Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 743
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Гледахме мъжкото и ми направи впечатление,че повече официално мъжко облекло е намалено.Може би заради абитуриентите,което е похвално.

ок, ще ги проверя, мерси

# 646
То и на сайта на Ню Силует го има намалението, но аз попаднах случайно на него, минавайки покрай магазинът и Дъ Мол, в събота.
Взех се така желаният тюркоазен бански (36лв. от 62)и страшно удобен черен сутиен (18лв. от 26).
Много съм доволна! Hug Mr. Green

Честит бански  Hug Flutter те всяка година по това време намаляват старата колекция бански. Много са им хубави и качествени!

# 647
  • София
В Nickels всичко е на намаление - чанти, обувки, куфари..

# 648
  • София
То и на сайта на Ню Силует го има намалението, но аз попаднах случайно на него, минавайки покрай магазинът и Дъ Мол, в събота.
Взех се така желаният тюркоазен бански (36лв. от 62)и страшно удобен черен сутиен (18лв. от 26).
Много съм доволна! Hug Mr. Green
Честит бански  Hug Flutter те всяка година по това време намаляват старата колекция бански. Много са им хубави и качествени!
Намаления на бански имат целогодишно, винаги стоят в левият ъгъл до кабината. Peace Набелязала си ги бях още миналият път когато бяхме Hug, зимно време Flutter. Минах сега да си го прибера Mr. Green. Но има още и още красиви моделчета ooooh!. Напуснах магазина бързо, че да не прекалявам. hahaha Joy

# 649
В Карфур има от детските бикинки на Дисни-различни видове-7 броя за 4.75лв.Пише,че са намалени от цена 34лв.

# 650
Момичета,
някой дали е ходил до Hush puppies - имат ли някакво намаление вече на новата колекция?

# 651
  • Пловдив
Някой днес минавал ли е през Оптики Леонардо? Имат РД , на който миналата година бяха направили големи намаления.  Grinning

# 652
  • гр.София
В Карфур има от детските бикинки на Дисни-различни видове-7 броя за 4.75лв.Пише,че са намалени от цена 34лв.
Аз ходих и си бяха на редовна цена  Thinking това в мола на България.

# 653
Аз вчера купих от мола на Цариградско  ThinkingИмаше от всички видове и размери.

# 654
Аз ходих и си бяха на редовна цена  Thinking това в мола на България.

В Парадайз са 4-5 лв. също.

# 655
  • София
Привет,
Трябва да си купя поне един комплект дрехи - спортно-елегантни.

В София има ли в момента някъде намаления (видях тук за H&M нещо се спомена)?!
Кога се очаква да започнат намаления?

Поздрави

# 656
вероятно в началото на юни ще почнат с 20-30 %

# 657
  • София, България
Гледам, че сте обсъждали бански, но да попитам и аз - преди години мои колежки ходеха в някакъв мнооого богато зареден магазин в Перник с качествени бански на прилични цени. Знаете ли дали го има още и как се стига, близо било до околовръстното пернишко шосе, но не помня точно къде  newsm78

# 658
Радос, сещам се за какво говориш. Също по разкази от мои колежки. Блу пойнт се казва фирмата и съм виждала табели, които наистина са около входа за града откъм АМ Люлин. Ето това ми излиза в google.

# 659
  • 1st floor
Моя колежка ми е взимала от тях бански. Шият за износ, каквото е в повече продават тук. Имат уникални модели, качеството е страхотно. Пет години не мръдна пустият му бански, писна ми да го гледам вече! Mr. Green А струваше само десет лева. И аз бих ги посетила... Flutter

Общи условия

Активация на акаунт