Посиняване

• 3 057
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Как така вечно са му сини ръчичките?

# 16
  • София
звъннете в МБАЛ Надежда, за д-р Маринов поискайте час, всеки вторник преглежда, за него има часове, но прегледа е 60лв.
макар че и в 3 градска пак е 60лв, независимо от направлението.
доктора е много свестен, дори и без час ще ви види.

# 17
 Ооо станало е объркване.Ние сме в Пловдив и тук имаме Демирев Simple Smile Диди,ръчичките са му винаги сини от както се е родил.Просто при най-малка смяна на температурата посиняват.Например като излезем от къщи и навън е по-хладно ,ако е без ръкавички посиняват,ако в къщи температурата падне с 2-3 градуса пак посинява.Той е роден Август в най-голямата жега и след баня винаги посиняваше.В родилното ме караха да му слагам жилетки а в стаята ни беше над 30 градуса,не се дишаше.Отделно самата му кожа е "мраморирана" и често изглежда син,но всъщност не е.

# 18
  • Fort Worth, TX
Намери д-р Чочкова.Много е добра и ще те насочи където трябва.Не лежи на кълката, че нищо му няма.Ако Чочкова ти каже, че му няма значи му няма.

# 19
Дадох една четвъртинка жълтък в зеленчуковото пюре на обяд по препоръка на педиатъра.

От този педиатър трябва явно да избягаш далече. Той като е неграмотен, седни ти чети, че това е безумна възраст за жълтък.  ooooh! Хубаво си решила да захранваш. Но има оризова каша, има зеленчукови пюрета, какъв е тоя жълтък  Tired

Аз също мисля, че нямаш поводи за притеснение, отделно от храненето. Има такива бебета, виждала съм, стоят на петна, много лесно посиняват, тип кожа си е.

# 20
Посиняване на новородено до 3 месеца е нормално само при плач, защото дробчетата са още малки и слаби и не могат да поемат веднага въздух, но посиняване без причина както казваш ти, определено не е нормално. Аз също като останалите момичета те съветвам за 3то ако трябва 4то и 5то мнение. Също така за този жълтък - толкова тежка храна за това крехко стомахче Naughty

Общи условия

Активация на акаунт