Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 710
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
  • There I was on a July morning
Moмичета, в кой от моловете в София има магазин на Овиезе и кой е най-добре зареден?

Според мен - този в Сити центъра. В мола на Цариградско шосе също има, но е по-малък.

# 691
Moмичета, в кой от моловете в София има магазин на Овиезе и кой е най-добре зареден?

Според мен - този в Сити центъра. В мола на Цариградско шосе също има, но е по-малък.

Сити център и Сердика мисля, че има най-много неща! На последно място на Цариградско

# 692
В Сити центъра е най-добре зареден Овиес-а.

# 693
  • София, България
Аз пък нещо не разбрах съвсем намалението на Ризървд. Thinking Пише 20%, но с малки букви пише,че намалението важи за артикулите с бял и червен етикет цена, което според мен не са всички артикули,  а само такива с допълнително залепена цена върху етикета. Видях следното. На тениска, на която на етикета й пишеше цена 9.90 лв. беше залепен бял етикет върху нея с цена 13 лв. (Оригиналната цена прозираше).
Не се занимавах да питам, защото нищо не харесах, но се провокираха едни съмнения в мен. Може и да не съм права и да не съм разбрала нещо. Tired

Белия етикет е оригиналния /с цени в няколко валути/. Когато стоката е вече намалена върху него слагат малък оранжев стикер. А намалението е на касовата бележка - в нея излизат оригиналните цени /бели или оранжеви/ и накрая върху всичко - 20 процента. Аз купих няколко неща, имаше и с бели и с оранжеви цени. Взех много сладка жилетчица на беба - от 29 на 19 лв, и сега вече на 15 лв  Peace

Бразилка, предполагам, че и в другите магазини го има.

# 694
  • София
радос, не съм съгласна.  Peace На някои от дрехите върху оригиналния етикет с цена в няколко валути точно върху цената в лева имаше залепени нови малки бели етикети (същите като червени/оранжеви) с други цени, както писах на една тениска с 3 лева повече от тази от долу на оригиналния етикет. Включително имаше дрехи с два етикета отгоре - един бял отгоре и един оранжев.  Peace

# 695
  • София, България
ей, Лиличка, къде се загуби  Wink Възможно е, но не са ми попадали такива, а много неща прегледах. Thinking

# 696
  • Sofia
в петък в Парадайз - BLACK FRIDAY - до 70 %

За кой магазин?

# 697
в петък в Парадайз - BLACK FRIDAY - до 70 %

За кой магазин?

нямам идея
рекламират го във facebook, май се предполага във всички

вероятно ще поизвадят непродадени стари боклуци или много малки/големи номера

# 698
# 699
Да се запиша и аз в темата Simple Smile

# 700
За Paradise Center пише,че намелението важи за над 100 търговски марки,отстъпки до 70%.

# 701
  • София, България
Аз да попитам за Парадайз - има ли детски център, където можеш да си оставиш децата, докато пазаруваш?

# 702
  • София
Аз да попитам за Парадайз - има ли детски център, където можеш да си оставиш децата, докато пазаруваш?
Има, на етажа където са заведенията  Peace

# 703
  • София, България
Срещу киното ли? Там не е ли боулинг и някакви електронни игри  newsm78

# 704
  • Sofia
Детски център има, мисля че е над 3 години. Намира се в дъното, като се подмине Happy. Има игрални автомати с различни, електронни игри пред него.

ПП. Ако някой се е затичал за Black Friday може спокойно да си остане вкъщи - всичко е една голяма, фалшива реклама.  Peace

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 10:19 от NBM

Общи условия

Активация на акаунт