Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 820
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
От 2-3 години в България има бавна сокоизтисквачка Kuvings, много скъпа, обаче. Опитвала съм сок от нея, чудесен.
Интересно ми е тази от Амазон дали е добра, цената ѝ е екстра.

# 556
Момичета мога ли да си пусна един комплект тенджерки от обсъжданите от  исп. бай вип с празна карта ? И до колко време трябва да платя ?   bouquet

# 557
Прочетох ви, че траяла в Прайма е месец и се панирах да не вземат да ме таксуват без аз да знам, че има някой и друг лев в картата. Обаче на мене ми пише макар че се отписах от Прайма, че ще бъде активен траял до месец април. Обърках се вече. Фемилито ми е активно, но Прайма е изключен. Обаче имам и опция съскрайб енд сейф, което релано е опцията да ти доставят регулярно даден продукт. След като изключих Прайма то има ли опция да ме таксуват?

и как мога да видя дали поръчката ми е достигнала до адреса като нямам проследяване. Има ли опция да пише доставено, понеже на мен ми пише се само Диспачд?

# 558
От склада не бих взела техника, нали знете че са без гаранция в амазон, а само с 30 дневен срок за връщане. Последно взех едни прибори за хранене и част от комплекта не ставаше за ползване и ми обясниха че стока от склада не може да се заменя, няма гаранция а само мога до 30 дни да я върна и да ми върнат парите. Така че трябва да се има впредвид преди да се поръча оттам.

Специално ги питах за гаранция на кукъри- по една година от слкада  Peace

# 559
От склада не бих взела техника, нали знете че са без гаранция в амазон, а само с 30 дневен срок за връщане. Последно взех едни прибори за хранене и част от комплекта не ставаше за ползване и ми обясниха че стока от склада не може да се заменя, няма гаранция а само мога до 30 дни да я върна и да ми върнат парите. Така че трябва да се има впредвид преди да се поръча оттам.

Специално ги питах за гаранция на кукъри- по една година от слкада  Peace
В самата обява пише каква е гаранцията за конкретната складова стока. Ако продавач е Амазон със сигурност може да се разчита на сервиз или рифаунд.
30-дневния срок за връщане важи в случай, че просто не ти хареса стоката. От неамазонски продавачи обаче често е 7 дена, така че е добре да се чете внимателно.

# 560
Скрит текст:
Имам сокоизтисквачка към робота Филипс, изкарва много сок, цвеклото не е проблем, оставя суха пулпа.
Ако купувах сега обаче, категорично бих заложила на т.нар. "бавни" или "дъвчещи" сокоизтисквачки.
Slow Juicer / Masticating Juicer
http://www.amazon.co.uk/VonShef-Juicer-Masticating-Noise-Extract … words=slow+juicer
Методът на изтискване и различен, с мачкане, а не центрофугиране. Сокът е по-бистър и с повече запазени витамини. Освен това изтисквачките с центрофуга не вадят добре сок от домати и меки продукти тип къпини/малини. Бавните изтисквачки се справят и с това.
Гледах тестове м/у стандартна и бавна. Справят се еднакво на твърди зеленчуци като морков, но разликата на домат е сериозна в полза на бавната.
За мен беше много полезно това инфо, благодаря! Hug

# 561
  • FR
Вече няколко пъти се обсъжда гаранцията от склада. На мен ми отказаха такава. В английския амазон го пише на първа страница, че използваните продукти нямат гаранция, но може да се възползваш от 30те дни. Ако има изключение за някой продукт трябва да се пита специално.   Peace

# 562
Здравейте Simple Smile Моля да ми препоръчате хубава ел. самобръсначка за любимия Simple Smile Покрай черния петък ги обсъждахте, но тогава не се вълнувах и не следях. Но пък сега той реши, че иска и ми поръча да събера мнения Simple Smile Благодаря  Hug

http://www.amazon.co.uk/Braun-CruZer6-Face-Styler-Trimmer/dp/B00 … p;keywords=shaver
Тази взех за 21п още през септември за подарък за Коледа. Получателя е много доволен. На 55 г е и ел. бръсначката е новост за него, но веднага подхвана да се бръсне с нея. Не ползва пяна за бръснене и афтър шейв.... Брадата му е корава и каза, че ако на 3-ия ден не се избръсне се затормозява бръсначката. Иначе е много доволен от резултата. Не се е обривал и няма обърнати косъмчета, аз предполагам че понеже не ползва козметика за лице, това му прави по-проблемно бръсненето след 2-ия ден Thinking
Някой мисля писа добри отзиви за тази http://www.amazon.co.uk/Braun-Series-340s-4-Electric-Shaver/dp/B … p;keywords=shaver

# 563
 #Cussing out Айде и аз да кажа какво стана с моите испански тигани и тавички.
Толкова зле опаковани, че парчета от тавичките имаше из целия кашон, а кутията на тиганите беше толкава смачкана, че сигурно и те не стават за нищо.
От бяс даже още не съм ги разопаковала, защото притеснението ми беше, че ако ми кажат да ги връщам няма да мога да ги събера.
Насолих ги едно хубаво по имейла. Изпратих им снимки и им заявих да ми изпратят куриер на адреса, на който са го изпратили, защото нямам намерение с 3 месечно дете да ходя да се разправям за преопаковане и изпращане.  #2gunfire
Е, отговориха ми да си ги задържа, защото връщането щяло да бъде много скъпо.  #Crazy
Те ще си отидат по разпределение в боклука, но поне няма да се разправям с изпращане.  Crossing Arms
Оххх, още съм бясна!  Sick Няма такова малоумие-да се изпращат чупливи неща без никаква изолация и нещо да ги предпазва!  #Cussing out
Та така с испанските посуди.  Cry И безплатно да ми дават от там май няма да се навия да поръчвам вече от там.  Naughty

# 564
  • София
Толкова зле опаковани, че парчета от тавичките имаше из целия кашон, а кутията на тиганите беше толкава смачкана, че сигурно и те не стават за нищо.
От бяс даже още не съм ги разопаковала, защото притеснението ми беше, че ако ми кажат да ги връщам няма да мога да ги събера.
Насолих ги едно хубаво по имейла. Изпратих им снимки и им заявих да ми изпратят куриер на адреса, на който са го изпратили, защото нямам намерение с 3 месечно дете да ходя да се разправям за преопаковане и изпращане.  #2gunfire
Е, отговориха ми да си ги задържа, защото връщането щяло да бъде много скъпо.  #Crazy
Те ще си отидат по разпределение в боклука, но поне няма да се разправям с изпращане.  Crossing Arms
Оххх, още съм бясна!  Sick Няма такова малоумие-да се изпращат чупливи неща без никаква изолация и нещо да ги предпазва!  #Cussing out
Та така с испанските посуди.  Cry И безплатно да ми дават от там май няма да се навия да поръчвам вече от там.  Naughty

A като си ги задържиш, ще ти върнат ли парите? Защото не виждам как ще ги използваш?

# 565
Насолих ги едно хубаво по имейла. Изпратих им снимки и им заявих да ми изпратят куриер на адреса, на който са го изпратили, защото нямам намерение с 3 месечно дете да ходя да се разправям за преопаковане и изпращане.  #2gunfire
Е, отговориха ми да си ги задържа, защото връщането щяло да бъде много скъпо.  #Crazy
Те ще си отидат по разпределение в боклука, но поне няма да се разправям с изпращане.  Crossing Arms
Оххх, още съм бясна!  Sick Няма такова малоумие-да се изпращат чупливи неща без никаква изолация и нещо да ги предпазва!  #Cussing out
Та така с испанските посуди.  Cry И безплатно да ми дават от там май няма да се навия да поръчвам вече от там.  Naughty

A като си ги задържиш, ще ти върнат ли парите? Защото не виждам как ще ги използваш?

Ми то това е идеята. Връщат ти парите, защото им е прекалено скъпо да възстановят пощенските, а стоката сама по себе си е евтина... Резултатът е - задържаш артикула и ти връщат пощенскитае плюс стоката - цялата сума за поръчката.

# 566
Да, щели да направят пълен рефънд-продуктите+пощенските.

# 567
  • Според сезона
А някой питаше за чинии от испанския сайт Grinning

# 568
Като ви гледам и направо ме хваща страх какво ще получа. Чакам и аз от тиганчетата и комплект керамични съдове. Направо ще взимам да подхващам от сега писмото.  Close

# 569
Голямо прецакване с тия тигани. Най-малкият е с драскотини, ама по-сериозно ми се вижда положението с големия - малко под ръба има направо малка дупчица в покритието и се вижда червеното на метала. Не разбирам от тигани, ама ми се струва, че това е доста сериозен дефект. Писах им в чата и ми предложиха да ги върна или да ми възстановят 15% от цената. Казах им, че 15% ми се струва незадоволително и ще помисля какво да правя. Не знам дали да се пазаря още или направо да ги връщам, ама хич не ми се занимава с пощи, сканиране на разписки и т.н. Sad

Общи условия

Активация на акаунт