Бурята~~La Tempestad~~Тема 4

• 32 350
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Добре айде хубаво, ще опитам, ама после ако се чудите къде съм, да знаете, изтрезвителното на Магдалена...... Grinning

И Катето ще е виновна Peace Laughing

Е сега пък и вина да си вменяваме Naughty hahahaне казвай така,че действително ако зачезнеш,ще трябва от съвест да тръгна да диря изтрезвителните в България едно по едно,ако си другаде...жална ми майка къде трябва да ходя ooooh! ooooh! ooooh!

иначе аз съм строга,но справедлива Peace

# 16
Кате, спокойно в софия съм, няма да търсиш дълго Laughing

# 17
Оо ти си под ръка,аа че аз нашето изтрезвително тук,го знам и то добре Joy Joy Joy не че нещо ами прибирала съм приятели оттам,мен все още не са ме прибирали,ама с тия комбинации,нищо чудно,да ми върнат услугата...

ето,че измислих и с какво описание ще те търся,Дама със сомбреро бълнува на сън името-дамян,уилям,ернан,иван Joy Joy и си открита Joy

# 18
нашето изтрезвително тук,го знам и то добре Joy Joy Joy не че нещо ами прибирала съм приятели оттам,мен все още не са

Да бе така ще кажеш ти Laughing Laughing добре в такъв случей си пия спокойно и ще те чакам в изтрезвителното със сомбрерото Joy Joy

Аа и ернан го изключи от бълнуването ...в тя насока мога да сънувам някой кошмар с цикламени пантони Laughing

# 19
Ех,мислех серията да коментирам,пък накъде отиде разговора...нищо и утре е ден,да се събера дотогава ако мога

Представям си как изглеждат тия разговори за изтрезвителното на дамите по балкона... Joy
наистина не ще има по порочна тема от нашата отдадена на алкохол и разврат...ужас ooooh! Joy

За четящите Дами да кажа,нормален човек съм си...просто детското не ме е напуснало и понякога се разпускам повечко hahaha...надявам се не пречим на никого Wink

Хайде Лека от мен!

# 20
Кате, не мисля че разваляме пейзажа, ние просто се уточняваме къде ще се тъсим след някой друг ден Grinning Grinning

Беше ми приятно Party

Лека!

# 21
Лека нощ!

# 22
аз пускам само нещо весело за завършване на вечерта или по скоро нощта hahaha

# 23
Аййде и още нещо от моя друг любимец

# 24
Аз предлагам след 10 дена да разберем кой ни е любимецът, дотова всеки да гласува инкогнито. Само ако иска да отбележи, че е гласувал  Peace

# 25
Добро утро, умни левиретки!

Хриси, много хубава тема си ни направила! Браво! newsm51

Миаморки, днес щях да ви черпя една хубава закусчица, но уви, не можах да я постна по технически причини. Всъщност Катето направи един много приятен и закачлив колаж за закуска, изпрати ми го на лични, нали съм по-ранобудна, за да  публикувам на ранина. Аз прецаках всичко, без да искам изтрих писмото на Катето, за което се извинявам, но утре ще я видите и "опитате".

Явно снощи сте "прекалили" с онези почерпки и още сте в леглата, но ще ви поднеса нещо ободряващо за освежаване след рома и текилата.

Скрит текст:

Ето и  един любящ татко.

# 26
Поспаланки, левиретки, къде сте?
Успокоихте се, че Дамян е вече на свобода, ама забравяте, че Ернан е разгневен, а пък Естерсита започва да си спомня миналото.

Кафе ли искате? Ще го имате и то с морска тематика.

# 27
Поспаланки, левиретки, къде сте?
Успокоихте се, че Дамян е вече на свобода, ама забравяте, че Ернан е разгневен, а пък Естерсита започва да си спомня миналото.

Кафе ли искате? Ще го имате и то с морска тематика.

Ааа излюпваме се един по един Joy Joy ох не какво ти кафе тези маргарити,ромове,текили с едно кафе, ако се оправяха и аз щях да съм Господ Бог Joy Joy Joy Joy

да си кажа аз за вчера

Много весело и позитивно започна с танци,песни,Мариана-Урсула, съм я признала...но Беки,какви кака..Боже и какви движения...Хосе направо се побърка Joy Joy Joy ,чудя се Марина,ако я беше видяла или сестра и пък...сигурно щяха да изпоприпадат Joy..Сега тук ме разстреляйте ама,ми харесаха като боядисват Марина и Ернан,после колкото ми хареса тази сцена...толкова и се отвратих...като видях Ернан как милваше и си играеше с момиченцата в забавачницата...при положение,че той е виновен за отделянето на толкова такива дечица от дома им...и за съдбата им ...въобще не му трепна окото...ама нали пред Марина..трябва да се докарваме.. Sick Sick аз винаги гледам да го оправдая,но наистина тук беше прекалено Sick

Вчера се опитах да оправдая Марина.."за разиграването на ернан и дамян"....но като гледах на бг чух една реплика,която бях пропуснала към Ернан:Аз започвам да чувствам нещо към теб"....моля,това въобще не го бях разбрала...връщам си думите от вчера...даже и в анкетата гласувах за Дамян...а бях решила друго...ама наистина за трепане е тая Марина #2gunfire #2gunfire...

Ама не е като да не мога да кажа нещо лошо и за Дамян,добре бе решил си да се откажеш от една жена,зарязал си я по съвсем безцеремонен начин...впрочем дамян го направи преди да го признаят за виновен..мислеше си,че ще излезе и щели да продължат на шефка и работник....и сега какво търси Дамян в офиса на шефката,че и да я пита сгодена ли е,нали е работник....но това пак не ме ядоса толкова колкото изцепката на Марина....всичко друго може,ама да му каже че изпитва нещо  към него.....тъпо,тъпо...

Ох с тоя махмурлук съм много раздразнена личност Joy Joy Joy всеки мога да подхвана и подредя Joy Joy Joy

# 28
Кате, и на мен ми харесаха сцените с боядисването, както и онзи момент с децата и тунелът.

Цитат
.при положение,че той е виновен за отделянето на толкова такива дечица от дома им..

А това не са ли децата на работничките, които живеят в селото?

Чудя се какво може да изпитва Марина, като ѝ видях физиономията при целувката на Ернан  ooooh!

Много ми е интересно в кой момент ще се върне Ада-Естерсита в селото - с бебе или с коремче. Във всеки случай ще е когато Марина и Дамян са много щастливи, така си мисля, не съм гледала напред, нали трябва да им е гадно.

И, Кате, много ти благодаря за песничката на Мариана-Урсула, много много ме кефи, гледам че и на моментите ѝ с Дамян я пуснаха. На Мариана все ѝ върви в "Бури" да участва  Laughing

Да не забравя да спомена и леля Беки, беше много красива с жълтия тоалет и много хубаво танцува, запулсираха мускулите на Хосе  Heart Eyes

# 29
Кате, и на мен ми харесаха сцените с боядисването, както и онзи момент с децата и тунелът.

Цитат
.при положение,че той е виновен за отделянето на толкова такива дечица от дома им..

А това не са ли децата на работничките, които живеят в селото?

Чудя се какво може да изпитва Марина, като ѝ видях физиономията при целувката на Ернан  ooooh!

Много ми е интересно в кой момент ще се върне Ада-Естерсита в селото - с бебе или с коремче. Във всеки случай ще е когато Марина и Дамян са много щастливи, така си мисля, не съм гледала напред, нали трябва да им е гадно.

И, Кате, много ти благодаря за песничката на Мариана-Урсула, много много ме кефи, гледам че и на моментите ѝ с Дамян я пуснаха. На Мариана все ѝ върви в "Бури" да участва  Laughing

Да не забравя да спомена и леля Беки, беше много красива с жълтия тоалет и много хубаво танцува, запулсираха мускулите на Хосе  Heart Eyes

Хриси,нали Ернан и гилдия отвличат момичета от областа,та затова и направих някаква връзка с тези момиченца в забавачницата...едни евентуални бъдещи жертви...всъщност на него изобщо не му пука...ама нали е за пред Марина

добра погнуса изигра Химена с Иван...ама Марина си го направи,което си е истина...

Мариана все разразява бури...и то какви,не случайно ми е любимка

между другото,Урсула и Хосе от сериала са играли двойка в друг филм,много експлозивна комбинация Peace

Общи условия

Активация на акаунт