Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 60 931
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • На брега на реката
green eyes, радвам се, че е било нещо елементарно. Надявам се , че от тук нататък ще си доволна от машинката си и ще си я ползваш с кеф.
 newsm10

# 106
  • София
Пристигна ми новата съдомиялна. Пуснахме я, работи, по - натам ще видим как ще е.
Вчера се изказах неподготвено, че не слагам сол на съдомиялната. Да, но се оказа, че мъжът ми  слага /по приницп той се занимава с уредите/. Аз само Финиш си слагам Laughing

# 107
Благодаря, момичета! Хич няма да я жаля - вече я пуснах в действие.  Mr. Green

# 108
  • На брега на реката
Пристигна ми новата съдомиялна. Пуснахме я, работи, по - натам ще видим как ще е.
Вчера се изказах неподготвено, че не слагам сол на съдомиялната. Да, но се оказа, че мъжът ми  слага /по приницп той се занимава с уредите/. Аз само Финиш си слагам Laughing
Честито и със здраве да си я ползваш.

# 109
Laughing И моя мъж се занимава със солта. Аз знам само гланц как да досипя.
Честита ти нова помощничка. Да ти служи дълго и вярно!

# 110
  • София
Мерси, момичета Hug С предишната за цяло десетилетие работа нито веднъж не сме викали техник. Дано и тази е добра Simple Smile

# 111
  • На брега на реката
Абе какви мъже имате бе момичета. Моят знае само каква сол да ми купи. Нито знае къде се слага сол , гланц или измиващо средство, нито знае кое за какво точно е. Joy
Дори не иска да я зарежда, да не направи някоя беля.
Брях newsm78, да ви завиди човек. Laughing

# 112
   Интересува ме марката smeg. Ако вече е говорено за нея, моля за линк, ако не - за мнения. Има доста в "Технохит", а не знам добри ли са. Благодаря предварително!

# 113
  • Нейде из лудите гори...
Привет отново, преди повече от месец се включих да се оплача, че новата ми машина ВЕКО не работи  Tired Е вчера ни я върнаха от сервиза с думите "Ами на машината нищо й няма - работи си", с което ме хвърлиха в гъбите, защото знам как им я занесох, ама здраве да е. От сутринта ми е монтирана отново и вече 2 пъти я пусках , довечера пак  Mr. Green
Първия път я пуснах с таблетка Финиш , втория с прах и гланц по отделно, за да пробвам.

Когато приключи програмата започва да писка и така докато не я отворя. Като я отворя пък измитите неща не са сухи и отново я затварям , да поизсъхнат. Отделно тук таме се виждат остатъчни линии, където е съхнало , но не на капки , а все едно на струйки (как го обясних само  ooooh! ).... това се случи след двете измивания с различни препарати. Идеи от какво може да е?

# 114
Виждала съм такива линии от миялната на познати. Нашата още не съм я пуснала и не мога да сравня дали така трябва да е, но ми направи впечатление, че техните чинии стоят на линии, като все едно не са изплакнати добре. Лошото е, че това не се измива после дори и с търкане с гъбата и препарат.  newsm78 Не помня каква марка беше тяхната....

# 115
Marsy Green , аз моята я отварям след като приключи, за да изсъхнат хубаво.
За линиите - не знам. Пробвай да намалиш гланца

# 116
  • Нейде из лудите гори...
Marsy Green , аз моята я отварям след като приключи, за да изсъхнат хубаво.
За линиите - не знам. Пробвай да намалиш гланца

Аз мислех, че на затворено трябва да съхнат  Blush Значи така ще направя довечера.

# 117
  • Майничка
При мен единствено по-старите йенски тенджери стават на райета, нищо друга - ни стъкло, ни кристал.

# 118
И аз отварям моята да съхне. Линии нямам, но пластмасата ми почти винаги има капки, другите материали - не.

# 119
Мнение ЗА Аристон съдомиялна newsm78

Общи условия

Активация на акаунт