Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 930
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
Преди време можеше да се намери в Кашарел костюм и за 600-700 лв. Но мноого отдавна не съм влизала, дори не знам в момента къде им е магазинът. Последно имаше техен в Мол София...още ли е там?
Сега има в Парадайз, ако не се бъркам. За цени нищо не мога да кажа.
Точно така е.

# 421
Лелееее, как ви изпуснах, цели 30 страници  Shocked newsm78

Та - в Колинс доста намалени неща - пише до 70%, както и 2-ри артикул на 50%. Забелязах, че блузките с къс ръкав са о т 8 до 13 лв.

# 422
  • Kyustendil
Мисля че в Драго и Радо костюм излиза към 600-700 лв., но това е без риза, вратовръзка, колан, с тях може да стигне 1000. В магазинa на Графа има много добър консултант, той май е управител на магазина, дано още е там де, от миналата пролет не съм ходила. Дава много адекватни съвети. В Андрюс са по-поносими цените, но там понякога се налага компромис с модел, цвят, ако сте склонни на това. Според мен стилът на Д&Р е доста подходящ за млади момчета-изчистен, но модерен, в никакъв случай мутренски или чичовски. Лично мнение де  Peace
  bouquet Напълно съм съгласна с теб и ти благодаря!!!

# 423
  • Once there was a Hushpuppy...
В КОМСЕД в СКАЙ СИТИ 40% намаление от 20.03.2014 до 24.03
Изглежда са забравили да го спомена на сайта Peace
Но, ще отида, близо ми е, и ти благодаря че сподели Peace

Да ви попитам, на НЕКСТ има ли сега магазин в София, след като го закриха преди повече от година в Дъ Мол newsm78

# 424
В КОМСЕД в СКАЙ СИТИ 40% намаление от 20.03.2014 до 24.03
Изглежда са забравили да го спомена на сайта Peace

Не са http://www.comsed.net/index.php?p=news

# 425
Благодаря ти!
А, аз пък защо гледам нещо друго... Thinking

# 426
Комсед пак са покрили част от нещата, специално за бебешорите. Няма никакви ванички със стойки за къпане, повивалници( освен такива за 300лв)  и т.н. Бях награбила разни дреболии, но като видях опашката, която почти не мърдаше се отказах. Иначе 40% са си много добро намаление.

# 427
И аз бях в Комсед, но както се очакваше за момченце на 5г. дрехи - почти нищо!Бях се настроила за тениски на Майорал....ноо, уви. Имаше и елек без ръкави единия модел за 75лв. - седяха всички номера, другия от 63 нещо такова - познайте - един за 9 годишно Crossing Arms То, с това намаление би било чудесно да се вреди човека, но уви Tired
Като отида първа някой път, може hahaha

# 428
В Комсед ходя обикновено последния ден от намалението - няма толкова народ. Дори и да няма някои стоки, не е болка за умиране.
Кажете дали имаше Лего, че това съм запланувала този път. Simple Smile

# 429
Скрит текст:
Аз този път не гледах за играчки, че сме затрупани естествено Rolling Eyes, бях тръгнала за бельо и книги. Еми, взех на Захи текс, доволна съм още от преди. Винаги така купувам комплекти боксерки и потник и излизат към 5,50лв. с намалението. Друг път купувам по 4 комплекта, а сега едвам изрових последните 2/единия дори за 6г.../ и отделно имаше гащички и боксерки.
И книги, които съм отлагала да купя, от по-луксозните издания по 12лв. поредица, също и други ценни български приказки на Хермес.За книгите ми беше най-важно отиването Peace

Но, ЛЕГО обикновено има Peace Успешно пазаруване Hug

# 430
Но, ЛЕГО обикновено има Peace Успешно пазаруване Hug

Благодаря, ще видя дали утре ще успея да се замъкна, но май ще си изчакам неделя....Ако успея, някой иска ли да погледна дали има нещо по-специално?!?

# 431
предния път последния ден вече нямаше нищо от бебешките работи, но лего имаше  Peace

# 432
  • sofia
Имате ли идея колко вървят кецовете Converse в аутлета на Цариградско?

# 433
# 434
  • София
Имате ли идея колко вървят кецовете Converse в аутлета на Цариградско?
Сега нямам представа, но през м. Юли цените там бяха по високи от тези по моловете /Сердика и Мол София/, където имаше намаление. Мъжа ми си купи кецове от мола за 110лв, същите в аутлета бяха 140лв.

Общи условия

Активация на акаунт