Намаления 2013/2014 зима -2

• 108 009
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
Палта видях в Маркс и Спенсър в Парадайс, имаше и в Ситито,но един модел само.В Овиесе в Сити взех мъжко бельо и термо тениски на 70%, а в дъ мол н  Цариградско си бяха на редовна цена Shocked
В Зара в Парадайс имаше доста дрехи...мисля, че е по заредено от Сердика. В още един магазин ми се стори, че не е намалено нещо от др.магазин на същата марка.Изводът е да се пообиколи, ако сте харесали нещо, а не  намалено.

просто трябва да им казвате, че в другия магазин това е било намалено, и най-учтиво да ги попитате при тях ли е грешката или при другите.

# 211
  • София
И аз наскоро гледах едни чанти на Фабиано, в магазина  на Графа.
Имаше интересни, но не си харесах като за мен. Къде другаде имат магазин?

Маазините са общо три.Единият е на Графа между Славейков и Гарибалди повече към Славейков.Вторият пак е на Графа,но между Попа и Шишман,по-близо до Попа /някъде срещу паметника/.Третият е в МОЛ Парадайз.

# 212
  • На земята, която е всъщност звезда.
Някой търсеше пижами, в Лидл са пуснали дамски и мъжки XXL размер:

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-3C1F954E-FBBF7CB6/www_lidl_bg/hs. … sl/513.htm?id=107

Не знам с какво качество са, просто видях брошурата и се сетих за питането.

# 213
  • София
Момичета, хубави апрески да сте виждали някъде намалени? Детско-юношески №37.

# 214
Бенетон, 70%, днес на Стамболийски имаше супер хубави дебели детски якета  за 25лв..Тъмно синьо и кафяво от по-късите до ръст 120см

# 215
Палта видях в Маркс и Спенсър в Парадайс, имаше и в Ситито,но един модел само.В Овиесе в Сити взех мъжко бельо и термо тениски на 70%, а в дъ мол н  Цариградско си бяха на редовна цена Shocked
В Зара в Парадайс имаше доста дрехи...мисля, че е по заредено от Сердика. В още един магазин ми се стори, че не е намалено нещо от др.магазин на същата марка.Изводът е да се пообиколи, ако сте харесали нещо, а не  намалено.

просто трябва да им казвате, че в другия магазин това е било намалено, и най-учтиво да ги попитате при тях ли е грешката или при другите.

грешка няма, магазините  са на различни собственици, доколкото знам и сами решават какви да са намалениеята
в CCS винаги е най-изгодно като почнат разпродажбите

# 216
dete2  якетата като за колко голямо дете бяха? Имаше ли по-големи размери - за 9 годишни?

# 217
Преди малко получих известие на мобилния, че днес всички бижута в HM са на цена - 2 лева Peace

# 218
  • София
dete2  якетата като за колко голямо дете бяха? Имаше ли по-големи размери - за 9 годишни?

На Витошка нямаше.Най-големият размер беше "М".Това само като информация,иначе цената наистина беше 24 лева.

# 219
Цитат
грешка няма, магазините  са на различни собственици, доколкото знам и сами решават какви да са намалениеята
в CCS винаги е най-изгодно като почнат разпродажбите

От опит знам, че грешки много често има. Специално за Овиесе и Маркс и Спенсър не знаех, че са франчайз, но Зара и НМ със сигурност не са, а там по някога също има разлики.

# 220
Вчера вечерта , в България мол имаше много неща в Бенетон . Явно точно ги бяха изнесли . Купих страхотни кецове на сина ми - 30 лв. и много тениски с дълъг ръкав , между 6 и 14 лв.  Peace
Якета нямаше обаче . Т.е. имаше но само за малки деца 1-2 годишни !

# 221
Аз миналата седмица ходих в Бенетон-а в мола на Стамболийски имаше доста детски дрешки, но нямаше наш размер или бяха много малки или мн големи.

# 222
  • Пловдив
Вчера си взех туристически обувки на Timberland с gore-tex от 300лв. намалени на 95лв. МОЛ Галерия Пловдив. Дори взех да се съмнявам в оригиналността на обувките, днес намерих телефон на магазина,чак ми се разсърдиха като ги попитах за произхода на стоката  Laughing увериха ме, че са им оригинални,но са от стара колекция и имали само 1-2 чифта,за това били намалени....нетипично за нашите географски ширини, ще видим колко ще изкарат Simple Smile

# 223
Ако е истински Timberland - дълго.
Имам ботуши, купени от Англия. Нося ги осма година, носила съм ги в пустинята, носила съм ги на -30 градуса. Не са мръднали и изглеждат като нови.

# 224
Овиесе в Дъ Мол и Сити са един, а този в Сердика е франчайзинг. А разликите бяха между цени на двата от веригата, това ме  учуди. Вече навсякъде са парцаляци де, ако е останало нещо изобщо. В дъ мол са отворили Reserved. Върнах чанта от намалените в Колинс, без проблем ми дадоха паричките,без да ме питат дори защо я връщам.

Общи условия

Активация на акаунт