Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 350
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, в Geox има ли намаление, търся светещи маратонки за момиче  Laughing

# 91
  • София
В Бенетон на Витошка днес дори изнасяха нови модели блузи /намалени/, якета също има. Офисът ни е до  магазина и почти всеки ден хвърлям по едно око, "моето яке" си стои, все се надявам да падне намалението на 70% та да си го купя  Simple Smile
В Зара на Витошка също има много богат избор на 50% намалени артикули  Peace

# 92
# 93
някой знаели от кога има намаление във Fashion Gallery?... Rolling Eyes че до колкото разбрах има на обувки...дали ще е останало нещо  Rolling Eyes

# 94
  • София
Моля някой който обикаля днес да погледне колко е намалението в Playlife и да пише!   bouquet
50 % е намалението.

Аз днес си взех едно яке с пух,което от доста време го чаках да му падне цената.
 Взех го за 145 лева,намалено на 50 % уж,казвам уж,защото на тези намаления не им вярвам особено.
Освен якетата и дънките (които винаги са им хубави) нищо друго не си харесах този сезон,слаб сезон за Playlife,а харесвам магазина,съответно и от намаленията нищо друго не ме грабна.Дори шаловете са едни убити и мрачни цветове.

# 95
  • Kyustendil
В Бенетон на Витошка днес дори изнасяха нови модели блузи /намалени/, якета също има. Офисът ни е до  магазина и почти всеки ден хвърлям по едно око, "моето яке" си стои, все се надявам да падне намалението на 70% та да си го купя  Simple Smile
В Зара на Витошка също има много богат избор на 50% намалени артикули  Peace
Много благодаря!!!!
  bouquet

# 96
Моля някой който обикаля днес да погледне колко е намалението в Playlife и да пише!   bouquet
50 % е намалението.

Аз днес си взех едно яке с пух,което от доста време го чаках да му падне цената.
 Взех го за 145 лева,намалено на 50 % уж,казвам уж,защото на тези намаления не им вярвам особено.
Освен якетата и дънките (които винаги са им хубави) нищо друго не си харесах този сезон,слаб сезон за Playlife,а харесвам магазина,съответно и от намаленията нищо друго не ме грабна.Дори шаловете са едни убити и мрачни цветове.
И аз си купих днес едно пухено, вталено за 125 лв. от 250 в коралов цвят. Heart Eyes

# 97
Бенетон на Витошка няма ли само детско?

# 98
На Витошка има два магазина на Бенетон.Единият е до май вече бившата Тера Нова,а другият изцяло детски е по-надолу, посока НДК от дясната страна.

# 99
Бенетон на Витошка няма ли само детско?
Два отделни са. Единия дамско и мъжко, както и спални комплекти и бельо. Другия само детски.

# 100
  • София
50 % е намалението.

И аз си купих днес едно пухено, вталено за 125 лв. от 250 в коралов цвят. Heart Eyes
О то е много симпатично и аз му се чудих.

# 101
Да много съм доволна. Heart Eyes

# 102
  • София
Моето е тъмно синьо,вталено и до под дупето на дължина.Като материя е същото като твоето.

# 103
Моето е тъмно синьо,вталено и до под дупето на дължина.Като материя е същото като твоето.
Да видях го страхотно е, но аз имам много сини и взех яркото.

# 104
  • София
Вчера си купих един огромен шал от Зара. Изпрах го, сложих го в сушилнята и го извадих малко по - голям от ръкав на блуза. Толкова ме е яд на тъпотията ми #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт