Търся една песен - 2

• 166 986
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
Ти явно отдавна я търсиш тази песен, защото попаднах на твое мнение от юни 2014 в друг форум.
За съжаление не мога да ти помогна, защото не се сещат за песента.

# 316
  • София
Мнението всъщност не е мое, но и aз го видях с нaдеждaтa песентa дa е откритa.  Laughing
Блaгодaря все пaк, че се включи в търсенето.  Heart Eyes

# 317
Здравейте,
Търся си и аз една песен от 2010/2011 година, с индийски/ориенталкси мотиви. За съжаления от текста нищо не мога да приложа Simple Smile(не разбирам индийски, спомням си нящо като ""хаси ди хаси ди.. и тн Simple Smile, което ест  е неразбираемо). Спомням си само, че е много бърза, ритмична, хаус може би. Започва със женски вокал, в псоледствие има има и мъжко включване. Клипът си го спомням - започваще със женския вокал, традиционно облечена дама, в последтвие дават много хора как едва ли не с тъпчат яко с храна :Д. Нз доколко съм била изчерпателна, но и си спомням, че заглавието беше мисля на англисйки, за защо не си го спомням просто....

# 318
Търся ремикса на Sia - Chandelier, който го пускат по радио Енерджи.

# 319
  • Тра-ла-ла
Търся ремикса на Sia - Chandelier, който го пускат по радио Енерджи.
Може би този Flutter Ако не е - може да пробваш да прослушаш другите ремиксовете, които се подвизават в youtube

">#t=87[/video]

# 320
Здравейте!търся една песен,пускат я по сити и се пее нещо от сорта на ''I wish the two of us" ,след което мелодия ,но текста може и да не е точно такъв,защото я чух само веднъж.Песента е ритмична,не знам какъв жанр точно ,мисля ,че е вокал и пее жена.

# 321
търся песен, която пускат по радио Витоша, чувала съм я когато съм в колата, но вкъщи нямам възможност да слушам постоянно радио и не мога е хвана на кой изпълнител е. Не знам и как се казва, знам само, че се изпълнява от двама или повече мъже, dance парче е нито бързо нито нито бавно, от скоро е. Ако някой има предположения нека пише

# 322
  • BG
Препоръчвам на всички, които имат смартфони, да си инсталират приложението Шазам, което прихваща и разпознава музика (без БГ).

http://www.shazam.com/

# 323
Търся една песен. Мисля, че е от 90-те, дори бях убедена, че е на д-р Албан, но се оказа, че не е негова. Ще се радвам ако някой ми помогне да я открия. Започва от 2:03 мин. до края на трейлъра.
Благодаря предварително!  Hug

# 324
  • Тра-ла-ла
amandacanfly  Sunglasses

Sean Paul - Get Busy

# 325
Е как не се сетих, че е Шон Пол?  smile3555
Много ти благодаря Джулая!   bouquet Знаех си, че тук ще ми помогнете!  Hug Дъщеря ми много се зарадва, че най-накрая открихме песента.

# 326
  • София
Търся песен с денс звучене, в чийто текст на няколко пъти се повтаря: "When you are gone I missed you so much. I`ve got a thrill from every touch." Като гугъл с нищо не ми помогна Sad

# 327
  • Тра-ла-ла
Открих песен, в която има сходен текст, но тя е стара от 60те. Възможно е да има някакъв съвременен ремикс с повтарящи се рефрени.

Smokey Robinson And The Miracles - My Girl Has Gone
When you were mine I loved you so much
A got a thrill from your every touch
You went away with somebody else
Now all I can say to comfort myself

# 328
  • София
Благодаря много, преслушах я и аз тази, но няма общо. Тези дни ще бъда пак на това място, където я пускат, но с подготвен Shazam (програмката, която улавя мелодията и открива песента).

# 329
  • Все на втория етаж
Знаете ли коя е песента с която завърши " Женени от пръв поглед"?

Общи условия

Активация на акаунт