Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 708
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Детски център има, мисля че е над 3 години. Намира се в дъното, като се подмине Happy. Има игрални автомати с различни, електронни игри пред него.

ПП. Ако някой се е затичал за Black Friday може спокойно да си остане вкъщи - всичко е една голяма, фалшива реклама.  Peace
[/quote
 Hug Това влязох да питам

# 706
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за инфото за Black Friday и аз исках да отида  Hug  bouquet
Сега поне ми спести разкарването   bouquet

# 707
  • София-Лагера
Влезнах и излезнах Mr. Green
-10% почти във всички магазини.
Това е Черния петък. Joy Joy Joy

# 708
Добро утро, приятели! Каним Ви днес, петък, 30.05.2014г., на Black Friday в dm магазините в Grand Mall Varna и в Paradise Center! Само днес в dm магазина в Paradise Center може да пазарувате всички продукти от категория Грижа за лице с 20% отстъпка! Само днес в dm магазина в Grand Mall Varna може да се възползвате от 20% отстъпка на продуктите от категориите Дамско бръснене, Депилация, Душ-гелове и марката Sundance. Заповядайте при нас !

Това е Black Friday в ДМ.

# 709
  • София
Аз чакам намаления в Комсед или Хиполенд за една кукла на Монстер Хай-Елисабат. Поредената х на брой. Crazy
Някой ако има инфо да свирка. Peace

# 710
  • На земята, която е всъщност звезда.
Уф, кога тези хора ще се научат, че "Черен ...." означава реално намаление от 70-80%. Това 10-20% е направо подигравка!  Rolling Eyes

# 711
все пак се надявам някой да се върне с положителен отзив от PARADISE ...  Laughing

# 712
в Paradise имаше ккато се очакваше от мъжкото основно S-номера,не особено много като избор,от дамското се надявах да има якета и зимни колекции,но уви,обичайните потничета,също бедно като избор,детското-абсолютно нищо не намерих,което да си заслучава...черен петък,ама по български.

# 713
Пълна пародия с този Черен петък....Само си загубих времето...

# 714
Единственото намаление беше в рино - 50% на всички тенджери, тигани и тави, без тефал  Peace

# 715
  • I want it all and I want it now.
Единственото намаление беше в рино - 50% на всички тенджери, тигани и тави, без тефал  Peace
Сервизите за хранене ,дали бяха намалени ?
Благодаря   bouquet

# 716
Изключително некоректни са от Парадайз - няма Черен петък, няма абсолютно нищо, но молът беше пълен - предполагам тове е била целта.

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 19:50 от water

# 717
и аз останах доста разочарована от този " черен петък", намаленията бяха минималнииии. Дано поне след месец-два (за големи летни разпродажби) да пуснат хубави цени, както в нормалните еропейски страни. Там намаление означава -70% и нагоре.

# 718
  • София
Дис ис Булгерия >  само като видя предлога "ДО" пред процента и изобщо не се занимавам Simple Smile

# 719
Здравейте  Simple Smile
ако някой го интересува в аптеки Медея до края на месеца има 20 % отстъпка на козметика   Eucerin.
прекрасно!

Общи условия

Активация на акаунт