Бурята~~La Tempestad~~Тема 4

• 32 380
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
karltol3,мерси,че сподели! thumbsup

Кате,това чували ли сме го???...Вече се обърквам.. newsm78.ти кажи!

http://www.youtube.com/watch?v=Kj-69QkQcKY

Диме,на Катето и се отели вола! Wink

Ох, верно, че и Катето е постнала толкова много снимки,когато съм си писала и публикувала моя пост и не съм видяла, че и нейният вол се е отелил Joy Joy Joy
С тези волове тази вечер сме големи скици. Ако някой не ни чете подред ще си помисли какво ли не  за нас като голям телчарник Joy Joy Joy Joy

Сега сериозно и от сърце ви благодаря за постнатите гифчета и снимки. Удоволствие е да ги гледам и тези зад кадър са много интересни.

Исе, много готин барман с добро питие си избрала. Явно и тази вечер ще пиянстваме, а  утре пак махмурлук hahaha hahaha hahaha То черен дроб не остана от тези алкохолища Joy Joy Joy
Чакам Меги да се включи в почерпката.

# 61
Здравейте!

Исе,Кате страхотни гифчета и снимки точно като серията днес...

Дамян,толкова чувствена натура се показа,обяснението му беше прекрасно..Марина нямаше как да не изгуби почва под краката си,при положение,че все още толкова го обича..но някак си ми се иска да го помъчи,да я погони сега...още не съм забравила как я сниши  със земята с онова скъсване..много унизително си беше..#2gunfireясно е,че ще се съберат,но за мен дамян заслужава да си бъде поизмъчен,иначе излиза,че марина само чака да и щракнат и е готова...това не отговаря на парсонажа и просто.. Peace Дамян как го бяха спретнали за днес,откъде го барна този костюм се чудя newsm78
а Марина-прическа,грим,рокля всичко перфектно,единственото,което ми разваляше картинката,беше Ернан с мазната си усмивка и син костюм и с неговите бузени и вратни целувчици Sick на танца с Ернан танцуваше все едно са и вързали и краката и ръцете Laughing голяма мъка,но песничката е чудесна

Добре доошъл на новото попълнение и то мъжко, Карло Hug,много ми допаднаха постовете ти Peace
включвай се по често,когато имаш възможност Mr. Green
Скрит текст:
аз също не мисля,че на уили му подхожда Елизабет,но както прочетох някъде,била е достатъчно умна да му роди деца и това е приключило въпроса,не знам ти като мъж колко се интересуваш от клюки,но има да речем доста силни и достоверни слухове за евентуални отношения между уилям и химена,така че не мисля,че става въпрос за лош вкус от страна на уилям Peace

# 62
Lili Estefan ‏@LiliEstefan 8m
Deja que se enteren del nuevo proyecto de @willylevy29 les va a fascinar!!!!! 😜😜😜 #MasGuapoQueNunca 😘😘😘

Кате,????

# 63
Дами karltol3 и  след като Хриси днес беше така любезна да отбележи,че днес трябва да се празнува,няма как да ви подмина...иска ви се ама няма....усещам как Еми най ще се ядоса Joy Joy

Кате виж как си знаеш #Cussing out  Grinning Grinning Grinning

Исе, много готин барман с добро питие си избрала. Явно и тази вечер ще пиянстваме, а  утре пак махмурлук hahaha hahaha hahaha То черен дроб не остана от тези алкохолища Joy Joy Joy

Peace

и мен ме бройте за отеления вол,то толкова алкохол,пък сърце не ти дава да оставиш пълна бутилка с такъв барман Laughing Laughing

# 64
От любимеца ми Олинто:

Luis Manuel Avila ‏@AvilaLuisManuel 56m
Hace unos mesesitos! // “@WLW_ITALIA: @willylevy29 con @AvilaLuisManuel @lolotempestad en backstage de #LaTempestad

# 65
Lili Estefan ‏@LiliEstefan 8m
Deja que se enteren del nuevo proyecto de @willylevy29 les va a fascinar!!!!! 😜😜😜 #MasGuapoQueNunca

Кате,????

скоро ще разберете новия проект на уилям леви и ще бъдете впечатлени

За клипчето мисля,че съм го превеждала,уилям говори,че за сега няма планове за сватба,питат го дали е вярно,че елизабет нервничи за годежен пръстен,той не оговаря... и така накрая за химена казва,че се опитва да я предпази от тези нагативи които се струпват покрай нея,че я успокоява по повод клюките,които излизат за тях....

# 66
Калоян тук е Карло значи,хубаво..

Карло,готини постове

Аз обаче като жена също не харесвам накъде отиде образа на Фабре,както каза тази нежност поразява всяка жена,мен също,но просто тук друга заявка дадоха и изведнъж обърнаха кораба Peace
същото стана и с визията една заявка дадоха с дългата коса и изведнъж смениха курса...аз лично съм фен на уилям с минимално количество коса,но Капитан Фабре си има визия и тя е  с дългата коса...това просто допълва персонажа...хората тъкмо свикнаха и изведнъж клъц,клъц...горе долу и характера му паралелно с косата олеква.... Wink

# 67
Дами как е градуса,пресушихте ли бутилките на Уилям Joy Joy Joy

Като гледам всички сме си отелили воловете...кой от серията,кой от снимки,кой от пиене,

но пийте спокойно Дами,утре по обяд ще ви приготвя нещо изтрезвително,така че спокойно Joy Peace

хайде Вожда,да почва алкохолната редицата на Уилям да дава добър пример на своите верни пещернячки Joy Wink

Аз отивам да си изгледам серията да си припомня тоя годеж и още нещо Joy

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 22:01 от La_TempestadFAN

# 68
Кате,мерси за превода!  bouquet

Дали не става дума за проекта/Салса/ със съпругата на Уил Смит? ThinkingНали Катето преведе клипчето с Уил Thinking
Лили Естефан представи официално и Бурята в Лос Анджелис Thinking

"Бурята"-епизод 55:

http://vbox7.com/collection:1978703

http://www.dailymotion.com/video/x19uma5_%D0%B1%D1%83%D1%80%D1%8 … 82%D0%B0-ep55_fun

Кате,а това???
http://www.youtube.com/watch?v=VoI0EBW3RJw

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 01:55 от iss0o

# 69
  • In the light side of the Moon!
привет пияндурки  Hug Hug Hug

еееее ама вие игра не си играете, отели ми се вола доакто ви из4ета, то да не ви остаи 4овек беее...какви ги вършите  ooooh! ooooh! ooooh!

привет и добре дошъл на Карло и от мен  Hug моми4етата веднага са те поиспан4или  Joy Joy Joy Joy
беше ми интересно да про4ета постовете ти  Hug

айде аз отивам на бара да видя има ли нещо останало и за мен  Joy Joy Joy

не разбрах, тази анкета защо не й се виждат гласовете   newsm78 newsm78 те ще са изненада ли?  Joy Joy Joy

# 70

Исе, много готин барман с добро питие си избрала. Явно и тази вечер ще пиянстваме, а  утре пак махмурлук hahaha hahaha hahaha

Аааа, Дими, тази вечер няма да пиянствам  NaughtyПри този горещ барман...ще се охлаждам с много,много лед  smile3503...Няма да рискувам да припадна и да си пропусна  моментите... smile3503 newsm17

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 22:39 от iss0o

# 71
привет пияндурки  Hug Hug Hug

еееее ама вие игра не си играете, отели ми се вола доакто ви из4ета, то да не ви остаи 4овек беее...какви ги вършите  ooooh! ooooh! ooooh!

не разбрах, тази анкета защо не й се виждат гласовете   newsm78 newsm78 те ще са изненада ли?  Joy Joy Joy

ето и на вожда щом му се отели вола...отидохме...Хриси обясни,че тоя път ще  е сюрприз,всъщност все си мисля,че за мен няма да е голям сюрприз гледайки болшинството дами в темата Joy Joy Joy

анкетата е до 26 мисля Wink

Аааа, Диме, тази вечер няма да пиянствам  NaughtyПри този горещ барман...ще се охлаждам с много,много лед  smile3503...Няма да рискувам да припадна и да си пропусна  моментите... smile3503 newsm17

Ааа нещо много почнахте да ми хитреете много,искате барманчето без пиенето,черешката без тортата,да ги нямаме такива Joy Joy Joy Joy

# 72
Кате,мерси за превода!  bouquet

Дали не става дума за проекта/Салса/ със съпругата на Уил Смит? ThinkingНали Катето преведе клипчето с Уил Thinking
Лили Естефан представи официално и Бурята в Лос Анджелис Thinking

Кате,а това???
http://www.youtube.com/watch?v=VoI0EBW3RJw

Може би ще видим,Исе следи туитър той със сигурност първи ще се взриви,като излезе нещо Peace

и това клипче го имаме
от рожденния ден на уилям където казваше,че му се налага едновременно да празнува и да снима,но това го прави истински щастлив и си пожелава да продължи да снима,защото това изпълва живота му....

# 73
Уилям с  различни шапки-явно са му слабост... Wink

И едни от любимите ми снимки:

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 23:04 от iss0o

# 74
Ей каква серия,а уж съм я гледала...

Побърках се с Беки...уникална...родена за театъра..Племеннико,хайде на дансинга Joy Joy Joy
или пък към Беатрис:Оо сестро много си скучна Joy Joy Joyказаха и го най-накрая...опасни са с Хосе скалъпиха работата и събраха пилетата... Heart Eyes Heart Eyes

Тоя епизод обаче може бъде кръстен ревност Joy Joyот една страна вечната ревност и несигурност от Ернан,как пред Дамян целуваше и милваше Марина,отврат,той от своя страна стиска чашата с вино,все едно стиска вратлето на Ернан,ей като пиле щеше да го удуши... hahahaнаправо Дамян не знам как се въздържа да гледа тия жестове между Ернан и Марина,то на мен щом ми дойде да набия Ернан...за дамян нееее...знам Shocked на Дамян му се изопнаха всички вени от гняв,що има по слепоочието също както и в една друга сцена... Joy JoyАми Марина,уникални погледи за Урсула...ако се убиваше с поглед или по скоро се дереше с поглед Joy...урсула щеше да е уруспия вече Joy JoyСтрахотно го изигра Химена...
За срещата на Дамян и Марина много жадувана среща и от тях и от нас,от нас май си е направо прежадувана.... Joy Joy и отчакана..наистина много хубаво обяснение на Дамян толкова искрено и дълбоко..Но и аз като Еми не съм забравила Peace Naughty как сравни Марина със земята..много гадно беше,кое пиле го окълва да говори точно ония глупости,тей че сега на Дамян малко да му е гадно,да се потруди за любовта си,но разбира се не твърде дълго,само до епизод 60 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт