Намаления 2013/2014 зима -2

• 108 015
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
  • София-Младост
Симпатични палта има в аутлета на Макс Даниели - български са, шити за ишлеме. Аутетът се намира на ул. Ангел Кънчев срещу номер 8 или по - скоро срещу паркинга. Влиза се в една сграда на втория етаж, но долу на входа си е надписано - просто трябва да се гледа внимателно, за да не се изпусне. Там имат и хубави класически костюми, добре ушити и от много качествени платове.
Сещам се къде е това  Hug
Mini Rebel   Gido имат магазин на пл.Гарибалди, под колоните.

# 316
  • На земята, която е всъщност звезда.
Симпатични палта има в аутлета на Макс Даниели - български са, шити за ишлеме. Аутетът се намира на ул. Ангел Кънчев срещу номер 8 или по - скоро срещу паркинга. Влиза се в една сграда на втория етаж, но долу на входа си е надписано - просто трябва да се гледа внимателно, за да не се изпусне. Там имат и хубави класически костюми, добре ушити и от много качествени платове.

Често минавам оттам и никога не съм влизала, и аз не знам защо. Сега ме подсещаш най- после да го направя.  Simple Smile

# 317
  • София
atenan, ала-бала  bouquet

# 318
да кажа, че в Уайкики-то има все още много неща на 70%, и могат да се вземат доста изгодни неща; иначе приятно изненадана останах в ХМ, на новите неща има взимаш 3 ,плащаш само 2

# 319
  • София
Ако някой търси ботуши - има добри модели от естествена кожа на цена 89 лв. в магазин Nickels в мол Сердика. А в House, отново в Сердика, има сака от трико намалени на 20 лв.
А магазина за обувки на Васил Левски срещу Одеон не беше ли също на Nickels, че и там мернах намаление отдалеч?

# 320
# 321
Свършиха зимните намаления - вече с нетърпение чакам летните  Flutter

# 322
  • в града на вечния купон
Свършиха зимните намаления - вече с нетърпение чакам летните  Flutter
още има остатъци.
Вчера от Зара си взех класическа черна рокля за 30лв.

# 323
да кажа, че в Уайкики-то има все още много неща на 70%, и могат да се вземат доста изгодни неща; иначе приятно изненадана останах в ХМ, на новите неща има взимаш 3 ,плащаш само 2
Това се отнася само за BASIC серията, а там няма нищо интересно...за мен поне...Това в мола на Царигр.шосе.

# 324
  • София
В Geox всичко зимно е на 50%. Вчера се сдобих с класически черни ботуши. В Esprit  също все още има намаление на зимни неща.

# 325
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ако някой търси ботуши - има добри модели от естествена кожа на цена 89 лв. в магазин Nickels в мол Сердика. А в House, отново в Сердика, има сака от трико намалени на 20 лв.
А магазина за обувки на Васил Левски срещу Одеон не беше ли също на Nickels, че и там мернах намаление отдалеч?

Мисля, че обувките там не са само на тази марка, но има големи намаления на зимни модели: цените са от 40 до 80 лв.  На вратата май пишеше ликвидация.  newsm78

# 326
"H&M открива пролетния сезон със специална оферта на детски продукти от органичен памук. През следващия месец всеки, който закупи 3 продукта от детската basic секция, ще плати само 2, като продуктът с най-ниска цена остава безплатен."

http://woman.-spam082-/n/detski-drehi-ot-organichen-pamuk-sus-sp … a-v-hm.30772.html

# 327
  • Бургас
Момичета къде в София има магазини на Елизабет

# 328
  • София
В The Mall  Peace

# 329
Няма го вече, затворен е.

Общи условия

Активация на акаунт