Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 335
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, мернахте ли някъде намаление на чанти в Дъ Мол (миналата седмица имаше някакви намалени в Reserved, ама от най-убитите им модели, хубавите си стояха на редовна цена)?

# 76
Момичета, мернахте ли някъде намаление на чанти в Дъ Мол (миналата седмица имаше някакви намалени в Reserved, ама от най-убитите им модели, хубавите си стояха на редовна цена)?

Имаше в Паоло Ботичели - по-големички са и предимно кафяви. Много не ги огледах.

# 77
  • Пловдив
В аутлета на Тера нова и Калиопе - тотална разпродажба на зимна колекция. Детските дрехи са с по-високи цени от мъжките и дамските...  Tired

# 78

Някой може ли да каже дали детските обувки в H&M имат някаква гаранция? newsm78

Интересен въпрос. Никога не съм купувала обувки от там, изглеждат ми декоративни  Crazy
и са си.... Simple SmileТо детски обувки качествени няма на много места за съжаление.... Cry

# 79
  • София
Знае ли се докога е намалението в ХМ?Преди 3 дена накупих доста изгодни неща на цени от 5-10 лв,та ми се иска още един път да ида ама сме болни,дано да има поне другата седмица Praynig

# 80
  • София
запис   bouquet

# 81
... Стига с тая манджа бре! Laughing  bouquet

А, защо, има логика. Трябва да се захраним добре, за да имаме сили, преди да хукним да обикаляме намаленията по моловете.  Grinning
Оф, точно по тази причина не ми се тръгва към големите молове, като се сетя за километража който трябва да навъртя вътре  Tired

# 82

Някой може ли да каже дали детските обувки в H&M имат някаква гаранция? newsm78

Интересен въпрос. Никога не съм купувала обувки от там, изглеждат ми декоративни  Crazy
и са си.... Simple SmileТо детски обувки качествени няма на много места за съжаление.... Cry
имаме кецове с колите,от септември до сега не ги е свалил,много са носени и не са мръднали-само малко отпред са ожулени,но е съвсем малко и се чудя как са здрави още като моя син е ликвидатор на обувки Laughing

# 83
Знае ли се докога е намалението в ХМ?Преди 3 дена накупих доста изгодни неща на цени от 5-10 лв,та ми се иска още един път да ида ама сме болни,дано да има поне другата седмица Praynig
Вчера бях,но е дооста опаскано вече.

# 84
Пораздвижиха се нещата Simple Smile

# 85
  • София
В кой Бенетон смятате, че е най-добре да се обиколи за дамски блузи и дънки - на Витошка ли?

Този в The Mall винаги ми се струва супер постен...

# 86
В кой Бенетон смятате, че е най-добре да се обиколи за дамски блузи и дънки - на Витошка ли?

Този в The Mall винаги ми се струва супер постен...
да

# 87
  • I want it all and I want it now.
Вчера в Бенетона в Сердика прибираха детските.
От дамското не беше останало нищо.
Няма смисъл да се ходи.

# 88
  • София
мерси  Peace

# 89
  • Kyustendil
И аз на свой ред да попитам дали е останало нещо от дамското в Бенетон в The mall или на друго място? По точно едно якенце си бях харесала, ама не успях да стигна до там.

Общи условия

Активация на акаунт