Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 388
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да,и аз искам да питам в  Зара и Уайкики дали връщат пари или задължително трябва някаква замяна? Някой ако е правил така,да сподели моля

В Зара миналата седмица върнах яке (намалено) и ми дадоха парите без проблем. Peace

# 151
  • София
За Уайкики са ми казвали на касата, че правят само замяно до един месец след покупката и то ако етикета не е свален.
Хм... аз съм връщала в Уайкики и са ми връщали парите, тъй като не пожелах да търся друг размер от този модел.

# 152
За Уайкики са ми казвали на касата, че правят само замяно до един месец след покупката и то ако етикета не е свален.
Хм... аз съм връщала в Уайкики и са ми връщали парите, тъй като не пожелах да търся друг размер от този модел.

Според мен би трябвалод а може да върнат парите. Просто тогва купувах на ММ дънки и на един приятел блуза за РД и за двамата на сляпо без да мерят и като питах, това ми казаха.

# 153
Здравейте пак, имате ли представа дали ще има отново намаления в Комсед скоро, защото съм харесала едно Лего, но е много скъпо? Или ще са пак около Коледа?

# 154

На мен в Уайкики миналата година  ми върнаха без проблем пари за две мъжки ризи.

# 155
  • София
Здравейте пак, имате ли представа дали ще има отново намаления в Комсед скоро, защото съм харесала едно Лего, но е много скъпо? Или ще са пак около Коледа?

Очаква се намаление най-скоро на рождения ден на магазина им в Скай сити. Помня, че беше пролетта, ама кога точно...Трябва да следиш в страницата им.
Това ми загатна и продавачка в Комсед в The Mall.

# 156
  • София
В Скай сити намалението в Комсед предишни години беше в края на април или началото на май.

# 157
  • София
Не е много по темата,но да попитам...Знаете ли дали в Peek&Clopp. продават ваучери за подарък?И евентуално на каква стойност са?

# 158
Здравейте,

Да споделя за намалението на детски дрешки в Карфур. Гледах предимно момичешките, но има и за момчета. Клинове тип джинси по 4лв, две памучни блузки за 6лв, дънки за 6лв. Имаше и момичешки и момчешки тънки блузки за 2лв. На някои клинове имаше етикет, че ако се вземат 2, втория ще е на половин цена. Имаше и много хубави памучни изчистени жилетки за 4 и 8лв. Преобладаваха по-малките номера, но се намираха и 24 и 36 месеца. Не видях до кога е намалението.

# 159
  • София
Не е много по темата,но да попитам...Знаете ли дали в Peek&Clopp. продават ваучери за подарък?И евентуално на каква стойност са?
Май съм виждала такива ваучери, но не съм сигурна. На обяд ще ходя в Дъ мола и ако искаш мога да питам.

# 160
  • София
Май съм виждала такива ваучери, но не съм сигурна. На обяд ще ходя в Дъ мола и ако искаш мога да питам.

Да,много благодаря за отзивчивостта!

# 161
  • София
Ок, ще ти пиша следобяда Simple Smile

# 162
  • София
Отново да подпитам дали сте виждали намаление на чанти в моловете, не успях да обиколя миналата седмица Peace

# 163
  • София
Отново да подпитам дали сте виждали намаление на чанти в моловете, не успях да обиколя миналата седмица Peace
във Фурла имаше, дали продължава, не знм

# 164
в Зара и останалите марки на фирмата имат големи намаления. Аз си купих от там тази http://www.zara.com/bg/en/woman/handbags/fur-shopper-bag-c540049p1494033.html  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт