Търся една песен - 2

• 166 950
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
  • В сърцето на любимия човек
Да, благодаря   bouquet

# 301
Здравейте!
Аз не мога много да ви ориентирам за песента, която търся, но надеждата умира последна.
Става въпрос за българска песен, с лятно настроение. Вокалите много приличат на Белослава / Рут / Невена, но след всичко тяхно, което прослушах, останах с празни ръце. Песента е бърза, пее се нещо от сорта на да,  да, да ..... Засичах я 2-3 пъти по БГ радио и докато пусна Шазам-а и тя свършваше (не, че Шазам ще помогне много за БГ музика, но все пак... ) Sad

# 302
  • Тра-ла-ла
Здравейте!
Аз не мога много да ви ориентирам за песента, която търся, но надеждата умира последна.
Става въпрос за българска песен, с лятно настроение. Вокалите много приличат на Белослава / Рут / Невена, но след всичко тяхно, което прослушах, останах с празни ръце. Песента е бърза, пее се нещо от сорта на да,  да, да ..... Засичах я 2-3 пъти по БГ радио и докато пусна Шазам-а и тя свършваше (не, че Шазам ще помогне много за БГ музика, но все пак... ) Sad
След като текстът е на български - не можа ли да гепиш нещо повече от "да, да, да"?! Grinning
Ровни тези клипове. Може да откриеш каквото търсиш (линк в скрития текст)
Скрит текст:

# 303
Здравейте, търся една песен. Пее мъж. Бях гледала някъде част от клипа, но не видях името. Певецът е чернокож. Тъй като песента не е на английски, не можах да я намеря по текста. Та песента мисля, че е от 2014г. Доста се завъртя, чувала съм я много пъти по радиото, докато пазарувам някъде, но шазам-а не успява все да я улови. Та търся песен на чернокож изпълнител, не пее на английски, по-скоро бавна. Мисля, че на клипа, певецът беше със слънчеви очила и имам спомен, че клипа беше доста дълъг, а първите 1-2мин. изобщо не се пееше. Надявам се, някой да успее да ми помогне. Благодаря предварително!

# 304
# 305
Да, много ти благодаря!!!

# 306
Никой ли неможе да ми помогне  Sad

# 307
  • Italia
Никой ли неможе да ми помогне  Sad

Това трябва да е Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=d4ft2DQdTQc

# 308
Здравейте
Някой има ли идея как се казва песента, която почва от 49-тата минута на филма живи легенди. Много хубава рок балада. Моля ви помагайте

# 309
Здравейте
Някой има ли идея как се казва песента, която почва от 49-тата минута на филма живи легенди. Много хубава рок балада. Моля ви помагайте

Това ли е песента?
https://www.youtube.com/watch?v=3RkWrR4tlwQ

# 310
# 311
търся един стар не български хит може би е диско.Това което си спомням в клипа е една забулена жена в черно  и едно дете което нещо пееше нананананан ли беше щоли?Мисля че клипа беше черно бял и даваха част от война ,но не съм много сигурна.Струва ми се че беше с арабски мотиви

# 312
  • Пловдив
търся един стар не български хит може би е диско.Това което си спомням в клипа е една забулена жена в черно  и едно дете което нещо пееше нананананан ли беше щоли?Мисля че клипа беше черно бял и даваха част от война ,но не съм много сигурна.Струва ми се че беше с арабски мотиви

Това?!?

# 313
Да, благодаря Feelinsosexxy

# 314
  • София
Здрaвейте!
Търся бългaрскa песен, изпълнявaнa от мъж:
"Дори дa изгориш, бъди кaкъвто си (...)
Отвори в нощтa очите си
и вятърa нaсрещен прегърни.
Не губи нито миг от времето,
което и без теб ще продължи..."