Име на Момченце

• 11 668
  • 191
  •   1
Отговори
# 120
Rois ама и вие сте се уредили с чести празници във вашето семейство, дори и другите да нямат имен ден то малкия има за всички  Grinning . Иначе за Джейми  Peace то да вървеше с българска фамилия вече да е приключила тази анкета  Laughing

# 121
И малката е с два именни дни - празници да има Wink

# 122
Аз сега се поразрових и видях само на едно място това значение на името Симон -"великата пустиня" и то е в един сайт за нумерология, а аз на тях им нямам доверие. Simple Smile Затова предпочитам да си остана с моята версия, че Симеон и Симон са еднозначни имена с еврейски произход, като в Стария завет името е било Симеон, а в Новия се е видоизменило до Симон.  bowuu http://en.wikipedia.org/wiki/Simon_(given_name)

За името Джейми - аз го харесах покрай сериала "Призвание акушерка"(Call the Midwife), това беше името на главната героиня.

# 123
продължавам да мисля относно Симон въпреки,че май Симеон ще бъде по лесно прието от половинката, както и да е де това което си мисля, че неизменно тук ще му казват Саймън няма много общо със Симон като произнушение, обаче това ме открехва на нещо друго по този начин преспокойно мога да му казвам Сами от Саймън. Другият вариант за Сами е да е Самуил, но май това със Симон по ми допада.

# 124
Симон - ударението е на "О"

# 125
Щом Симон ти харесва повече, попитай таткото дали е съгласен. Иначе ми се струва, че няма проблем дори и да е Симеон пак да му казвате Сами. Ясно е, че в Англия и Симон и Симеон ще са все Саймън (което на мен много ми харесва като звучене).

# 126
  • Сопот, Пловдив
Аз ще съм много щастлива, ако се появи още един Симон  Grinning , пък бил той и Саймън в Англия, и двете имена ги харесвам. Моите приятели от Англия упорито казват на сина ми Саймън МАртин (а не МартИн, както ние тук), ама аз не ги и поправям, честно казано, като порасне да избира как да се представя.  Grinning

# 127
Да да определено ще приказвам, харесва ми името.
Иначе тук наистина казват МАртин и аз затова го сложих в анкетата, не ми е много любимо име, но пък детето и на двете места ще се чувства добре с него ако решим да го изберем

# 128
Ох че яд ме хвана, току що ми пристигнаха талоните за намаления и има такъв за помпа за кърма, а пък аз я поръчах преди 2 дни от друго място тцтцтц язък. Момичета знам че не е по темата, но ако някой иска да се възползва да заповяда аз така или иначе няма как да го използвам вече. Става въпрос за Една трета намаление от цената на каквато и да е помпа на Авент или шишета 4 в пакет от по 260мл.  http://www.boots.com/ това е сайта.

# 129
Името на таткото е много хубаво, но знам че не е на хубаво детето да носи името на някой от двамата родители. Това от моята кандидат-свекърва го знам и все ми го повтаря. Така, че ако отпадне името на таткото съм за Георги. Много го харесвам

# 130
  • София
продължавам да мисля относно Симон въпреки,че май Симеон ще бъде по лесно прието от половинката, както и да е де това което си мисля, че неизменно тук ще му казват Саймън няма много общо със Симон като произнушение, обаче това ме открехва на нещо друго по този начин преспокойно мога да му казвам Сами от Саймън. Другият вариант за Сами е да е Самуил, но май това със Симон по ми допада.
Повтарям се  Embarassed на наше познато детенце на име Симеон му казват на галено Сони, много ми харесва Simple Smile

# 131
Симон за мен е женско име. За да се чете така както искаш трябва да е написано Simone.

# 132
Мили дами няма шанс Симеон и Симон отпадат, ще трябва да преценявам от останалите.

# 133
Ех жалко. Но пък в анкетата има и други хубави имена като Борис и Мартин, например.
Има ли други имена от анкетата, които отпадат? Спомням си, че спомена нещо за Калоян и Ивайло, че ще са трудни за произнасяне... Хубаво е да уточним кои имена все още са в играта.  Laughing

# 134
С най-голям вот са Борис, Камен и Калоян. От така изброените клоня към Калоян понеже Камен аз и преди казах не ми е голям фаворит, а пък ако е на термин най-най-вероятно ще бъде на таткото.
Искам много да ви благодаря за това, че се включихте и ме ориентирахте в ситуацията с имената в България. За сега това остава като план в главата ми, но има още време и нищо не се знае със сигурност ако случайно някое друго име ми изплува ще обмисля и него.
Благодаря на всички Ви още веднъж!!!

Общи условия

Активация на акаунт