Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 772
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, имам един въпрос, който не е много свързан с темата. Знаете ли, дали мога да върна дреха, закупена от H&M, но в различен магазин? По-точно искам да върна дреха, която купих от H&M Grand Mall Varna, дали мога да я върна в магазин H&M в София? И да не съм съвсем Off-topic в H&M  имаше доста намалени дрехи.

# 616
  • София
Би трябвало да може. Аз така съм връщала обувки в София, купени от Nine West във Варна.

# 617
  • София
Здравейте, имам един въпрос, който не е много свързан с темата. Знаете ли, дали мога да върна дреха, закупена от H&M, но в различен магазин? По-точно искам да върна дреха, която купих от H&M Grand Mall Varna, дали мога да я върна в магазин H&M в София? И да не съм съвсем Off-topic в H&M  имаше доста намалени дрехи.

Не е проблем, може Peace

# 618
 магазина на TEMPORARY  STORE в   Пловдив дали не е закрит, тъй като преди около месец беше в ремонт???
И ако не е с какво работно време е??/ дни и час/
 В google нищо не можах да открия ,момичета вие сте на ход....  bouquet

Конкретно за Пловдив се интересувам и ако имат някакво телефонче или gsm за контакти smile3521

# 619
Беше в ремонт, но вече не е . Даже днес бях там Wink С телефон не мога да помогна.

# 620
Беше в ремонт, но вече не е . Даже днес бях там Wink С телефон не мога да помогна.

А за днес 06.05 дали има по-специално раб.време???

# 621
  • Пловдив
магазина на TEMPORARY  STORE в   Пловдив дали не е закрит, тъй като преди около месец беше в ремонт???

Конкретно за Пловдив се интересувам и ако имат някакво телефонче или gsm за контакти smile3521
Този магазин го обновиха на Terranova.
От МОЛ-а го затвориха и го преместиха там.Temporary store май вече не съществува.
Аз се интересувам,дали Caliope го преместиха някъде,като го затвориха в МОЛ-а,това ми беше любимия магазин.Много повече ми харесваха нещата от H&M.

# 622

Този магазин го обновиха на Terranova.
От МОЛ-а го затвориха и го преместиха там.Temporary store май вече не съществува.
Аз се интересувам,дали Caliope го преместиха някъде,като го затвориха в МОЛ-а,това ми беше любимия магазин.Много повече ми харесваха нещата от H&M.
#2gunfire Малеее голяма трансформация -жалко за аутлета  Crossing Arms

# 623
  • Sofia
Има ли намаление в Nine West? Търся класически обувки с ток, остри и затворени, голяма мъка, вече няколко месеца търся  ooooh!

# 624
  • София
Можеш, стига да отговаря на условията им за връщане, замяна.

# 625
Има ли намаление в Nine West? Търся класически обувки с ток, остри и затворени, голяма мъка, вече няколко месеца търся  ooooh!

За Nine West не знам, но защо не провериш в ALDO? Винаги имат подобни модели  Rolling Eyes

# 626

За Nine West не знам, но защо не провериш в ALDO? Винаги имат подобни модели  Rolling Eyes

Алдо вече няма, закриха магазините преди 2-3 месеца.

# 627
# 628
  • Sofia
Благодаря ви, но моят проблем е, че нося 35 номер  Embarassed
Имам доста обувки от Алдо и Nine West, май пак оттам ще поръчвам, за съжаление малко марки предлагат моя номер.

# 629
Момичета, някой чувал ли е за намаление в Комсед този месец? Миналата година имаха май месец, и за това сега питам.

Общи условия

Активация на акаунт