Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 826
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
  • 1st floor

http://www.gabco.org/index.php

фирма, която внася стоки , поръчани по интернет до техен адрес в Германия и Англия срещу малка сума

в немския амазон Киндъл 4 е 50 евро, поръчваш до адрес на Габко, те ти го превозват до тук и им даваш 4 лв за това

на мене щеше да ми излезе по-скъпо да ми го прати приятел от там по пощата

Благодаря! Hug Сега влизам да разгледам! Laughing

# 556
И на мен ми стана интересен този "габко"...регистрирах се..почнах да чета ..и нищо не разбрах newsm78.. Ако искам да поръчам да речем нещо от англисйката зара и то струва 100паунда и е килограм и 200гр...колко ще ми струва..?? Моля някой , който е по-запознат да ме ориентира.. Praynig

# 557
И на мен ми стана интересен този "габко"...регистрирах се..почнах да чета ..и нищо не разбрах newsm78.. Ако искам да поръчам да речем нещо от англисйката зара и то струва 100паунда и е килограм и 200гр...колко ще ми струва..?? Моля някой , който е по-запознат да ме ориентира.. Praynig
Поръчваш си каквото искаш, но в адреса за доставка пишеш английския адрес на Габко. Те получават нещата ти и ги превозват до Бг, където ти плащаш на кг тегло по 2.20лв. Няма значение от сумата, платена в сайта на търговеца.
Конкретно от Зара не съм пазарувала.
Но от амазон често.
От немския амазон имам поръчани три киндъла. Цената е перфектна, възползвайте се докато е тази.

# 558
  • 1st floor
И аз се обърках с Габко.  Embarassed

# 559
  • София
И аз се обърках с Габко.  Embarassed

Момичета има тема за превоз на покупките ни от Англия. Там се споменават и превозвачите от Германия. Попрочетете и задайте там въпросите си.

ПП Не са само Габко!!

# 560
Специално от Германия Габко са най-скъпите и закръгляват килограми.
От Англия има далеч по-читави превозвачи.

# 561
От Англия, най-доволна съм от Габко. Използвам ги за доставка в София.

# 562
Има отделна тема за превозвачите. Ето я!

# 563
  • София-Младост
Не знам дали е споменато, в Кенвело има 50% на доста неща.

# 564
  • Once there was a Hushpuppy...
А, знаете ли за намалението в Бенетон.... newsm78 Мярнах, май във фейсбук, че имало 50%, но дали важи и за магазина в Дъ Мол? Thinking

# 565
А, знаете ли за намалението в Бенетон.... newsm78 Мярнах, май във фейсбук, че имало 50%, но дали важи и за магазина в Дъ Мол? Thinking

на витрините им също пише 50 %, да, ако има на някои магазини ще има в Дъ Мол

# 566
Мерси! Харесах някои неща за сина ми и ще взема да се пробвам Heart Eyes

# 567
  • София
Hushpuppy, браво - мерси за инфото за Бенетон.   bouquet

# 568
Да, Тони/идвай/, аз винаги ги изпускам/ и се случва да харесам нещо за сина ми много и да го купя, когато не е намалено, а признавам си - не ми е рентабилно Peace, но пък детските дрехи са меко казано невероятни....то памук, то шев, изработка.
Но, за съжаление не съм със същото впечатление за дрехите за жени и мъже, въпреки, че имам няколко нещица Wink

# 569
  • София
Аз точно за дъщеря ми се вълнувам. Тя има много хубави дрешки от Бенетон, а като беше малка се бяхме заринали от там.

Общи условия

Активация на акаунт