Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 885
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря Simple Smile Peace

# 406
В КОМСЕД в СКАЙ СИТИ 40% намаление от 20.03.2014 до 24.03

# 407
само в скай сити ли ще е  Confused

# 408
Благодаря за новата тема!
Тези намаления ,моя магазин е New Yorker в the Moll.
Днес си взех поли и панталон за смешни цени...

Колко смешни ?

# 409
  • в града на вечния купон
Благодаря за новата тема!
Тези намаления ,моя магазин е New Yorker в the Moll.
Днес си взех поли и панталон за смешни цени...

Колко смешни ?
по 5 и 10лв.
И сега гледах има остатъчни бройки.

# 410
  • Kyustendil
Здравейте  момичета, имате ли представа какви са цените на мъжките костюми, сака в cacharel, защото никъде в интернет не намерих цени??? Синът ми е абитуриент и затова издирвам фирми и цени. Благодаря предварително!!!
  bouquet

# 411
Преди време можеше да се намери в Кашарел костюм и за 600-700 лв. Но мноого отдавна не съм влизала, дори не знам в момента къде им е магазинът. Последно имаше техен в Мол София...още ли е там?

# 412
Преди време можеше да се намери в Кашарел костюм и за 600-700 лв. Но мноого отдавна не съм влизала, дори не знам в момента къде им е магазинът. Последно имаше техен в Мол София...още ли е там?
Сега има в Парадайз, ако не се бъркам. За цени нищо не мога да кажа.

# 413
Да там имат магазин и до колкото аз знам цените са между 900 и 1400 лв. Можеш и тук да погледнеш, имат хубави костюми дадени са и цени:

# 414
  • Kyustendil
Много благодаря на всички, които ми отговориха! Страхотни сте!
bani4arkata, от там тръгнахме и аз много ги харесах в сайта, но като ги облече - пълна трагедия, виси от всякъде-проблема е, че е много слаб и явно това не е неговата марка. Не знам дали ми вярвате, но съм отчаяна. Търсиме нещо спортно елегантно.

# 415
  • София-Младост
Вижте тук:
http://agressiagroup.eu/handmade/handmade.html
Явно за него ще трябва нещо по поръчка, а не готово.
 1400 за абитуриент  Shocked

# 416
Е, май ще ви е доста трудно наистина, щом на масимо му висят, където са толкова вталени... и имат slim fit линия... Успех в търсенето  Hug
В Зара мери ли нещо там също са хубави подобни на Масимо по стил ?

# 417
  • На земята, която е всъщност звезда.
А в Драго и Радо?

# 418
  • Kyustendil
За Драго и Радо не се бях сетила, потърсих им сайт в интернет, но нямат, ще отидем и до там. Разгледах и Агресията и смятам да търся вариант с възможна корекция от фирмата, иначе ми е ясно, че май няма да намерим да му е абсолютно точно. И на мен ми се струва, че над 1000 лв. тоалет за момче за абитуриентска не е оправдано. С благодарност към всички, които ми помагат!!!!  Kissing Heart

# 419
Мисля че в Драго и Радо костюм излиза към 600-700 лв., но това е без риза, вратовръзка, колан, с тях може да стигне 1000. В магазинa на Графа има много добър консултант, той май е управител на магазина, дано още е там де, от миналата пролет не съм ходила. Дава много адекватни съвети. В Андрюс са по-поносими цените, но там понякога се налага компромис с модел, цвят, ако сте склонни на това. Според мен стилът на Д&Р е доста подходящ за млади момчета-изчистен, но модерен, в никакъв случай мутренски или чичовски. Лично мнение де  Peace

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 13:08 от red shoe

Общи условия

Активация на акаунт