Как да помогна финансово на приятелка без да я обидя?

• 4 188
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
  • където мечтите се сбъдват
sylviana, процедурите се правят у тях т.е. плаща се след процедурата. Аз нямам възможност толкова често да я посещавам (за съжаление).

А,защо не се свържеш с хората,които правят процедурите и да заплатиш толкова от тях,колкото имаш възможност и желание.

# 46
  • София
sylviana, процедурите се правят у тях т.е. плаща се след процедурата. Аз нямам възможност толкова често да я посещавам (за съжаление).

А,защо не се свържеш с хората,които правят процедурите и да заплатиш толкова от тях,колкото имаш възможност и желание.

Ще се опитам да разбера, но от майка й. Приятелката ми трудно говори на тази тема  Tired

"Болна съм от нещо, идват едни специалисти у нас, правят едни процедури....". Ей, такива са ни разговорите по този въпрос.

Скрит текст:
Да не говорим, че разбрах случайно за състоянието й, чак когато имаше вече видими симптоми, ама това е друга тема.

# 47
Това по Еконт е много тъпо. Още малко ще ги пусне в пощенската кутия.

# 48
Аз останах с впеатлението, че ти вече си предлагала пари, но приятелката ти е отказала. Освен това много малко хора знаят за състоянието й и съответно ако им изпратиш анонимно пари, платиш сметки или др. не е много трудно да се сетят от кого идва помощта. Помисли дали по-този начин няма да я отблъснеш и нараниш още повече.
Моето мнение е, че ще я обидиш повече ако разбере, че действаш зад гърба й, отколкото ако поговорите сериозно и предложиш помощ.  Peace

# 49
А може би състоянието и е безнадеждно и не иска да тежи никому.

# 50
  • София
Dеssy Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ, за състоянието й знаем сем-то й, аз и още една приятелка. Да речем и комшиите, които я виждат (в редките случаи, в които излиза).

anedi, не ми се иска изобщо да го изричам, но няма лек. Има обаче забавяне на нещата, за което (според мен) трябва да се бори.

Скрит текст:
Ако искате ми вярвайте, но толкова много ги изживявам нещата. В момента съм с ужасно главоболие  Rolling Eyes

# 51
 Да, постъпката е много благородна.
Намери подходящия начин да го обсъдиш  с нея.Сигурна съм, че ще успееш.
Една от причините, поради които ти отказва е нейното притеснение за твоето положение.
Ако ти нямаш много голяма възможност, но искаш да помогнеш, я разбирам.
Тайно дадени пари на семейството няма как да останат незабелязани.

# 52
  • София
Да, постъпката е много благородна.
Намери подходящия начин да го обсъдиш  с нея.Сигурна съм, че ще успееш.
Една от причините, поради които ти отказва е нейното притеснение за твоето положение.
Ако ти нямаш много голяма възможност, но искаш да помогнеш, я разбирам.
Тайно дадени пари на семейството няма как да останат незабелязани.

Еми...ще обмисля нещата още малко  Rolling Eyes Поне ми нахвърлихте идеи  Peace

# 53
Съгласявам се на 100% с постовете на Шанел. Голяма драма, големи филми. Отиваш, даваш и се молите. Точка.
Не виждам как би и запазила достойнството като я играеш да си "клиент" на нейни продукти Rolling Eyes Ей това би ме съсипало, ако приятелките ми ме имат за толкова тъпа.

# 54
  • София
Благодаря на всички за мненията, полезни са ми  Peace

# 55
здравейте,
моля темата да бъде изтрита/заключена. Беше ми полезна и момичетата ми помогнаха  Peace
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт