Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 824
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
Намалението дали важи и за Бенетон в Пловдив?  Rolling Eyes

# 571
  • София
В Бенетон определени артикули са с намаление до -50%.Номерацията на част от детските стоки е поизчерпана.
В Play Life всичко е на -50%.

# 572
Playlife намалението на пролетна колекция ли е?
Бенетон може ли да кажете какво е намалено от мъжкото?   bouquet

# 573
Benetton kids в мол Пловдив, намалението е до - 30% на пролетната колекция Peace

# 574
  • Once there was a Hushpuppy...
Benetton kids в мол Пловдив, намалението е до - 30% на пролетната колекция Peace

За съжаление същото е и в Дъ Мол, още по-зле. Намалени са няколко артикула. Това е смешно! Хвана ме яд, честно....да им седят якетата. Исках да взема пролетно/есенно яке, но не от най-тънките защото имаме. Е, на 63 ли, 69лв./не помня точно/.....да ме извиняват Stop.Все ще се намери кой да им ги купи Grinning
Не съм гледала нито дамско, нито мъжко.

Искам да кажа, че в Резърв има намалени неща, там поне са доста повече Peace И, дори си харесах,, но сега не ми беше момента. И детски неща имаше хубави там.

Другото, което може да е полезно за тези, които ще стягат абитуриенти или просто им трябват официални рокли искам да похваля нещата в Пиик и Клопенбург. Имаше прекрасни рокли, ефирни, съчетани, разкош. И много приятни цени. Според мен може да се облече абитуриентка от там, или за сватба, или ако сте на кръщене, или какъвто и да е официален повод. Без да съм ги разглеждала подробно с чиста съвест мога да кажа, че поне 10 модела ми грабнаха окото, ей така минавайки Peace

# 575
  • София
Playlife намалението на пролетна колекция ли е?
Бенетон може ли да кажете какво е намалено от мъжкото?   bouquet

В PlayLife намалението важи за цялата налична стока.Така поне ми обясниха,а аз гледах предимно пролетно-летни дрешки.

# 576
Е, Бенетон определено се подиграват. Никакво намаление не е това... 5-6 артикула ДО 50% и още толкова ДО 30%. Забелязах само едни жилетки на 45 лв от 80 и нещо....Ми да ме извиняват, ама същите жилетки са по мах 25-30 лв редовна цена в други магазини (не Бенетон обаче).  Twisted Evil
Имам чувството, че слагат двойни цени на етикетите и после уж 50% намаление... newsm78 Confused

ПП Това - в Дъ МОЛ

# 577
  • Once there was a Hushpuppy...
 Natali_ - да,да съгласна и аз това писах Peace Смешни са просто, по-добре да не казват че имат намаление......на 3те си неща hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 578
  • в града на вечния купон
И в резервид е една  смехория. ...
Нищо не ме грабна, а имат хубави неща,  но не и намалени.
От детското имаше избор.
В Бенетона от детското имаше много хубави блузки.

# 579
Очаква ли се още някъде намаления за Великден ? Или каквото било, било. По магазините за техника имам предвид

# 580
Не знам дали е споменато, в Кенвело има 50% на доста неща.

Да, само че преди това вдигнаха цените и след това направиха намаление. А и прибраха някои неща. Доста нагло

# 581
Видях на витрината на Елизабет, че пак имаше плакати за намаление  newsm78 20 или 25% Великденско

# 582
В Хиполенд на сайта са обявили 22% намаление в петък и събота, но само за притежателите на карта и във физи4еските магазини. Аз като нямам?  newsm78

# 583
  • София
В аптеки Субра- в БП в Мадост 4, поне, от вчера има -20% на козметиката до края на седмицата.

# 584
И мен много ме хвана яд, че нямам карта за Хиполенд Sad искам помощ Sad ще се гръмна

Общи условия

Активация на акаунт