Аз затова казах, че 10г не са достатъчни....около 30 обаче ще свършат работа
Аз откакто не пуша също съм посягала към валериан, валидол и т.н. Преди това се лекувах с цигара. Не знам и аз какво да кажа вече....

. На другия ден ми беше кофти( психически), не ми се пушеше, след 1 месец пак 1- противна ми беше, успокоих се, на следващия месец-2-3 и април вече пушех
Подчертавам, че и тогава ги спирах със същата нагласа, както и сега. Така че не смея и да си помисля дори да си дръпна, познавам си номерата вече
Не е въпросът в това, дали ако запали ще пропуши. То е нормално. Въпросът е в това дали човек си мисли, че може да запали...аз грешно явно съм се изразила, просто някак исках да кажа, че вероятността да пропушиш след 30г непушене е почти минимална, след 10 все още съществува...така си мисля аз де. 

за себе си мога да кажа, че съм 100% сигурна, че никога повече няма да пропуша. Това го разбрах още тогава - 2 месеца след края. Просто случката препрограмира мозъка ми (правете си изводи какъв ужас беше
).

и мен ме радва повече хубава трапеза от букет цветя. А мъжа ми е спортист и фитнес маниак Препоръчани теми