Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 8

• 33 347
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Аз пари за четец не бих дала. Съвсем спокойно и удобно си чета на лаптопа или на телефона  Peace

Четецът ми е символът за "1 г. без цигари"  Simple Smile
Този е 49 евро, нищо работа, за същия период щях да съм дала 214 евро за тютюн, листчета и филтри  Mr. Green като аз пушех малко накрая, а за тези, които пушат по кутия на ден годишно дават 803 евро.

Но си признавам, че ако не беше този повод едва ли щях да го взема, четях на таблет/телефон/лаптоп и все мрънках, че си е друго хартиената книга. Ела ме виж сега, не пипам друго, освен него  Blush екранът е E Ink и не влияе на очите, с другите устройства след повече от 2 часа четене ми става неприятно, а и винаги ми падаше батерията на на-интересното  Joy с четеца карам по 3 седмици яко четене  Simple Smile

# 481
НСС, много се радвам на твоята покупка,честито. Аз все още изплащам подаръка ми , но съм се замислила за след това за нещо такова. И моите покупки са "символични", ама ми вършат работа...

# 482
  • Бургас
Човече, прати ми линк моля те към твоя четец. Цената му е повече от перфектна, а това че не дразни очите е супер. След 2 мес. имам рожден ден, да отмятам подаръците. Joy

# 483
Човече, прати ми линк моля те към твоя четец. Цената му е повече от перфектна, а това че не дразни очите е супер. След 2 мес. имам рожден ден, да отмятам подаръците. Joy

http://www.amazon.de/gp/product/B007HCCOD0/ref=amb_link_17987648 … mp;pf_rd_i=301128

През грабо доставката е около 4 лв., аз моя успях да го намеря през човек, който ги внася от там, но в Литераутрния повечето ги купуват директно от този сайт  Simple Smile

НСС, много се радвам на твоята покупка,честито. Аз все още изплащам подаръка ми , но съм се замислила за след това за нещо такова. И моите покупки са "символични", ама ми вършат работа...

Хубаво е човек да се възнаграждава за добре свършената работа и успехи  Peace

# 484
еми вчера точно покрай тея колежки бях отново на 3 цигари......но пък да ви кажа и това си е постижение при условие че пуших по кутия допреди 10 дни. Замислям се ,че наистина може би още мозъкът ми обработва информацията ,че не искам да пуша,и ще дойде денят в който просто ще ги спра наистина,отделно че мъжът ми пуши ,верно от години пушим на терасата,но някакси тоя ритуал да си пием кафето, и вечер след ядене, някакси все още не мога да го преодолея.....някъде нещо куца....

# 485
  • София
Устисках,с постоянно повтаряне,като мантра: "няма да пуша,няма да пуша".и помощта на "Табекс".Днес се събудих,горда от себе си.Мисля си,че в момента важното ми е,да не съм в компанията на пушачи,защото може да се поддам.

# 486
  • Бургас
http://www.amazon.de/gp/product/B007HCCOD0/ref=amb_link_17987648 … mp;pf_rd_i=301128

През грабо доставката е около 4 лв., аз моя успях да го намеря през човек, който ги внася от там, но в Литераутрния повечето ги купуват директно от този сайт  Simple Smile

bouquet
Изглежда страхотно! Ще поразуча нещата, но мухата вече ми влезе в главата?  Crazy
Имам още няколко въпроса, ама минавам на лични, да не досаждам тук.

елказелка, поздравления! Всеки изминал ден става по-хубаво и по-леко!
краси2, ние в къщи сме/бяхме по същия начин. За това в началото пак си излизах с мъжа ми на терсата, но аз не пушех, само той.

# 487
  • София
Аз не мога да си представя мъжа ми да пуши,а аз не.Заедно ги пушим,заедно ги отказваме,иначе няма начин.

# 488
елказелка.....възхищавам ти се! браво   bouquet много се надявам и аз до няколко дни да се похваля по този начин....само ако знаеш как ти се кефя и ме амбицираш Simple Smile хайде аз малко след теб се надявам да спра  и заедно да  изживяваме победите с всеки изминал ден!

# 489
  • София
Ще успееш,сигурна съм.Просто приключваш с този начин на живот,и започваш на чисто.Знаеш ли колко горда ще се почустваш,когато някой ти поиска огънче,а ти кажеш:"нямам,не пуша"  Simple Smile

# 490
  • Бургас
Аз не мога да си представя мъжа ми да пуши,а аз не.Заедно ги пушим,заедно ги отказваме,иначе няма начин.

И аз така си мислех. Wink
Ама на сила хубост не става. След като той няма желание, не искам да го притискам само заради мен. Освен да се изнервим, изпокараме и накрая, след няколко дни мъки и двамата да пропушим, друго нямаше на направим.
А и моя на няколко пъти се опитва да ги откаже, но аз продължавах да пуша. Тогава аз не исках да ги спирам.
В началото малко ме беше яд на него, но като си дадох сметка, че го правя за себе си спря да ми пречи.

# 491
Като чета премеждията ви, си давам сметка какъв инат съм всъщност. Лошото е, че не се заинатявам само за цигари, а и за много други неща  Grinning Аз дори карам моите колеги да ме викат когато пушат, да им правя компания, защото иначе нямам повод да изляза навън на чист въздух. Скоро си мислех и да си купя кутия с цигари и да я отворя... ей така да си стои на масата, но аз да не изпитвам потребност да изпуша една. Честно казано от инат ги спрях, и в началото като беше зле и се измъчвах, донякъде изпитвах и удоволствие, казвах си "ей така ти се полага, наркоман такъв, измъчвай се сега"  Laughing Май съм доста голям мазохист.

# 492
  • Бургас
"ей така ти се полага, наркоман такъв, измъчвай се сега"  Laughing Май съм доста голям мазохист.

Joy Joy Joy

Много яко.   Laughing

# 493
  • София, България
Хахахахаха  hahaha

Аз съм същата. Много се инатя. Не вярвам много в зодиите, ама е факт, че съм Овен и ината ми понякога е толкова голям, че и сама на себе си се инатя и мога да се убедя без проблеми в противното  Laughing Имах много тежки моменти с пушенето първите 3-4 месеца и добре че сама си се убеждавах, че е грешно ако пропуша пак. Помощ от никъде не получавах. "Ееее к'во толкова като ти се пуши запали си.." И аз за какво се мъчих толкова много, за да си запаля... няма как да стане.

# 494
Рзабивате ме! Аз съм рибка и не мога да се похваля с кой знае каква воля, макар че последните 4 месеца говорят друго. Все пак съм много улеснена- вкъщи никой не пуши, не ходя на работа и нямам неприятни колежки, които да ме дразнят, имам много приятели и всички ме подкрепят, начело с пушачите. Това, да има цигари вкъщи, да се пуши около мен, докато ги спирам  Stop Страхотни сте!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт