Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 747
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Има ли намаление в Nine West? Търся класически обувки с ток, остри и затворени, голяма мъка, вече няколко месеца търся  ooooh!

За Nine West не знам, но защо не провериш в ALDO? Винаги имат подобни модели  Rolling Eyes

Алдо вече няма, закриха магазините преди 2-3 месеца.

личи си, че не правя шопинг от известно време  Shocked защо ги закриха? Бяха страшно коректни и винаги беше пълно с народ...т.е. клиентела не им липсваше  Crossing Arms

# 631
  • 1st floor
Аз пък си търся ниски удобни обувки, хем да са затворени, хем отворени! Тоест да не се виждат пръстите, както и петата. Надявам се, разбрахте какво се опитвам да обясня!  Embarassed Пуснали ли са някъде вече такива модели? newsm78

# 632
Благодаря ви, но моят проблем е, че нося 35 номер  Embarassed
Имам доста обувки от Алдо и Nine West, май пак оттам ще поръчвам, за съжаление малко марки предлагат моя номер.
В Gianni има 35, има и намалени модели - магазини в сердика и в мола на Стамболийски   bouquet

# 633
  • 1st floor
Ако ходиш в Сердика, може да погледнеш и в Bagatt. Ако не се лъжа, и там имаше малки номера.

# 634
  • Sofia
Благодаря много, ще отида да разгледам, дано не са по 200лв, никак не ми се дават за обувки, които ще нося 3 пъти месечно.

# 635
 NBM,
Флавия имат модели 36 номер, които всъщност са 35, както и Гарант Ф. И двете фирми можеш да намериш в дадения от мен линк. Цените им са 50-70 лв.

# 636
  • София
Момичета очаква ли се скоро намаление в H&M? Миналата пролет помня, че по това време имаше сериозно намаление на детските неща и взех на дребните доста парцалки по 5 лв - тениски, къси панталонки, роклички. Само дето не помня май или юни беше  newsm78.

Сега се поразрових назад в темите и видях, че миналата година е стартирало на 20 юни  Peace.

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 10:40 от Мишчица

# 637
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами аз попаднах на реклама за намаление в НМ, но не помня къде.... newsm78 Като разглеждах някакъв сайт ли беше, тези дни....
Мисля, че в момента има такова Peace

# 638
  • София
Аз бях миналата седмица в ХМ за бебешки дрешки и едва на касата забелязах точно щендара с 5лв-вите парцалки. Та си ги има явно и сега. Peace

# 639
  • There I was on a July morning
Момичета очаква ли се скоро намаление в H&M? Миналата пролет помня, че по това време имаше сериозно намаление на детските неща и взех на дребните доста парцалки по 5 лв - тениски, къси панталонки, роклички. Само дето не помня май или юни беше  newsm78.

Сега се поразрових назад в темите и видях, че миналата година е стартирало на 20 юни  Peace.

В момента има намаление, но на малко неща.

# 640
  • София
Момичета очаква ли се скоро намаление в H&M? Миналата пролет помня, че по това време имаше сериозно намаление на детските неща и взех на дребните доста парцалки по 5 лв - тениски, къси панталонки, роклички. Само дето не помня май или юни беше  newsm78.

Сега се поразрових назад в темите и видях, че миналата година е стартирало на 20 юни  Peace.

В момента има намаление, но на малко неща.
В момента има  mid season sale ,иначе лятната разпродажба май е от  другия месец,ако не се лъжа де.

# 641
  • София
В петък купих от LC Waikiki детски дрешки с 25% намаление.Не всичко е намалено естествено,но бях приятно изненадана.После видях и намаления до 50% в Reserved мъжкото.Въпреки,че е рано още за летните намаления и засега са само символични.

# 642
в RESERVED пролетни неща ли са намалени, или останали неща от зимата? мерси

# 643
  • София
Гледахме мъжкото и ми направи впечатление,че повече официално мъжко облекло е намалено.Може би заради абитуриентите,което е похвално.

# 644
  • София
То и на сайта на Ню Силует го има намалението, но аз попаднах случайно на него, минавайки покрай магазинът и Дъ Мол, в събота.
Взех се така желаният тюркоазен бански (36лв. от 62)и страшно удобен черен сутиен (18лв. от 26).
Много съм доволна! Hug Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт