Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 351
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
Аз си бях купила от Зара 2 жилетки, изглеждаха страхотно, не бяха евтини ... изпрах ги и станаха двойно по-големи...сега ги нося само вкъщи  #Cussing out Имат качествени неща,но и големи боклуци.

# 106
Здравейте, дали има намаление на бебешките дрешки в H&M?

# 107
  • Cambridge, UK
в paradise mall имаше огромни надписи за намаление -70% сигурно има и нещо детско
аз във вторник ще обиколя paradise и the mall да видя какво е останало от намаленията
в oviesse в сити центъра има намаление, но детските неща се броят на пръсти
дали в the mall e по-добре?

# 108
Здравейте, дали има намаление на бебешките дрешки в H&M?

Трябва много ровене, за да се намери нещо намалено за бебета 0-3 месеца, повечето са от 6 месеца нагоре.

# 109
Да много съм доволна. Heart Eyes
Моето е тъмно синьо,вталено и до под дупето на дължина.Като материя е същото като твоето.
Да видях го страхотно е, но аз имам много сини и взех яркото.
Може ли линк  Heart Eyes

# 110
  • София
Да много съм доволна. Heart Eyes
Моето е тъмно синьо,вталено и до под дупето на дължина.Като материя е същото като твоето.
Да видях го страхотно е, но аз имам много сини и взех яркото.
Може ли линк  Heart Eyes
На моето не намирам,но ето го моделчето на densi:
http://www.globalbrandsstore.com/2dma5369c-37192.html

# 111
# 112
  • София по рождение
виждали ли сте намалено спално беляо?

# 113
  • На земята, която е всъщност звезда.

В Еником имаше намаление на комплекти Tac.

http://www.enikom-m.com/bg/catalog/spalni-komplekti-4_24_36.html

# 114
......
в oviesse в сити центъра има намаление, но детските неща се броят на пръсти
дали в the mall e по-добре?

Не  мисля Simple Smile  рафтовете са полупразни, особено за момченца. За момиченца имаше няколко нещица. Всъщност най-много имаше зимни якенца за момиченца до 3 г.

# 115
Разочарована съм от Дика - никакво съществено намаление, отделно че и нищо не ми хвана окото newsm78

Аз си взех рокля на -20%. Надявах се на повече, но....Имат неща на -50%, но те си стоят същите от 2-3 месеца. Simple Smile

# 116
Им един сайт vivre, в който пускат често комплекти на добри цени. За съжаление не мога да ти дам лично впечатление как изглеждат, защото двойните комплекти все са им с една завивка, а търся с две отделни.

# 117
  • Пловдив
Аз съм разочарована от Бенетон Пловдив. Още на втория ден бяха останали страшно малко неща -в магазина на главната имаше една малка закачалчица с 3 якенца и няколко пуловерчета дамско  Crazy  , тук не сме им таргет и правят много бедни зареждания.

# 118
Вчера в Бенетон в Мол България имаше  хубави неща за момченца 9 - 12 г. блузи с дълъг ръкав 10 - 15 лв. Хубави долнища / анцузи / - 15 лв. но бяха само тъмносини . Дънки също бяха изкарали .
Имаше много неща за малки дечица 1-3 г. / основно момичешки / .

# 119
  • Sofia
приемат ли още дрехи в НМ

Общи условия

Активация на акаунт