Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 400
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Bani4arke, добър избор - страхотна е чантата. И аз си купих от Зара, но я няма вече в сайта, за да я покажа  Mr. Green

# 166
  • София
благодаря, ще обиколя Зара (вчера си взех блуза от тази на Витошка, но чантите не се сетих да погледна  Mr. Green ) и посестримите й bouquet

# 167
А в Зара в The mall /на Цариградско/ дали е заредена добре момичешката серия, има  ли блузки на Monster high или тези с животните...

# 168
Там последно ходих преди 2 седмици да копувам на малката дрехи от намаленията ама не беше останало нищо. Kупих и някави блузки де [img] http://static.zara.net/photos//2013/I/0/3/p/5431/550/251/2/w/192 … amp=1381497351078 [/imag] и една с катерица ама от Сердика и от Парадайс

# 169
  • София
Не е много по темата,но да попитам...Знаете ли дали в Peek&Clopp. продават ваучери за подарък?И евентуално на каква стойност са?
Питах и ми казаха, че продават такива подаръчни карти на стойност от 50 до 400 лв Peace

# 170
mia, iveto_11, благодаря, ще ги следя   bouquet

# 171
  • София
Не е много по темата,но да попитам...Знаете ли дали в Peek&Clopp. продават ваучери за подарък?И евентуално на каква стойност са?
Питах и ми казаха, че продават такива подаръчни карти на стойност от 50 до 400 лв Peace

Много благодаря!  Hug

# 172
Дрешки за новородени дали има някъде намалени?

# 173
  • София
Дрешки за новородени дали има някъде намалени?

Имаше в Benetton.Можеш да провериш и в Mothercare и в Zara.

# 174
зависи какво търсиш за новородени, но на Зара бодитата и чорапогащниците не са хубави. Иначе др дрехи стават.

# 175
  • София
зависи какво търсиш за новородени, но на Зара бодитата и чорапогащниците не са хубави. Иначе др дрехи стават.

на мен и двете много ми харесват, като беше малко дете редовно взимах оттам бодита, много плътни и приятни същите като от мадъркеър.

# 176
на HM бодитата са в пъти по хубави по меки и с по хубави кройки. Аз от Зара се зарекох повече 1 боди да не купя, 1 материята е ужасна (да дебели са, ама само дебели не е достатъчно), кройките са в пъти по ужасни, но всяко бебе е различно.  Дъщеря ми е по дълга и не е дебела може би затова не ни пасват. Иначе и долнищата и суичърите са си хубави. За палтенцата и дънките нищо не мога да кажа сладки са, но предпочитам да я обличам с по удобни дрехи. Но за органичния памук на HM гласувам с две ръце  Peace

# 177
  • София
на HM бодитата са в пъти по хубави по меки и с по хубави кройки. Аз от Зара се зарекох повече 1 боди да не купя, 1 материята е ужасна (да дебели са, ама само дебели не е достатъчно), кройките са в пъти по ужасни, но всяко бебе е различно.  Дъщеря ми е по дълга и не е дебела може би затова не ни пасват. Иначе и долнищата и суичърите са си хубави. За палтенцата и дънките нищо не мога да кажа сладки са, но предпочитам да я обличам с по удобни дрехи. Но за органичния памук на HM гласувам с две ръце  Peace

И моето дете е със същата структура и наистина бодита на H&M пасват най - добре. Последните са оттам защото само там не са умалени и все още му стават най - големите, не се свиват при сушене в сушилня, за разлика от другите. Като цяло ги ползвам и мога да кажа, че съм доволна и за цената си особено, но са тип еднодневка и много бързо излиняват. Някой от тях са станали направо прозрачни Shocked

# 178
да за тънкото са тънки, но другите са толкова дебели чак стоят дървени. Пък и за долно боди аз съм по навита за тънки защото задълйително отгоре обличам и още нещо. А имайки предвид,че не е дебела чорапогащникът и се отбелязва на целите крака и тя не го издържа, мята се като риба на сухо когато й го обуя.

# 179
  • София
Отново да подпитам дали сте виждали намаление на чанти в моловете, не успях да обиколя миналата седмица Peace
Преди два дни обиколих Парадайс. На етаж 1 има нов магазин (поне за мен) AXEL Видях много интересни чанти, портмонета, колани. Предлагат и дрехи, но не ги разгледах обстойно. Намалението в момента е 60%. Чантите бяха 60-80лв. Нямам представа какво точно търсиш.
На партерния етаж имаше един FABRIZIA  newsm78 Мисля там видях също интересни чанти за около 25лв, но съвсем различен тип от чантите в AXEL
Дано да съм ти била полезна!

Общи условия

Активация на акаунт