Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 8

• 33 346
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Април ще стане 1 година от както не пуша а все още си държа една кутия цигари в чантата - ей така за спокойствие. Знам какво е да нямаш цигари а да си мислиш че ти се  пуши, нахъсваш се да си намериш на всяка цена а в крайна сметка като запалиш и чак ти е гадно и се засрамваш на каква лудост си способен заради какво ....... една цигара

# 241
Оххх, голяма си скица.  Joy
През седмицата не ми остава много време за спорт, всеки ден съм на работа. Но в събота и неделя въртя Зумба на конзолата. Ще взема да стана нЕкоя гореща танцьорка. Laughing Ама не забелязвам съм се стегнала. Laughing
Ти освен преси какво друго правиш?
Адаш, и аз така правя, плюс още 3 тренировъчни програми и няколко спортни, всички за сензора. Даже се чудя дали да не си взема и новата Зумба, че старата вече наизуст я научих  Thinking

# 242
на мен спорта много ми помогна и може би това ме е спасило от качването на килограми, отделно че така ми минаваше абсистенцията в началото,
За мотивация, моля вижте нашите ленти колко цигари НЕ СМЕ изпушили и колко парички сме спестили.Аз продължавам да си уплътнявам спестеното с подаръци и полезни неща...
Четете книгата на Алън Кар...

# 243
 Вампи, колко вода да пия...горе-долу колкото и вино Simple Smile абе, старая се да се наливам максимално. Моята тренировка е 40 мин.-упражнения за всички групи-30 мин. и 10мин. лудо тичане и скачане на въже, с които 10 мин. много се гордея, защото не се задъхвам особено, а преди едва окряквах 3 до 5мин. Споменах коремните, защото те особено ме затрудняват и там мнооого се мръщя....
 kokolino Wink, аз съм точно обратното, дори и сега, след почти 4 месеца непушене, не бих посмяла да държа цигари в близост до себе си Rolling Eyes

# 244
  • Бургас
Адаш, а ти с каква конзола си?
Нашата е Nintendo Wii, но за нея май има само една Зумба?
Аз днес се чувствам повече от ужасно заради пустите килограми. Сутринта 10 мин се пулих пред гардероба да се чудя какво да облека. Обличах се и се събличах няколко пъти и накрая излязох полу разревана от къщи. Детето почти закъсня за училище заради мен. Tired Единия килограм, който бях махнала така добре се е върнал пак.
Не че са ми кой знае колко килограмите, нито качените до сега (5 кг.), нито теглото ми като цяло. Мъжа ми ми казва, че изглеждам добре, всички ми казват, че съм много по-добре от преди. Обаче аз не се харесвам, не се побирам в собствената си кожа (и дрехи  Mr. Green) и ми е отврат. Съжалявам, че ви занимавам рано-рано с вкисната си особа, но само вие ще ме разберете.
Ще трябва сериозно да се взимам в ръце. Confused

дамскосърце, много ме радваш! Hug Продължавай все така, а аз трябва да последвам примера ти.

# 245
  • шумен
Здравейте Мами Simple Smile.Аз също съм пушачка от доста години и направо ви се възхищавам на това ,че сте ги спрели.Много искам да ги откажа ,но не мога защото просто не си представям  че сутринта кафето ще е без цигара!Сякаш живота ми зависи от това,колкото и глупаво да ви се струва Embarassed
Записвам се и аз в темата,че като ви чета се амбицирам да ги спра някои слънчев ден Simple Smile

# 246
Здравейте Мами Simple Smile.Аз също съм пушачка от доста години и направо ви се възхищавам на това ,че сте ги спрели.Много искам да ги откажа ,но не мога защото просто не си представям  че сутринта кафето ще е без цигара!Сякаш живота ми зависи от това,колкото и глупаво да ви се струва Embarassed
Записвам се и аз в темата,че като ви чета се амбицирам да ги спра някои слънчев ден Simple Smile

Глупаво? Не сме по-различни от теб, всички тук сме си мислили, че животът ни ще свърши с отказването, можеш да си сигурна  Mr. Green затова напълно те разбираме  Hug
Но ще те успокоя - има живот след "това", и даже е много по-хубав  Simple Smile

И не го мисли много, решаваш и действаш, колкото повече се каниш, толкова по-голяма е вероятността да отлагаш или да се откажеш.

Успех!

# 247
  • шумен
Благодаря за разбирането и милите думи Simple Smile

# 248
  • София

След като си тук значи все пак мислиш за отказването им:) аз месеца преди окончателно да ги хвърля също намерих тази тема и тайничко си четях:))))

Успех !  Hug

# 249
Адаш, а ти с каква конзола си?
Нашата е Nintendo Wii, но за нея май има само една Зумба?

С XBOX 360, има три Зумба и една Зумба Кидс  Peace
Купих я със спестени пари от цигарите  Laughing, сега пак си заделям по 2€ на ден, скоро ще си правя нов подарък. Прекрасно е да не пуша   bouquet

# 250
  • София

Щом аз успях, няма начин да не успееш и ти. Преди писах, че първата цигара с кафето ми отпушваше дименето. Сега си пия кафето без цигара и може би затова успях-засега. Да не казвам голяма дума. Пробвай да не запалваш и изпий поне половината кафе. Ако толкова ти се пуши си запали. Но задължително пробвай без цигара-виж как се чувстваш. И не мисли за цигарите въобще-това май е важното-все едно каква е мисълта-дали да си купиш, дали да запалиш или че не пушиш. Никакво мислене на тази тема-все едно няма такова нещо. Май при мен заработи.

# 251

Глупаво? Не сме по-различни от теб, всички тук сме си мислили, че животът ни ще свърши с отказването, можеш да си сигурна  Mr. Green затова напълно те разбираме  Hug
Но ще те успокоя - има живот след "това", и даже е много по-хубав  Simple Smile

И не го мисли много, решаваш и действаш, колкото повече се каниш, толкова по-голяма е вероятността да отлагаш или да се откажеш.

Успех!

Напълно подкрепям! :hug

# 252
Здравейте момичета.
Черпя ви по случай рождения ден на моята дъщеря.
Днес става на шест.
Скрит текст:

От както не пуша, вчера беше първият ден, в който ми се пуши много.
Днес също.
Много, но не мога да го обясня, знам че ще ми е много гадно, ще ми се догади и после ще съжалявам, ако запаля, но въпреки това ми се пуши.
Удържам за сега, но.... ох, защо така.

# 253
на мен спорта много ми помогна и може би това ме е спасило от качването на килограми, отделно че така ми минаваше абсистенцията в началото,
За мотивация, моля вижте нашите ленти колко цигари НЕ СМЕ изпушили и колко парички сме спестили.Аз продължавам да си уплътнявам спестеното с подаръци и полезни неща...
Четете книгата на Алън Кар...

Спортът много помага, на мен лично и книгата много ми помогна! Купила съм си я и съм си написала пожелание към самата себе си....давам я на приятели, но още никой не я е приел!въпреки, че всички ми се кефят Shocked, но то е ясно, трябва наистина да пожелаеш да спреш, иначе никой не може ти помогна....
 Мaрия, благодаря ти, но аз определено стартирам с бонуси- първо, ММ не пуши(че е и спортист) и съм в непушаческа среда; второ- не ходя на работа- мога сама да организирам времето си и пак ми е трудно да намеря моите лични 40 мин., в които никой да не ме безпокои....а какво остава за ходещите на работа  bouquet И все пак, момичета, всеки човек си има своя ад( включително и аз), но това не е оправдание да се отказваме от желанието да имаме чист, свободен, пълноценен живот БЕЗ ЦИГАРИ, твърдо заставам зад това, вярвам в тази борба Praynig

# 254
  • София
Здравейте момичета.
Черпя ви по случай рождения ден на моята дъщеря.
Днес става на шест.
Скрит текст:

Да ти е жива и здрава!:))))   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт