Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 997
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Но не помня да съм виждала детски дрехи в нея  Peace

Извинявам се,недочела съм,не видях че става дума за детски дрехи,писах за мъжко и дамско.

# 196
В Зара на Витошка доста дамски неща има. Днес ходих. Един бяла блуза си бях харесала лятото, но не чак толкова, че да дам 50 лева за нея. Сега имаше много бройки от нея и всякакви номера, за без пари-20 лева, но едно голямо НО. Всички бройки бяха изцапани или с червило или с фон дьо тен. Ами....Аз и клиентките упреквам, не може да се отнасяш към нещата с максимата след мен и потоп. На всеки може да се случи да увреди дреха при проба, но аз когато съм имала такива случаи отивам и казвам-повредих ви дрехата.

# 197
  • На земята, която е всъщност звезда.

Няма начин в магазина да не са ги видяли, когато са подреждали за намалението. Което означава, че клиентът може и да е съобщил, но от фирмата разчитат да ги пробутат в този вид, все пак.

# 198

Няма начин в магазина да не са ги видяли, когато са подреждали за намалението. Което означава, че клиентът може и да е съобщил, но от фирмата разчитат да ги пробутат в този вид, все пак.
Да, за това написах И клиентите. Ясно е, че не може от 15 броя изцапани блузи да не видят нито една и е малко неуважително към нас да има дрехи в такова състояние.

# 199
Палта видях в Маркс и Спенсър в Парадайс, имаше и в Ситито,но един модел само.В Овиесе в Сити взех мъжко бельо и термо тениски на 70%, а в дъ мол н  Цариградско си бяха на редовна цена Shocked
В Зара в Парадайс имаше доста дрехи...мисля, че е по заредено от Сердика. В още един магазин ми се стори, че не е намалено нещо от др.магазин на същата марка.Изводът е да се пообиколи, ако сте харесали нещо, а не  намалено.

# 200
Благодаря за отговорите за Зара,ще взема утре да се ориентирам към Сердиката Simple Smile

# 201
Аз днес пазарувах в Сердика-в Зара има още намалени неща, не е толкова обрано, колкото си мислех. Аз си купих 2 чифта дънки и блузка. Но обувки и зимно яке не си харесах-зимни якета почти не бяха останали. После ходих в Зара в The Mall-и там не намерих палтата, които търсех. Иначе намалени дънки колкото искаш-особено в Бершка (там си харесах едни, но бяха скъсани  Confused ).На мен също ми направи впечатление, че много от дрехите са не само раздърпани, но и скъсани, дори някои бяха без етикети (явно някой си ги е купил и после ги е върнал без етикети  ooooh! ). Съжалявам, че не минах през Парадайз-може би там щях да намеря зимно яке.

# 202
В Зара- Парадайз имаше пухени якета, но малки номера, палта и др. модели якета ми се видяха доста, но все пак не търсех такива, затова ми се видя голям избора. Като търси човек определен артикул , ако ще и 100 модела да има, все сме с претенции за нещо, дето го няма   Wink Аз мисля, че там имаше доста повече дрещляци от Сердика например. Аз исках пухено яке, но не са останали наистина. В ЛС Уайкики имаше доста намалени дрехи вече...
Аз за първи път отидох до този мол и ми се струва с най- големи и заредени магазини  Peace

# 203
Само веднъж съм ходила в Парадайз и не ми хареса мола - не знам защо  Laughing и вече не ходя там  Laughing

# 204
Момичета, когато писахте не четох внимателно. Темпорари стор на Теранова къде остана? На Витошка има ли го? А този срещу Св. Седмочисленици?

# 205
Знаете ли дали някъде се предлага спортната колекция на Бершка?

# 206
  • 1st floor
Момичета, когато писахте не четох внимателно. Темпорари стор на Теранова къде остана? На Витошка има ли го? А този срещу Св. Седмочисленици?
За Витошка знам, че е до края на февруари. Така каза касиерката поне. Не спомена нищо за местене.

# 207
  • София
Отново да подпитам дали сте виждали намаление на чанти в моловете, не успях да обиколя миналата седмица Peace
Преди два дни обиколих Парадайс. На етаж 1 има нов магазин (поне за мен) AXEL Видях много интересни чанти, портмонета, колани. Предлагат и дрехи, но не ги разгледах обстойно. Намалението в момента е 60%. Чантите бяха 60-80лв. Нямам представа какво точно търсиш.
На партерния етаж имаше един FABRIZIA  newsm78 Мисля там видях също интересни чанти за около 25лв, но съвсем различен тип от чантите в AXEL
Дано да съм ти била полезна!

Търсих чанта,а чантите са ми слабост.Попаднах на въпросните чанти на AXEL.Наистина изглеждат хубави и пипнати.В магазина са много любезни.В същия МОЛ попаднах и на други магазини,в които имаше чанти.Вярно,че цената им беше по-ниска,но те и изглеждаха по-нисък клас.
На мен ми харесват и чантите на Fabiano.В Парадайз беше доста обрано,но в магазините им на Графа имаше повече модели.
Зависи какъв модел и цвят търсиш и в какъв ценови диапазон трябва да е.Но могат да се намерят хубави модели,ако човек отдели време да потърси.

# 208
  • Там, където ме обичат
И аз наскоро гледах едни чанти на Фабиано, в магазина  на Графа.
Имаше интересни, но не си харесах като за мен. Къде другаде имат магазин?

# 209

Да, за това написах И клиентите. Ясно е, че не може от 15 броя изцапани блузи да не видят нито една и е малко неуважително към нас да има дрехи в такова състояние.

Добре де!Тя фирмата да не е балама, дай да махнем дрехите и да ги направим брак щото клиентките нямат елементарна култура. Просто трябва да го направят така- цапаш купуваш, късаш-купуваш

Общи условия

Активация на акаунт