Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 830
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
в 15:30 в Технополис в Mall of Sofia имаше опашка на касата и магазинът беше доста пълен с хора
не очаквах такова нещо по това време

# 541
  • 1st floor
Да бяхте видели към 11:30 какво беше в Техномаркета до Метро Люлин!!!  Mr. Green Нямаше кьораво място на паркинга, а вътре на всички каси имаше по сто човека! Лудница!

# 542
бе тоя народ не ходи ли на работа???!??!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 543
  • 1st floor
 hahaha Не знам, обаче май най на далавера са били плазмите - изнасяха като невиждали - по две, по три! ooooh! Аз за друго отидох - трябваше ми киндълче (нямаше намаление!  Crossing Arms) и сандвич мейкър на Gorenje - той пък беше с някакво смешно намаление и реших, че не си заслужава да се редя два часа на опашка за 14 лв.  Naughty Сега нито ще четеме, нито сандвичи ще ядеме!!!  Crossing Arms

# 544
hahaha Не знам, обаче май най на далавера са били плазмите - изнасяха като невиждали - по две, по три! ooooh! Аз за друго отидох - трябваше ми киндълче (нямаше намаление!  Crossing Arms) и сандвич мейкър на Gorenje - той пък беше с някакво смешно намаление и реших, че не си заслужава да се редя два часа на опашка за 14 лв.  Naughty Сега нито ще четеме, нито сандвичи ще ядеме!!!  Crossing Arms

Много кофти....мислех си да ходим утре, ама ка мразя навалици....та не знам  newsm78
Имаше ли намалени хлебопекарни, електрически грилове и домашни потреби?

# 545
  • 1st floor
Имаше доста неща намалени с жълти етикети, но като се загледаш, повечето бяха с нещо минимално...ама знам ли, аз не зяпах много, че стана тясно и изнервящо около мен!

# 546
  • София
hahaha Не знам, обаче май най на далавера са били плазмите - изнасяха като невиждали - по две, по три! ooooh! Аз за друго отидох - трябваше ми киндълче (нямаше намаление!  Crossing Arms) и сандвич мейкър на Gorenje - той пък беше с някакво смешно намаление и реших, че не си заслужава да се редя два часа на опашка за 14 лв.  Naughty Сега нито ще четеме, нито сандвичи ще ядеме!!!  Crossing Arms

Много кофти....мислех си да ходим утре, ама ка мразя навалици....та не знам  newsm78
Имаше ли намалени хлебопекарни, електрически грилове и домашни потреби?

За хлебопекарни не съм гледала, грилове и скарички имаше много, като процент при тях се въртеше около -20%  От домашните потреби, малко неща бяха намалени.
Аз се сдобих с един хубав йонизиращ сешоар с добро 43%-но намаление и се отвисях на опашката час и десет минути  ooooh! С хората от опашката си станахме близки  Laughing

При прахосмукачките имаше какво да се вземе, всички марки бяха намалени с изключение на Miele.

# 547
  • 1st floor
С хората от опашката си станахме близки  Laughing
hahaha hahaha hahaha
Сега ще почна да съжалявам, че не останах!!! Laughing

# 548

да, Киндълите все не ги намаляват

и аз дебнах, дебнах преди Коледа, ама оферти нямаше

та с Габко от Германия, много изгодно и бързо!  Peace

# 549
  • София
С хората от опашката си станахме близки  Laughing
hahaha hahaha hahaha
Сега ще почна да съжалявам, че не останах!!! Laughing

То се раздаваха визитки, то се купуваха кафета... Joy Тези които се бяха уредили с колички, любезно предлагаха на тези около тях да си оставят дребните уреди в количката, за да не ги държат на ръце  Laughing Ето как прИмоциите сближават хората  hahaha

# 550
  • 1st floor

Сега, ако ме светнеш що е то Габко?!  Crazy Embarassed

# 551

Сега, ако ме светнеш що е то Габко?!  Crazy Embarassed

http://www.gabco.org/index.php

фирма, която внася стоки , поръчани по интернет до техен адрес в Германия и Англия срещу малка сума

в немския амазон Киндъл 4 е 50 евро, поръчваш до адрес на Габко, те ти го превозват до тук и им даваш 4 лв за това

на мене щеше да ми излезе по-скъпо да ми го прати приятел от там по пощата

# 552
Аз днес минах покрай Техномаркет Хоум, обаче беше пустиня там. жив човек не видях. Не съм и влизала дори, просто минах покрай него в мола.

Аз продължавам да чакам Технополис  Crossing Arms

# 553
  • в града на вечния купон
Аз днес минах покрай Техномаркет Хоум, обаче беше пустиня там. жив човек не видях. Не съм и влизала дори, просто минах покрай него в мола.

Аз продължавам да чакам Технополис  Crossing Arms
технополис -10% на всичко,което не е на промоция
-5% на таблети,телефони и лаптопи и промоционална стока

# 554
 Hug и за капак утре моя мъж е на работа, а аз съм сама с децата  ooooh! Нищо де, все пак мисля да отида да видя какво интересно има  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт