На море в Гърция 2014

• 72 961
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • София
Клио, аз нямам особено високо мнение за световния ''елит'' от писатели, кинаджии и т.н., та ми дреме на шапката, че за тях това бил култов остров  Wink

От Паксос са ми писали - началото на юли искат 65 евро. В Сарти платихме преди няколко години точно толкова, за съвсем обикновено студио. Миналата година пък от няколко къщи на ''първа линия'' във Вурвуру пак ни искаха 60-65 евро.

Според мен на Халкидики се уливат  Peace

# 317
  • София
bibi76 Да, Alkion е далеч от морето, зависи към кой плаж, поне 600-1000м.. Тук пътя прави завой за да влезе в селото. Самото село също е далеч от брега. Може да се ходи с колата, където искате.
Това е един от хубавите плажове.

Дали е шумно, там големи камиони не минават, хотела е малко навътре, след басейна, няма проблем.
Показаното местоположение в maps.google.com не е вярно, няма нищо общо с хотела.

# 318
dechy, Vivi, безкрайно благодаря!  Hug Ох, голяма красота е  Heart Eyes
dechy, спомняш ли си горе-долу каква е цената на круизните корабчета от Скиатос до Скопелос?

# 319
Ето ме и меееен Simple Smile)))) Днес не мога да смогна от работа atwork да се добера и до вас  Hug
Мерси многооо за идеите ..то значи така като само ми предлага ...май програмата сама си се запълни  Crazy От 6 дена да отделим за Агиофили, Порто Кацики, Егремни, Амузо и ето ги запълниха се ..като на най-харесалия ни ще повторим или потретим и вече ще мога спокойна да се прибера, че крачетата ми са стъпили на тези плажове  newsm68 newsm44.
Значи ще се ориентирам по търсенето нещо , което е близо до плажа на Василики за да ни е близичко всичко Simple Smile Като набележа нещо ще споделя да висим някой дали го е тествал Simple Smile newsm03

# 320
И на мен ми беше полезно всичко написано тук напоследък за Лефкада. Днес си направих и резервацията за хотел и щастието е пълно. Живот и здраве юни ще почиваме там Simple Smile

# 321
И на мен ми беше полезно всичко написано тук напоследък за Лефкада. Днес си направих и резервацията за хотел и щастието е пълно. Живот и здраве юни ще почиваме там Simple Smile
Може ли да споделиш на кой хотел се спря ?!  Party Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ехх твойто море по бързо ще дойде Simple Smile а аз ще чакам до септември !

# 322
Катерина Палас, Василики. Хареса ми най-много от всичко разгледано, а не щеш ли вчера се виждахме с приятели, които също са отсядали там като са ходили. След отзивите и предвид цената и условията, реших, че няма какво да се бавя. Отиваме там за годишнината от сватбата ни, така че и отпуската е ясна Simple Smile

# 323
Ооооо колко романтично на това хубаво място за такъв хубав празник   bouquet СТРАХОТНО!!!
Сега ще го огледам този хотел да видя дали като парички ще ни устройва, че ние сме с малко ограничен бюджет  Flushed

# 324
Преди няколко дни беше по-ниска цената, но аз се ослушвах....сега е 35 евро стаята

# 325
Оххх ама аз нещо не мога да намеря такъв хотел  newsm78 newsm78 Thinking
Може ли да те помоля за някакъв линк ?!!  Praynig Hug  bouquet

# 326
Понеже в темата много се пита за AI, случайно ми попадна това.
http://www.greek-hotels.ltd.bg/05-Halkidiki-Kasandra-042.htm

За някой може да е интересно.

# 327
# 328
Мерси многоооо и аз го видях това , но не бях сигурна  Hug Hug Hug
Аз няколко пъти съм го преглеждала и все се отказвам, защото ми се струва много далече от плажа , а ми се искаше до плажа да можем да ходим без кола и от там да си хващаме и водните таксита !

# 329
  • София
Момичета, аз нахлувам с въпрос, който се надявам да не ядоса пътешествениците, тъй като е конкретно питане за хотел:
Nikos Apartments
Имате ли впечатления, отсядали ли сте, как е като локация Ормос Панагиас?
Попаднах на него, търсейки място във Вурвуру.
Имаме желание да си починем активно на тихо и спокойно място, но и където има плаж и места за хранене (тип таверна, не пицарии) в пешеходно разстояние. Важно ми е да е чисто, самото място, за плажовете и морето съм наясно...

Аила, за кой период през юни вече няма място в Каламици? За къмпинг Талата става дума, нали?

Общи условия

Активация на акаунт