бонбони Airwaves drops

• 1 854
  • 13
  •   1
Отговори
искам да попитам бременна сам в 20 г.с и съм настинала  с запушен нос!мога ли да смуча бонбоните на airwaves drops или са вредни за бебето и бремеността?вие какво правихте като настивахте? newsm78

# 1
  • София
За нос пробвай капките Пиносол, те са подходящи за бременни. Бях се пробвала като бременна да купя Стрепсилс и отказаха да ми ги продадат. За Еъруейвс не знам. Ако много те боли гърлото, може Биопарокс.

# 2
По-добре лукчета - сини, зелени, бели.
Избягвай бонбони и изобщо храни с наличие на аспартам.
Пиносол може в носа, но не помагат.

# 3
искам да попитам бременна сам в 20 г.с и съм настинала  с запушен нос!мога ли да смуча бонбоните на airwaves drops или са вредни за бебето и бремеността?вие какво правихте като настивахте? newsm78

запушен нос не съм имала, съм истивала бяха ми изписали една камара глупости за 70 лв. накрая се обадих на АГ-то ми да му кажа какво са ми изписали и мога ли да пия всичко това, а той ми каза няма да ти навредят но няма и да ти помогнах, а вирусът е опасен за плода. КАза да си купя някакво хубаво витамин Ц например ЦЕТЕБЕ, мойе и ампули, да смуча прополки и дори мойе да пия тайлол хот  ама в умерени количества не да праскам по 5 на ден. Иначе каза че само витамин Ц се бори с вирусите и че парацетамола е тайлол хот няма да навреди толкова на бебето, колкото самия вирус който развивам. И да отбележа бях в 10 седмица, а ако си минала 11 може даже и аспирин да пиеш ако толкова вече се наложи. Така, че не се притеснявай за airwaves drops

# 4
Запушеният нос  през бременността не винаги означава вирус, така че не я плашете с вируси веднага.  Peace Има цяла тема за хормонален ринит при бременните.

# 5
  • Варна
Стеримар за носа, прополки за гърлото и парацетамол, ако се наложи - това ми бяха разрешили.

# 6
Парацетамол в начална бременност не може, поне на мен не ми дадоха.
Оправих се с мед, Пиносол, чайчета.

# 7
  • Варна
Да, Парацетамол през първия триместър не е препоръчителен, но момичето е в 20 г.с.

# 8
  • София
Ще напиша нещо, личен опит, не ангажирам никого с нищо, все пак не съм лекар.
Имам здравословен проблем - хрема с неустановен произход, в следствие на която носът ми се запушва  на 100 %, ако не използвам спрейове за отпушване. Нали се сещате, че като забременях първата ми работа беше да обясня на две светила в медицината за моя случай и да ги попитам мога ли да използвам постоянно спрей за нос, който съдържа ксилометазолин. Отговорът беше - може.
До тук с моя случай.

Просто ми се вижда смешно да се мъчите и да не си отпушвате носа с елементарни спрейчета или бонбонки.

# 9
Ще напиша нещо, личен опит, не ангажирам никого с нищо, все пак не съм лекар.
Имам здравословен проблем - хрема с неустановен произход, в следствие на която носът ми се запушва  на 100 %, ако не използвам спрейове за отпушване.
Нали сега последно се разпискаха, че точно до това води продължителната употреба на Ксилометазолин.  newsm78 До невъзможност да се отпуши носа без него.

# 10
  • София
REAL_WOMAN, с него или без него - все си ми беше запушен.  Wink
Моето все пак е рядък случай.

Мисълта ми е, че една бременна спокойно може да си отпушва носа с капки или спрейове, които НЕ съдържат ксилометазолин.

# 11
REAL_WOMAN, с него или без него - все си ми беше запушен.  Wink
Моето все пак е рядък случай.

Рядък ли?  newsm78 Ела да видиш тук по морето колко хора дишат през носа както трябва. особено децата.  Tired Ти във Варна ли живееш, между впрочем?

# 12
  • София
В София съм.  Peace
А носът ми е запушен от има-няма 20 години.

# 13
  • Nova Zagora
Има лек за всичко просто трябва да намериш своя. Аз от 4 месец мисля бях с постоянно запушен нос много време без да съм болна. На мен ми помогна спрея тетрисал. За бебешките лекове нищо не успя да ми помогне,а какви ли не неща си пъхах из носа. общо взето всичко което намерих във форума! Сега само да усетя,че започва да се запушва пръскам спрея и много бързо нещата се оправят!

Общи условия

Активация на акаунт