Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 507
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Пристигна ми таблета, много ме  е яд, има фабричен  дефект и ще трябва да го връщам, направо съм бясна #Cussing out

# 691
Керамични съдове за готвене  35,95 евро
има налични и други комплекти

код за 20% отстъпка  SECRET20

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 18:40 от veronika

# 692
  • София
Дайте, моля, идея за подарък за нов дом за около 30 лв.

# 693
  • София
Керамични съдове за готвене  35,95 евро
има налични и други комплекти

код за 20% отстъпка  SECRET20
Здравейте! От отдавна се каня да питам тук за такива съдове. Тези два тигана и две тенджели ли са? Имам уок на Делимано за тези пари  Crazy Ако някой може да препоръча от собствен опит бих се радвала  Simple Smile Търся си също и парочистачка като Стийм моп, ама не толкова скъпа  Simple Smile

# 694
Здравейте
Искам да питам относно балеринки на LIEBESKIND ............ отговарят ли си? Понеже съм 40 номер, а UK 7 го водят 41 ........ дали ще са ми големи? Някой с опит от марката да пише моля Smile

# 695
Всъщност в описанието на тиганите е отбелязано, че не са от една марка!
Е, то си пролича,че испански не знам   Embarassed Добре,че видях чак вечерта,че са различни, че и това щях да им пиша в мейла  Laughing Срам, сраааааам  Embarassed
А за цената някой писа по-горе - ами не съм съгласна,че за толкова пари това ще получим. Мисля,че повечето се подведохме по първоначалната цена на комплектите, а тя далеч не ми се вярва,че е такава (въпреки,че на кутията на тиганите е написана, нещо не ми се вярва да е реална  newsm78 ). Преди 5-6 години си купих страхотен комплект тигани (тиган, касероли,тава) на Тефал със сваляща се дръжка за около 35-40 евро. Купувала съм си страхотни тигани от английския амазон много намалени направо на "смешни" цени, сега точно получих един уок на Тефал от там доста намален беше (впрочем тигана е страхотен). Но у нас много се готви и ги скапвам за 2-3 г максимум, та затова и редовно търся да купувам.

# 696
На мен ми е пределно ясно, че това не е реалната цена. Същото се отнася за доста от кампанийте им и го бях писала преди време... Така бяха пуснали дрехи на Aeropostale на някакви нереални цени като за нещо марково...
Получих си съдовете от немския Амазон http://www.amazon.de/gp/product/B0018PIAO4/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 за 61 евро от склада. Кашона само дето беше отварян иначе са без забележки. Поне тука няма фалове, не като с тиганите  Crazy

# 697
  • София
На мен ми е пределно ясно, че това не е реалната цена. Същото се отнася за доста от кампанийте им и го бях писала преди време... Така бяха пуснали дрехи на Aeropostale на някакви нереални цени като за нещо марково...
Получих си съдовете от немския Амазон http://www.amazon.de/gp/product/B0018PIAO4/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 за 61 евро от склада. Кашона само дето беше отварян иначе са без забележки. Поне тука няма фалове, не като с тиганите  Crazy

Като изтестваш WMF пиши дали си доволна как ти се струват,че отдавна си ги гледам в уишлистата.

# 698
  • Варна
Когато се абонираш за нещо, каква е цената на нещото, когато ти го доставят за втори път примерно? Да речем, си се абонирал за прах за пране  цената му е била 6 пунда, но след 2 месеца (когато е следващата доставка), цената е 10 паунда. На каква цена ти го начисляват? На тази, на която си се абонирал или на настоящата цена от 10 паунда? Защото  абонамента под артикула ми излиза current price 10 pounds newsm78

# 699
На настоящата, с някаква явно отстъпка според абонамента, то явно това е цената с отстъпката, която ти показва...

# 700
  • София
Много ви благодаря, момичета за помощта  Heart Eyes Hug

drago_2008, страшно попадение са на тази цена тенджерите. Аз само от 3 год ползвам подобни на вмф, много съм доволна - не са мръднали, въпреки че ги тормозих поне 2 на печка с криви котлони.

# 701

Като изтестваш WMF пиши дали си доволна как ти се струват,че отдавна си ги гледам в уишлистата.

От една година имам Quality One комплект на WMF купуван от БГ и не са мръднали ама и аз си ги пазя и не готвя всеки ден в тях. Много съм доволна и са ми супер удобни. За този комплект някой писа, че тук били 200 лв (не ходих да проверявам), ама 60 лв по-евтино като ми излязоха, че и от транспорт малко спестих си е супер. Имаше 4-5 комплекта и тутакси изчезнаха докато поръчам.

# 702
Когато се абонираш за нещо, каква е цената на нещото, когато ти го доставят за втори път примерно? Да речем, си се абонирал за прах за пране  цената му е била 6 пунда, но след 2 месеца (когато е следващата доставка), цената е 10 паунда. На каква цена ти го начисляват? На тази, на която си се абонирал или на настоящата цена от 10 паунда? Защото  абонамента под артикула ми излиза current price 10 pounds newsm78

Като влезеш в Manage your subscriptions  ти се виждат цените, на които са в момента нещата и колко ти е конкретно с намалението. Аз така си отказвам продукти като не ми харесва цената. Даваш Skip next delivery и готово  Peace

# 703
Момичета, ровя из амазон, но не мога да намеря къде пишеше, че гарантират най-ниски цени... и други такива условия техни и политики, затова моля да дадете линк къде са описани тези условия.
Много ме е яд, защото на 25.01 поръчах стока, която днес виждам, че са я намалили с още 30%. Според вас ще ми върнат ли разликата ако им пиша?
Пиши им...

# 704
Момичета, ровя из амазон, но не мога да намеря къде пишеше, че гарантират най-ниски цени... и други такива условия техни и политики, затова моля да дадете линк къде са описани тези условия.
Много ме е яд, защото на 25.01 поръчах стока, която днес виждам, че са я намалили с още 30%. Според вас ще ми върнат ли разликата ако им пиша?

не съм срещала да пише такова нещо в амазон, освен в американския - за някои телевизори и телефони, но примерно в javari има ясно оповестена такава политика - http://www.javari.co.uk/help/200385580

Общи условия

Активация на акаунт