Януари вече е наполовина,много попълнения от ИБ чакаме в нашата дружина-тема 14

• 21 138
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз се опитвам да капя в устата, но не знам колко попада там. Капе навън капе вътре. Като шило се върти дребния. Ние сме на 3 капки.

# 601
Давала съм винаги на Джеймсън по 1 капка директно в устата  Mr. Green

# 602
  • Варна
Витамин Д капя директно в устата, педката така ми беше обяснила, бил много мазен и не ставало с лъжичка или в шишето с водата/млякото.
Вигантола го тръсвах и тогава капвах, че по-бързо да падне капката и да не си затвори устата преди това.

Туя давам 15 СН, 3х3 гранулки, в деня преди ваксината, на самия ден и на следващия. Педката така ни го изписа

Зузана,
не ми трябват тез жетони  hahaha Дай ги на някой нуждаещ се.

Деси, вампирче, а? Когато избива зъб не се зачервява венеца, а побелява. Поне при Калина е така, та скоро май ще пукаш пуканки  Hug

Меци, ето я туята

# 603
  • В провинцията ..
Бибо,Белче добре дошли и от мен  Hug
Деси радвам се ,че малката кокоска е добре.  Peace
Аз витамин Д давам с капки кърма с лъжичка или някои път директно сами в лъжичката. Ще пробвам директно в устата ама дали ще ми се получи не знам, най вероятно ще е навсякъде другаде ама не и в устата  Joy
На нас педи ни изписа Панадол ,ние сега на 7ми трябва да ходим за вторите ваксини, ама се чудя да давам ли предварително или да вида реакцията каква ще е. С първата никакви проблеми нямаше  newsm78
Тук е такъв сняг ,нямам търпение вече да го дърпам с шейната и да си правим снежни човеци  Laughing

# 604
  • София
С първата ваксина няма реакция, вторите са по-тежки. Като, разбира се, пак не значи че ще има нещо.
Аз давам 2,5 мл. панадол след ваксини, не заради температура, а защото облекчава и болката на убоденото място. Ако всичко е наред не повтарям.

# 605
Аз давам Вигантола със силиконова лъжичка. С такава и Еспумизана ( 25 капки разделени на 2 пъти, че много идват  Crazy ) Вигантола капя 2 капки и една като тръгне да капе вдигам шишето и така капва малко в лъжичката а другото остава по шишето. Така се получават 2,5 капки и компенсира фирата по лъжичката.

Аз качих снимки в албума на Хриско. Не разбрах нещо къде да ги сложа. В общ албум ли? Ако съм в грешка кажете, ще ги преместя.

И аз искам снимка на Туята. Как се дават тея гранули. Разтворени във вода ли.

# 606
Добър вечер и от нас  newsm03
Днес най-накрая отметнахме някои така отлагани задачки, като подаването на документи за детски надбавки и за еднократната помощ за раждане и сега седя и се чудя за какво ли да ги похарча тези 200 лв. Ами то аз толкова много пари на едно място не съм виждала, може да си направим околосветско пътуване  Joy Joy Joy
Прахи, точно това е решението на проблема с бучките- по честото слагане на гърда  Praynig Дано скоро ги оправиш, че знам каква мъка е  Hug
Зуз, аз лично капя Витамин Д директно в устана на Андрейката, като за целта леко го стискам по двете бузки за да отвори уста /не знам дали успя да разбереш нещо  Joy/ На нас пък педи ни изписа Деавит  newsm78

Много гаден този грип  #Cussing out Татко ми беше болен 2 седмици- и антибиотик пи и какво ли още не, много трудно минава  #2gunfire Дано се оправят бързо дечицата ви и вие също  Praynig

Туята. Как се дават тея гранули. Разтворени във вода ли.
+1 и какво точно е действието й?  Embarassed

# 607
  • до едно тепе
Вигантола го давах в лъжичка. Първо цръквах малко кърма и после капвах капките отгоре и по лъжичката не оставаше нищо. Така ми беше казала доки  Whistling
Бела добре дошла при нас Hug
След малко ще надникна да разгледам снимките в албума.
Ние сме със сезонния грип. Тоя път баща му го донесе. Доки изписа изопринозин на  малчо и АБ на татю му ooooh!
Петеска откак е на ясла му давам разни и безобразни сиропи подсилващи имунитета-почнахме с биозин, минахме през имунимикс и сега е на имунобор. Отделно го тъпча с хомеопатия. Явно си е до дете. Още като се роди и личната каза тези беличките са тоооолкова проблемни. Не и вярвах до тая зима ooooh!

# 608
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Поспалане, какво имаш в предвид под "беличките"? По белите деца ли, щото и моя е много бял, а също и блед защото е с анемия  Crazy

# 609
  • до едно тепе
Мии Пете знам,че и Митака е бял. На Слав понякога чак кожата му прозира-толкова е бял. Не знам вече от колко лекари го чух това, че децата с много бяла кожа били по-нежни и боледували много повече от другите-като почнеш от алергиите и кожните проблеми та не знам докъде. Но е факт, че боледува ужасно много-последните 3 седмици ходихме при личната 3 пъти  ooooh!
Отивам да релаксирам.
Лека нощ.
П.П. Ако на някой му хрумне някое заглавие за следващата тема да свирка Mr. Green

# 610
  • shumen
Поспалане,да се оправя скоро Слав.
Деси,как сте днеска?
БББ,и аз чаках този момент и сега при възможност сме навънка с шейната.
Пете,леле как върви количката в този сняг?Аз не съм пробвала още дали ще върви моята и все отлагам нещата като се оправи времето.
Вигантола,аз го давах с лъжичка,като капех от нея от млякото.
Аз вече също съм болна и пия Колдрекс и Цинабсин и гледам да не заразя малчо,че тогава лошо става.

# 611
  • Сливен
Моите и двете деца оборват тезата за "беличките-болнави деца"  и двамата са бели, но не боледуват, което само може да ме радва. Поспаланче, упорствай с един продукт ,не ги сменяй, те нали действат с натрупване, давах на Ивка 4 месеца имунобора, сега около месец почива,  по време на почивката няма болести, и затова мисля, че мога и да не го давам повече. Първоначално мислех да го давам до пролетта, но май ще се откажа от това си намерение.
Отивам вече да спя, че утре рано ще се става , лека нощ  Hug

# 612
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Добро утро, ние сме кукнали от 7 часа.От скоро започна така да става рано, а иначе колко хубаво си спяхме до 9ч.

Поспаланче, то Димитър ако ходеше на ясла щеше да е същия като Слави, но напълно съм съгласна с Рокси за упорстването с един продукт.Ние Изорекса го пием вече трети месец и въпреки че на 20-тия ден се разхреми, продължих упорито, и мисля да не го спирам до пролет, че вирусите на целия град са у нас.Петя е с около 900 деца в една смяна - ужас, по коридори стълби в междучасията е пълно, и пътува с маршрутка (няма начин) а мм и той са към 500 човека в поделението.Педи каза колкото повече, толкова повече.С по-голямо натрупване се усеща резултата. А как е при вас този път, ще пиете ли  АБ  ooooh!

Дани, върви количката, но я тикам повече, а на места с повече сняг малко на бегом, като дизелов автомобил - трябва да включиш на втора за да върви по-хубаво  hahaha

Деско, не е ли рано много за кучешките  Shocked ние хал-хабер си нямаме за кучешки, имаме само 4 зъбчета.Подозирам че има още 4 пробили, но няма начин не дава да му се бърка в устата и това е  Naughty

Мен ме чака чистене на дома, а в събота- готвене, че имам именник (мм).Ще се лее вино ............

# 613
  • София
Добро утро. Ние след малко отиваме на очен. Моля стиснете по едни палци.

# 614
  • Варна
Аз от есента давам една коластра, някаква Хамериканска, в тази връзка Ваве, ти доволна ли си, ще поръчваме ли пак? Че не съм броила колко е останало, ама минахме половината май.
Бела,
събирайте за апартамент на Хаваите, бре Joy
Весе,
сега очният ще ти избие филмите от главата, ще видиш Hug

Общи условия

Активация на акаунт