На море в Гърция 2014

• 72 984
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, не намирам отзиви за този хотел:
https://dolphinbeach.reserve-online.net/
Някой може ли да сподели свои или на приятели впечатления. Ще ходим две семейства с по две деца, най-малкото е на 4 години, а най-голямото е на 12.

# 241
Благодара, Параход   bouquet Ще го пробваме този Уранополи, пък като добием смелост и до Ситония ще стигнем  Laughing

# 242
  • София
Tuig Мисля, че бях писала за този хотел, ще потърся....

ВИЖ ОЩЕ

Уличката го дели от морето. За не много луксозна почивка е супер. Селището е доста скучно, но така е в тази част. Цената ако е до 50-60 евро не го мислете. Наоколо има какво да се види, ако те интересува......

# 243
  • В полите на Пирин планина
Благодара, Параход   bouquet Ще го пробваме този Уранополи, пък като добием смелост и до Ситония ще стигнем  Laughing

2012 края на юни почивахме семейно / с две деца / в студия малко преди Уранополи. Ходехме на плаж с колата до Неа Рода, но имаше плаж и през пътя срещу студията, обаче малко повече каменист ми идваше.

# 244
  • Sofia
Здравейте момичета  Hug
Пише ви един новак в темата Гърция.Решили сме това да ни е дестинацията тази година.Попрочетох, но отгоре, отгоре, защото нямам никак свободно време за съжаление за сега.
Ще помоля, ако е възможно да ме ориентирате  малко къде бихме могли да почиваме с 2 деца на 2 и 8 години.Търся само къщата да е близо до плажа и самият плаж да е хубав/пясък и плитко/  Simple Smile
Благодаря предварително  Hug

# 245
Здравейте момичета  Hug
Пише ви един новак в темата Гърция.Решили сме това да ни е дестинацията тази година.Попрочетох, но отгоре, отгоре, защото нямам никак свободно време за съжаление за сега.
Ще помоля, ако е възможно да ме ориентирате  малко къде бихме могли да почиваме с 2 деца на 2 и 8 години.Търся само къщата да е близо до плажа и самият плаж да е хубав/пясък и плитко/  Simple Smile
Благодаря предварително  Hug

Това е много общ въпрос. Без да ровиш и разглеждаш няма как да си избереш място - в първия пост на темата има доста линкове към сайтове с хотели, къщи, студия и др. Зависи и колко искаш да пътуваш като растояние ...

# 246
Написаното от Лейди Брин е вярно. Все пак ако търсиш възможно най-близко (географски и манталитетно) място до България, възможностите за теб са - Ставрос, Олимпиада, Паралия Офриниу (Тузла), Керамоти, Скала Потамия (Тасос), Псакудия, Никити, Вурвуру, Ормос Панагияс (плажове Трани Амудия и Лагониси).

# 247
Bliss, Параход благодаря ви много, връщам се да чета по-подробно и може би пак ще питам  Grinning

# 248
  • София
evhen Само за информация, получих отговор от въпросния хотел. Както предполагах цената е нагоре, макар и не с много. Изпратих им това, което аз открих, да видим дали ще отговорят......
...
Като отговора за Ouranoupoli, селището било нагъчкано от хотели, повечето са извън него. Вътре да има 5 хотела/пансиона/, а и в тях рядко се ходи, ако не си там за манастирите. Много пъти сме се разхождали в селището, и в църквата нямаше хора.

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 15:43 от Vivi

# 249
Хайде да се похваля и аз с потвърдена резервация за Вурвуру от 2-ри до 6-ти юли за 4 нощувки.

http://www.studios-dimitra.com/index.php

Избрахме Димитра Хаус, дано да останем доволни. Да мине малко време и ще започна да планирам и септемврийската почивка, а на вас пожелавам много вдъхновение и вълнуващи пътешествия по познати и непознати местенца Simple Smile

# 250
Лелелее момичета какви обрати, какви мнения, какви чудеса са се случили и изписали. Недейте така  Wink Нали все пак това е тема за толкова приятни неща за обсъждане: почивки , море , плажове и все такива неща които трябва да ни радват и разведряват в това сиво и еднообразно ежедневие !
Хайде от тук нататък пожелавам само положителни постове  Hug Hug Hug Hug txtloves

# 251
Хайде да се похваля и аз с потвърдена резервация за Вурвуру от 2-ри до 6-ти юли за 4 нощувки.

http://www.studios-dimitra.com/index.php

Избрахме Димитра Хаус, дано да останем доволни. Да мине малко време и ще започна да планирам и септемврийската почивка, а на вас пожелавам много вдъхновение и вълнуващи пътешествия по познати и непознати местенца Simple Smile

Август 2013 почивахме във Вурвуру / в съседните на избраните от вас студиа /. Плажът наистина е много близо и пясъчен.

# 252
  • София
Момичета...ето ме и мен.  Grinning
Гледам от рано са започнали летни размисли, всъщност те никога не са стихвали.  Laughing
Аз си мечтая, както някои знаете, това лято да посетим Лефкада и Кефалония. Ние още нямаме нова кола но се оглежда мъжът ми де.  Mr. Green И аз се оглеждам ама не за кола а за местенце за почивка.  Party
Още сякаш не мога да седна сериозно да го мисля как ще го прекараме лятото но със сигурност, да сме живи и здрави, ни чакат две гръцки морета.  Peace За повече....ще видим.  Grinning

# 253
  • София
Още ли се дърпате  Rolling Eyes

звънче, писах ти на лични  Hug

Блед, благодаря за линка. Погледнах го, но аз по принцип панически избягвам хотели и къщи с басейни. Изпитвам неистов ужас малката да не цопне вътре докато търчи насам-натам..малко ирационално звуча, но това е.

Писах на един друг хотел, да видим каква цена ще дадат.

Параход, аз и на Идра гледах, вярно, че и там цените са космически  Shocked

# 254
Ееее защо всеки мери какво другия е казал , нека всеки отговаря както и на който намери за добре , но да не напада и да квалифицира другите хора ! Големи хора сме недейте така  Crossing Arms Naughty Hug

Общи условия

Активация на акаунт