Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 797
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Защо френския А. не ми дава БД до фр.адрес, над 20 евро ми е нещото, да няма промяна след Нова Година?
За френския Амазон безплатната доставка е над 25Е, ако продавача е Амазон. Но там, все още важи безплатната доставка на книги, музика и DVD. Може да използваш това, например : http://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B00005OL2P/ref=dp_olp_used … mp;condition=used

# 91
  • Стара Загора
момичета седнах тъкмо да поръчам приборите ,но явно са свършили  newsm78,има ли шанс да се поевят пак?
http://es.buyvip.com/ref=pe_385641_43426501_dli12?src=email& … qd_g_b_img_d_34_1

# 92
  • Luxemburg
Да, има шанс някой който да се откаже. Не губи надежда.

Някой поръчвал ли е лего от немския склад? Като пише, че може да е преопаковано, може ли да липсват части, опътване или нещо такова?
Не би следвало, аз съм поръчвала кукла която пишеше че е преопакована и си беше в оригиналната кутия но беше облепена в тиксо. Ако липсват части би следвало да пише, както тук на последното си пише че е без оригинална кутия но с инструкции и че е вече сглобено http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B006ZS4X1S/ref=sr_1_147_ol … mp;condition=used. Поръчвай смело, нали се оказа че имат сключен договор с нашите пощи за безплатно връщане така че няма да е голяма загубата.

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 12:13 от ronicat

# 93
Някой поръчвал ли е лего от немския склад? Като пише, че може да е преопаковано, може ли да липсват части, опътване или нещо такова?
От немския склад преопаковано съм купувала дневника на Монстърките и го изпратих директно на получателката /племеницата ми/, като изрично я предупредих да огледа добре за всякакви "белези" на използване и преопаковане. Казаха ми, че е било като от магазина, чисто новичко.
От английския склад съм поръчвала лего. Само до едното ъгълче беше леко прегънато и то го открих след 3 щателни преглеждания.  Laughing
И други неща съм поръчвала от складовете-все така новички са си идвали.  Peace

# 94
Благодаря за темата   bouquet

Angel_Dust, Аз съм поръчвала от английския, състоянието беше good, но си дойде опаковано във фабричните найлончета, в оригиналната опаковка.

Въобще каквото и да съм поръчвала от склада (за играчки говоря), каквото и състояние да е пишело, нещата винаги са пристигали в оригинални опаковки и видимо неотваряни, пу-пу. Един или два пъти съм получавала неща със смачкан ъгъл на кутията.

П.С. Eona ме е изпреварила  Simple Smile

Ако някой нацели намалени кукли Монстърки да свирка Simple Smile
Toni_baraboni, Не знам по принцип как им вървят цените, но в склада има доста неща, ето линк:
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=me%3DA2OAJ7377F756P … Ck%3Amonster+high

И да похваля амазонци - исках да ми добавят нещо от склада за 4.50 към вече съществуваща, но все още неизпратена, поръчка. Също от склада  Crazy За да не плащам доставка, нали. Казаха, че не може да го направят, но да си поръчам нещото отделно с one-day delivery и те ще ми махнат доставката. И наистина на момента ми изчистиха сумата за доставка  Sunglasses

# 95
  • Там, където ме обичат
Търся си хубав часовник и естествено на хубава цена. Mr. Green
Майкъл Корс, Ситизън и др.
Ако някой мерне нещо по складовете, да ме има пред вид.

# 96
  • София
Мерси, на едното пише, че е с отворена кутия, другото, че може да е преопаковано... не знам струва ли си 8-10 евро разлика от новото...

# 97
Според мен за 8-10л си струва, за 2-3-не. Мое мнение-ти си решаваш.  Peace

# 98
  • София
не знам, може би и от цената зависи, но между 93, 96 и 102 Е не виждам голяма разлика, май ще подебна още малко за нещо по-изгодно.

# 99
Искам да върна нещо до английският амазон с тегло около 1кг, колко ще ми излезе като цена?

# 100
не знам, може би и от цената зависи, но между 93, 96 и 102 Е не виждам голяма разлика, май ще подебна още малко за нещо по-изгодно.
И аз не виждам голям смисъл при тези разлики.
Аз гледам да има поне 50% намаление, за да го взема от склада.

И един въпрос не съвсем по темата: На адреса на Габко в Англия приемат ли се пратки в събота?

Чипоноска, благодаря   bouquet

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 14:35 от Strawberry Cupcake

# 101
  • Абсурдистан
И един въпрос не съвсем по темата: На адреса на Габко в Англия приемат ли се пратки в събота?

Да!

# 102
За един ден сте изписали много... отивам да го прочета!
Чоколина за темата   bouquet

# 103
Някой да ми препоръча уред за нарязване на картофи за пържене във Philips Airfryer.
Благодаря.

# 104
Момичета, защо френския Амазон не иска да ми приеме плащането?
 Пуснах ето тази машина до английски адрес:
http://www.amazon.fr/gp/product/B0000BVBEH/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
Платих с Виза електрон на Прокредитбанк, с която си плащам всички покупки от английския или немския Амазон. Еми не им хареса картата, да съм се свържела с банката. Направих го, от там ми отговориха, че няма проблем от тяхна страна. После промених начина на плащане  с кредитна карта на ОББ, но и тази не им хареса. Пишат ми, че банката не им позволявала плащането.
 Според мен, си търсят причина да не ми я пратят кафемашината. Досега не съм имала такъв тип проблем с Амазон!

Общи условия

Активация на акаунт