Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 8

• 33 346
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Хахаха zayo, нали разбрахме, че и оралния се*с бил полезен, така че, който спира и почва цигарите ще гледа да компенсира с него

То направо си е задължителен заместител да ти кажа. Махаш цигарата от устата и слагаш  Whistling......... ъъъъ пура. Mr. Green

# 331
Ама вие що не четете моите статии, а?  Crossing Arms Crossing Arms

Нали ви пуснах опровержението на това, че бил полезен.
Там хората казват, че можело рак на ...гърлото ли беше..да те хване от много практикуване....
Е, аз по-добре да си пуша, ако ще поемам пак същия риск  Joy

# 332
  • Бургас

Там хората казват, че можело рак на ...гърлото ли беше..да те хване от много практикуване....

Абе четем, четем, ама избирателно. Mr. Green Което повече ни хареса.  oops

# 333

smile3521

zayo, ама сайта,в който пишеше, че цигарите са полезни, ми се стори някак си по-достоверен  Joy Joy

# 334

smile3521

zayo, ама сайта,в който пишеше, че цигарите са полезни, ми се стори някак си по-достоверен  Joy Joy

Eeeeee  Whistling .....ами добре...

# 335
Ех, момичета, разбивате ме от емоции!!! Както сутринта се натъжих от поста на Зизу, така сега се смях с глас, страхотни сте! Hug
Аз темата с"пурата" няма да я коментирам, но напълно съм съгласна, че няма бивши пушачи. Винаги трябва да сме нащрек. Снощи бях на детски рожден ден, където много се пушеше Crazy и майките ми се кефеха- "оооо, непушачката, да можех и аз да ги спра...", обаче само аз си знаех как по едно време ама така да ми се допуши, хем нито бях пила, нищо!!! А какво остава за разни стресови ситуации, знам ли....все пак прочетох тук нещо, което изведнъж много ме успокои и ще си го цитирам, като подчертавам, че изобщо не смятам да пропушвам пак де.
И знам, че дори и (да чукнем на дърво) да ми се случи нещо стресиращо, дори и да пропуша пак, има голям шанс след време да се осъзная и пак да ги спра  Wink

# 336
  • София
Аз си мисля, че ако имам проблем или ми е нервно, едно малко питие с една цигара няма да ми навреди. Само ще си припомня колко гадно миришат цигарите и че ми става лошо от от тях.

Де да беше толкова просто...нямаше да има пристрастени пушачи  Rolling Eyes Като се завърти колелото обаче....

Е затова се радвам на истинските непушачи. Те  нямат нужда от цигара при стрес и трудни моменти в живота. Защо ли? Ами защото не познават този наркотик и чувството от него, защото не притежават тази заблуда, че цигарата "дава нещо".

За да каже човек, че е непушач, трябва да достигне до това ниво. Но може би трябва да минат мноооооооого години, да не кажа 20 поне, за да стигнем този етап. Иначе винаги ще ни е страх, да не се върнем към порока, или да не се подведем пак. За съжаление мозъка не забравя толкова лесно, нещо което знае. Сестра ми не пуши над 10г, няма нужда вече, но винаги знае, че може да пропуши, знае че и е било хубаво, но не иска, защото знае, че после трудно човек се отървава. На мъжа ми баща му не пуши от около 30-40 г. Той наистина няма нужда от цигари вече и не го е страх, че ще пропуши.

НСЧ, изключвам теб...дано никога физическото отвращение от цигарите да не напусне организма ти. Де да можеха всички така да се отвратят. Ама то и от пиене се повръща, ама после пак пием за съжаление. Аз имам такова "вечно" отвращение към джина. Но за съжаление само към него.
и аз съм с вечно отращение от джина и пинаколадата  Mr. Green

# 337
Здравейте!
Аз лично пробвах няколко начина за отказване на цигарите ,но с кратък успех.
Препоръчаха ми да пробвам:<a href="http://kakdaspremcigarite.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186">най-резултатният метод за отказване на цигарите</a> и сега съм непушач !Пожелавам ви успех!

# 338
Йосиф Радославов аз ги отказах точно обратно на всичко, което прочетох в линка  Joy
Според мен всеки човек трябва да намери своя начин, няма правила   bouquet

# 339
Ха!!! Ама ние сме цял отбор с отвращение към джина. И колко лесно го отказах- от раз и за цял живот, де да можеха и другите неща така да отвращават..... Tired

# 340
  • София
И аз така джина от раз го отказах  Mr. Green ама след тежка нощ. Цигарите засега също така, ама пустото ядене , никаква воля нямам за него.

# 341
Здравейте, момичета, благодаря ви за подкрепата... Hug
Разбрах и аз,че не съм толкова стабилна колкото си мислех, отдадох се на "изкушението" за кратко..., наистина мозъка ми беше замъглен и смятах,че цигарата ще ми даде нещо, успокоение може би...,глупости! Преди това бях пробвала с хапчета, изпих 5 мента-глог, превиших дозата дори, после изпих една чашка, но накрая ви казах какво стана...
Малко се притесних, водих борба със себе си, засега отново печеля. Обявих на ММ да не се притеснява,че няма да ги започвам пак,ама границата е много тънка.Както казва зайо, за да сме сигурни сигурно трябва да минат 10-на години...

# 342
  • София
Както казва зайо, за да сме сигурни сигурно трябва да минат 10-на години...

Аз тогава се изкуших и резултата е ясен, щом пиша тук  Sad Повече май трябва да са.

# 343
  • София
Както казва зайо, за да сме сигурни сигурно трябва да минат 10-на години...

Аз тогава се изкуших и резултата е ясен, щом пиша тук  Sad Повече май трябва да са.

Не си пушила 10 години?  Shocked

# 344
  • София
Спрях ги преди 6 месеца и се надявам да не ги пропушвам пак.
Интересното е, че дори и при стресови ситуации не се сещам
за цигара... Много съм доволна от спирането - къщата ни не
смърди на циганин, както и дрехите и всичко. Не се налага да
зъзна докато пия кафе в някое заведение. И най-вече не харчим
толкова пари за цигари (бяхме двама пушачи вкъщи).
Успех на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт