Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 987
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Благодаря ти много, за съжаление Парадайс ми е доста далечко bouquet

# 181
Вчера бяха направили поредната преоценка в Зара - две рокли и два пуловера си взех на съвсем ниски цени вече - може би на половина от първото намаление.

# 182
  • София
Вчера бяха направили поредната преоценка в Зара - две рокли и два пуловера си взех на съвсем ниски цени вече - може би на половина от първото намаление.
От коя Зара, тази на Витошка е супер опоскана...

# 183

то всеки си има вкус, на мен не ми допада много, не че е грозна ама сякаш ми евтинее  newsm78

# 184
  • София

За еко кожа е супер скъпа ..пък и на промоция  ooooh!
Бабешка ми е, честно казано.

# 185

не е лоша, но за цена от 35-40 лв, за 60+, не си струва Crazy

# 186
И аз мисля, че е скъпа за 62 лв. Не ми харесва. За толкова или малко повече пари можеш да намериш нещо по-добро. Естествено всички имаме различни вкусове, щом на теб ти харесва, я грабвай  Hug

# 187
  • На земята, която е всъщност звезда.
Да, бяха направили поне 30% намаление. Иначе това е от този тип чанти, които трябва много внимателно да съчетаеш, защото може да стои наистина бабешки. Със спортно сако, панталони 3/4 по крака и балеринки/ дамски мокасини/ ниски обувки с връзки може да стои много добре, но трябва да си прецениш стила и колко подходящи дрехи имаш.

Хайде малко хапване. Това получих на имейл:

Пробвали ли сте неделен брънч? Не сте!

Тази неделя, отидете в Spaghetti Company в Мол Сердика и ЦУМ и ще се влюбите.

Само за 9,99 лв. ще хапнете до насита.

Кажете паролата “SUNNYSUNDAY" и ще получите комплимент - изненада от Spaghetti Company.

ЦУМ, етаж 1, тел: 02 926 0427;

Сердика Център(бул."Ситняково" 48), тел: 02 841 28 18;

spaghetticompany@mail.bg

# 188
  • София
В Окаиди в Мол България на стъклото пишеше 70%,но не видях такова намаление.Вътре табелите 40% и 50%.Пообрано е.Това което остана като повече бройки са дънки(за момичета),клинчета,плетени жилетки.

# 189
Някой питаше доста по-напред в темата - GiAnni вчера в мола на Стамболийски слагаха -70% намаление.

# 190
  • София-Младост
Момичета, хубави намалени палта къде мога да намеря?

# 191
Имате ли наблюдение в коя Зара е най-заредено? Разбрах,че в тази на Витошка няма почти нищо.Интересуват ме детските дрехи

# 192
Waikiki миналата седмица в Serdika Center беше много обрано.
Половината от нещата, които видях преди Коледа, изобщо ги нямаше, не само липсваха определени номера, а изобщо бяха изчерпани като модели.

# 193
  • София
Имате ли наблюдение в коя Зара е най-заредено? Разбрах,че в тази на Витошка няма почти нищо.Интересуват ме детските дрехи
Точно тази Зара ми се струва най-голяма и най-заредена.

# 194
Но не помня да съм виждала детски дрехи в нея  Peace

Като че ли тази в Сердика е с най-добро зареждане в тази секция  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт