тема тук:
BuyInCoins - акции,кодове,новини и предложения!

# 649
 Praynig Praynig Praynig   Код действащ ??? , ама не от яйцата че те са лични  Embarassed

# 650
но сега има само този универсален за 2%

2Dropper2014

# 651
  bouquet Мерси , оказва се че не може и реферал и код  Embarassed много  искам май  Blush нищо , поне този път стана плащането , тези в банките ууууужасни  Money трябвало жалба да подадеш лично -  иначе не разблокират пари - чакаш 14 дневен срок  #Crazy
На някой такъв статус на поръчка да му се появявал ? - Failure - това след статус paid  newsm78

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 11:07 от fifinaki

# 652
  • Там,където живеят мишетата
Момичета, имам нужда от помощ-липсва 1 часовник от поръчката ми - писах им, но няма отговор.Какво мога да направя?

# 653
Мишето тове не е чат , както на друг сайт - отговарят на следващия ден  Whistling приложи ли клип или снимки на отварянето на пакета ? Най вероятно ще те компенсират с коинси   bouquet

# 654
Момичета, имам нужда от помощ-липсва 1 часовник от поръчката ми - писах им, но няма отговор.Какво мога да направя?
Провери дали пратката ти не е разделена на 2 и часовника да пътува отделно  Peace

# 655
  • Русе
Аз имах така поръчани 2 детски часовника и ги бяха разделили в отделни пратки като втората закъсня с 2-3 седмици по късно я получих от първата. Погледни наистина дали нямаш 2 снимки. А моите 2 снимки бяха с еднакви номера на пратката само датата и часа върху тях беше разликата по външен вид на пакета.

# 656
  • Гражданин на света
Да споделя, че телефоните които се чакаха вече пристигнаха и засега оплаквания няма. Ето тези са:

http://www.buyincoins.com/item/42296.html#.U460lXJ_ssY и http://www.buyincoins.com/item/40242.html#.U460v3J_ssY

# 657
  • Ловеч
heros , да,доскоро имаше доста модели. Аз получих един Леново s650(от друг сайт) ,който постоянно губи мрежата. Ако някой разбира,дайте идея от какво може да е.
Вал, ако ти губи мрежа, възможна причина е включено 3G.. на другата карта. Поне при мен така се появява губенето на мрежа.

Шведските пощи са ужасни напоследък и според мен китайците са ги зарязали и не работят с тях.

# 658
Малко отзиви за получени поръчки:
Тази блуза не я препоръчвам. Макар, че е интересна, качеството и е под всякаква критика. Има много стърчащи конци, деколтете е изкривено, прозира доста. Не се подлъгвайте по снимките, изобщо не стои толкова свободно. Според мен е S размер, не много дълга.
За да не съм много негативна похвалвам тези бюстиета. Първо поръчах в черно, а след като дойде и много го харесах, поръчах в телесен и розов цвят. Всички цветове са с отлично качество, дантелата е мека и красива. Има и допълнителни презрамки. Подходящи са обаче за бюст не по-голям от 75-80Б

# 659
Мога ли да проследя поръчка която е на стойност 15 долара и кога горе долу да я чакам -м от 20.05 е поръчката

Общи условия

Активация на акаунт