Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 720
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте  Simple Smile
ако някой го интересува в аптеки Медея до края на месеца има 20 % отстъпка на козметика   Eucerin.

Това за всички продукти и всички аптеки ли? Защото в брошурата виждам само -10% за Eucerin Sun?

# 676
Здравейте  Simple Smile
ако някой го интересува в аптеки Медея до края на месеца има 20 % отстъпка на козметика   Eucerin.

Това за всички продукти и всички аптеки ли? Защото в брошурата виждам само -10% за Eucerin Sun?

Ами да за всички продукти е . Обаче до 30.05 видях,че е не до 31. И си е 20%. Но може би говорим за различна "Медея". Тази има 4 адреса: ж.к. Младост 3 бл.346, бл. 344; ж.к. Младост 1 бл.37 и ж.к. Дианабад у. Никола Габровски 26  Peace

# 677
Не е по темата, но все пак Embarassed : има ли вече бански в Бершка и Зара?

# 678
  • София-Младост
Здравейте  Simple Smile

Ами да за всички продукти е . Обаче до 30.05 видях,че е не до 31. И си е 20%. Но може би говорим за различна "Медея". Тази има 4 адреса: ж.к. Младост 3 бл.346, бл. 344; ж.к. Младост 1 бл.37 и ж.к. Дианабад у. Никола Габровски 26  Peace
В брошурата им за м.05 пише само за -10 от слънзезащитните им продукти.
http://www.aptekamedea.bg//brochure.pdf

# 679
  • София
Тази Медея, за която е писала тонито7 е Медея 2002, наистина са различни. Аз май ще се разходя до най-близката, за такава отстъпка си струва Simple Smile Надявам се да е добре заредена.

# 680
  • София, България
В Reserved в Парадайз център има 20% намаление на всички детски дрешки до 01.06. Дори и на вече намалените  Wink

# 681
Здравейте!
Някъде дали ще има намаление за Деня на детето?!
Гледах каталога на Хиполенд,но това което искам да купя не е намалено.Миналата година нямаха ли намаление на всичко на 01,06 или нещо се бъркам?! newsm78 Thinking

# 682
  • София
Гледам , че обсъждате намаления в детските магазини. Вчера видях в магазини "Рая тойс" 15% на всичко до 1 юни.

# 683
  • София, България
Аз все пак да кажа за намалението в Ризървд за Деня на детето - много ме кефят точно тоя тип намаления /е, като процент можеше да е и повече/ - по средата на сезона е, и всички дрехи са си там, а не е опоскано. И е на всичко! Много мразя намаления като в ХМ, където трябва да издирваш с лупа намалените неща, и като гледаш, гледаш, каквото харесаш все не е от намалените.

# 684
Някой спомня ли си кога започна намалението в Зара миналата година, началото на юли ли беше  Thinking
А тази година кога ли се очаква  Thinking

# 685
  • София
В Reserved в Парадайз център има 20% намаление на всички детски дрешки до 01.06. Дори и на вече намалените  Wink

Дали и в другите им магазини до има?

# 686
  • София
Аз пък нещо не разбрах съвсем намалението на Ризървд. Thinking Пише 20%, но с малки букви пише,че намалението важи за артикулите с бял и червен етикет цена, което според мен не са всички артикули,  а само такива с допълнително залепена цена върху етикета. Видях следното. На тениска, на която на етикета й пишеше цена 9.90 лв. беше залепен бял етикет върху нея с цена 13 лв. (Оригиналната цена прозираше).
Не се занимавах да питам, защото нищо не харесах, но се провокираха едни съмнения в мен. Може и да не съм права и да не съм разбрала нещо. Tired

# 687
Едва ли  си се объркала и аз съм засичала в различни магазини (понеже имам навика да си набелязвам някои неща и да си ги следя) пишат намаление и слагат същата цена на която е бил продукта намален от по-високата... Случвало ми се е да видя и артикул който намален струва повече отколко когато е бил на редовна цена  newsm78  Вече трябва да почна да снимам по магазините, че е много гадно.

# 688
в петък в Парадайз - BLACK FRIDAY - до 70 %

# 689
Moмичета, в кой от моловете в София има магазин на Овиезе и кой е най-добре зареден?

Общи условия

Активация на акаунт