Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 500
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, ровя из амазон, но не мога да намеря къде пишеше, че гарантират най-ниски цени... и други такива условия техни и политики, затова моля да дадете линк къде са описани тези условия.
Много ме е яд, защото на 25.01 поръчах стока, която днес виждам, че са я намалили с още 30%. Според вас ще ми върнат ли разликата ако им пиша?

не съм срещала да пише такова нещо в амазон, освен в американския - за някои телевизори и телефони, но примерно в javari има ясно оповестена такава политика - http://www.javari.co.uk/help/200385580

Става само ако попаднеш на точен човек и пратката не е диспачната - тогава така или иначе можеш да я откажеш и да поръчаш на новата цена ! иначе ти пращат писмо че цените постоянно се менят и съжаляват бля-бля ....
А на какъв език пишете гневните писма до испанците за въпросните тигани ?
Моите се очакват утре , та да се подготвя Wink

# 706
На гневен английски.  Mr. Green
Дано не ти се налага.  Peace

# 707
  • Варна
 Гневен , гневен колко да е гневен. Вчера късно вечерта  някаква дама ми  се извини и ми написа  да им върна тиганите . Е ама на мен не ми  се занимава да им ги връщам .
Явно зависи на кого ще попаднеш.

# 708
Ами аз като им писах им заявих, че с 3-месечно бебе при 0-ви градуси няма да се занимавам с нещо, което те са огафили /заради недостатъчно доброто опаковане/ и да ми изпратят куриер, който да си ги вземе във вида, в който са ми го изпратили. Изпратих им и снимки. И с извиненията ми казаха, че то така щяло да бъде прекалено скъпо.
 Crossing Arms Още ме хваща яд като ги погледна.  Sick

# 709
  • Бургас
Момичета, според вас това диоптрични рамки ли са
http://de.buyvip.com/ref=pe_385601_44002281_dai?src=email&sa … ef=qd_g_b_img_d_3

# 710
  • Варна
За тиганите пак да пиша - тези, които стават за ползване  Laughing, са чудесни - нищо не залепва, идеално стават за палачинки, омлети, вчера дори принцеси с кайма правихме в големия. Peace На газ сме и ги мием в миялна, няма проблеми.  Peace

# 711
За тиганите пак да пиша - тези, които стават за ползване  Laughing, са чудесни - нищо не залепва, идеално стават за палачинки, омлети, вчера дори принцеси с кайма правихме в големия. Peace На газ сме и ги мием в миялна, няма проблеми.  Peace

Как правиш принцеси с кайма в тиган? Моля, извинете за оф-топика.

# 712
  • София

Как правиш принцеси с кайма в тиган? Моля, извинете за оф-топика.

И аз искам да знам Simple Smile

# 713
Хахах, и аз се зачудих и ми е интересно за принцесите. Ако стават бързо и хубаво ще се радвам да чуя технологията. В моята фурна стават сухи отдолу докато се опекат отгоре. Не като в "парти грил".

# 714
  • Бургас
Лично аз намазвам с кайма филийките и ги цопвам с каймата надолу върху нагрятия тиган. От години не съм пекла във фурна. Ако някой има друга технология да сподели  Hug

# 715
  • Варна
Съвсем лесно  Grinning - мажа ги с вече овкусената кайма и ги слагам в тигана с каймата надолу - така остават меки отдолу филиите. Peace Стават много бързо.  Party

# 716
  • София
Много идейно Сhockolina и Misi77

Аз все си ги пека в парти грила, но вашето предложение звучи много добре, ще се пробва задължително  Hug

Относно "гневните" писма, аз не пиша такива. Напротив винаги са на макс любезни, учтиви, структурирани и сравнително граматически издържани. Моля ги за помощ и така нататък, ами хората са страхотни от кастъмър сървиса, чак ми е кеф да си пиша с тях, доволна съм не на 100 а на 200 процента от решенията им. И затова продължавам да пазарувам ли, пазарувам основно онлайн  Crazy

В магазин офлайн в България е трудно да се получи подобно обслужване, да не кажа невъзможно.

# 717
  • Варна
И аз не пиша гневни писма, винаги изразявам недоволството си любезно, но ясно. Peace Напълно съм съгласна, че такова обслужване, каквото съм получавала онлайн, никога не съм срещала офлайн. Party

# 718
  • София
Момичета, от къде в сайта им пишете на испанците? Откъдето и да пробвам, се появява заявка за връщане на продукта.

# 719

Според мен са 100% диоптрични.

Благодаря на всички момичета, които са ми отговорили на питането преди няколко поста. Явно разликата ще си остане за моя сметка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт