Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 368
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да, два

# 136
  • София
Аз съм доволна от romyma dream, ние имаме комплект с две олекотени завивки. Повечето им комплекти имат опция за два горни плика.
В nani.bgсъщо има цял раздел с по две завивки.

# 137
  • На земята, която е всъщност звезда.
В страницата на Тас има цял подраздел комплекти с два плика.

# 138
Момичета, в Бершка връщат ли пари? В неделя взех 2 блузи за дъщеря ми но са и големи.

# 139
  • София
Незнам дали някой е споделил, но днес видях че в Никълс /в Сердика/ има сериозна разпродажба. Може би трийсетина модела ботуши естествена кожа за 97 лв. Боти дори и за по-малко.

# 140
Не знам дали са хубави, обаче днес поръчах от там два спални комплекта Peace

циндил видя ли някъде спален комплект с 2 горни чаршафа. Не искам да се завиваме с 1 Crossing Arms
Да, това взех
http://trendo.bg/p/edinichen-spalen-komplekt-s-efekten-print_45654
Комплектът включва:

1 бр горен плик с размери 160x220 см
    1 бр долен чаршаф с размери 160x240 см
    1 бр калъфка с принт с размери 50x70 см
Ние сме с голяма спалня 200х200 на два матрака и с отделни завивки. Това трябва да свърши работа. С обща завивка и аз не обичам, всеки да си я придърпва Laughing
Ако питаш обаче за един комплект с два чаршафа, това май не съм срещала по сайтовете, а и по принцип. Не знам защо масово продават с един голям чаршаф Thinking
Тази едра щампа въобще не ме кефи!

# 141
  • София
Е, аз не съм го поръчала за теб Laughing

# 142
Е, аз не съм го поръчала за теб Laughing
Да, просто споделям  bouquet

# 143
  • София
Ще го видим как е на живо, а и качеството. За първи път поръчвам от сайта, дано не правят проблеми за връщане на парите.

# 144
Да,и аз искам да питам в  Зара и Уайкики дали връщат пари или задължително трябва някаква замяна? Някой ако е правил така,да сподели моля

# 145
  • София
В Зара съм правила замяна и няма проблем.  Peace За връщане на пари обаче не знам.

# 146
  • София
Вчера взех от Зара яке и ги попитах за опциите за връщане. Казаха, че в 30 дневен срок връщат пари или правят замяна, по желание на клиента.

# 147
Аз съм вече на лятна вълна и мисля за превозното средство на дребчо, та ако попаднете на намаления на триколки свиркайте моля!

# 148
За Уайкики са ми казвали на касата, че правят само замяно до един месец след покупката и то ако етикета не е свален.

# 149
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт