Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно контрацепцията след раждане?
Какво е мнението за използването на Одорхекс по време на бременност и кърмене?
Какво да правя, ако бебето ми хълца или отказва да суче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно контрацепцията след раждане?
-
Какво е мнението за използването на Одорхекс по време на бременност и кърмене?
-
Какво да правя, ако бебето ми хълца или отказва да суче?
Когато бебето ви хълца, можете да се опитате да го накарате да суче от гърдата си или бутилка, ако не желае. Ако то продължава, оставете го да почива и леко го потупвайте или масажирайте гърба му. Наблюдавайте реакцията му и действайте според нуждите му. Ако бебето ви отказва да суче, опитайте различни техники за стимулиране на храненето, като например поставяне на бебето на гърда преди всяко хранене, цедене на кърма и допълнително изцеждане след кърмене. Важно е да се консултирате с педиатър или специалист по кърмене за подходящи съвети относно този проблем.
-
Какво да правя, ако бебето има жълтеница?
-
Какво мислите за Rotarix?
. В същото време ходих до общината и подавах документи за еднократната помощ за родено дете. Ходих и до педиатърката да подавам формуляр за избор на първоначален лекар, а тя не ми е наблизо. Обиколих половин София. Събирам документи и за детски да подам.

Мислели си че днес било датата. После звънна майката на моя и тя си мислела че за днес било
. Крайно неориентирани хора как може. Аз по-дебела от всякога сърби ме кожата навсякъде. Като вървя и ще се пукна такова усещане имам.
Все исках да се включа , но от суеверие ли , по -скоро от някакъв страх може би, не го правих. Нашето бебе е много чакано и нещата не се получиха така лесно, но все пак след почти 5 години - вече се радваме на живо и здраво момченце, което се роди на 28.12.2013. През цялата бременност съм треперила и не смеех да се зарадвам, докато не го докоснах това прекрасно създанние... Сега съм най-щастливата мама, предполагам,като всяка една от вас. За да не става много дълъг поста , той вече е де
Както и да е. Разкажи за себе си, от къде си, как е дечко и т.н.
Стискайте ми плаци скоро да си гушкам момченцето.
мега странно как не съм видяла този и още няколко поста на предната стр.